تأسیسات نظری

محصولات تأسیسات ساختمانی و فنی ایرانی ( عایق الاستومری ، لرزه گیر ، سیستم ساپورت تأسیسات ، فلنج کانال ، انکربولت ، پروفیل گالوانیزه )

تأسیسات نظری

محصولات تأسیسات ساختمانی و فنی ایرانی ( عایق الاستومری ، لرزه گیر ، سیستم ساپورت تأسیسات ، فلنج کانال ، انکربولت ، پروفیل گالوانیزه )

در حوزه فنی و ساختمان سازی ، بخش تأسیسات از بخش های کلیدی و اساسی می باشد. آسایش و رفاه اعضای یک ساختمان به عملکرد صحیح سیستم های تأسیساتی برمی گردد. این سیستم ها شامل انواع تأسیسات سازه ای، فنی، بهداشتی، حرارتی و برودتی می شود.
از این رو در این وبلاگ به بررسی انواع محصولات نوین و قدیمی صنعت و ساختمان مانند عایق الاستومری ، سیستم ساپورت تأسیسات ، پروفیل گالوانیزه ، راد گالوانیزه ، انکر بولت ، فلنج کانال و سیستم لرزه گیر و ... می پردازیم.

۸ مطلب در دی ۱۴۰۰ ثبت شده است

سلام دوباره خدمت شما خوانندگان محترم

یه مطلب دیگه که میخوام راجع بهش صحبت کنیم مربوط به خرید بهترین فوم الاستومری می باشد. اغلب مسئولین خرید و پیمانکاران درگیر پیدا کردن بهترین نوع کیفیت عایق الاستومری جهت استفاده در پروژه ها هستند. از این رو در این مقاله که از یکی از سایتهای برتر تأسیساتی برداشته شده است. به طور تفصیلی درباره این موضوع صحبت خواهیم کرد.

خرید بهترین فوم الاستومری

فوم الاستومری بهترین جایگزین رسمی به جای عایق های سنتی مثل پشم شیشه و پشم سنگ می باشد. درحال حاضر در صنایع مختلف تأسیساتی ، لوله های آب ،موتورخانه ها و … از فوم الاستومری جهت عایق کاری حرارتی استفاده می شود. با گروه صنعتی لینکران همراه باشید تا با فوم الاستومری و بهترین نوع آن بیشتر آشنا شوید.

فوم الاستومری را با چه نام هایی می شناسیم؟

فوم های الاستومری تولید گروه صنعتی لینکران را با نام عایق الاستومری ، عایق رولی الاستومری ، عایق پتویی و عایق صفحه ای الاستومری نیز می شناسند.

 

انواع فوم

  • فوم الاستومری رولی
  • فوم الاستومری آکوستیک
  • فوم الاستومری INSPIRE
  • فوم الاستومری صوتی موج دار
  • فوم الاستومری رولی روکش آلومینیوم
  • فوم الاستومری رولی پشت چسب دار
  • فوم الاستومری رولی با روکش پروتکت بلک
  • فوم الاستومری لوله ای روکش پروتکت بلک
  • فوم الاستومری لوله ای روکش آلومینیوم
  • فوم الاستومری لوله ای INSPIRE
  • فوم الاستومری لوله ای چاک دار
  • فوم الاستومری لوله ای

انواع فوم الاستومری گروه صنعتی لینکران linkran

مزایای فوم های الاستومری

  • این نوع از فوم های الاستومری در برابر گردوغبار و آلودگی هوا و همچنین نفوذ بخار آب مقاومت بالایی از خود نشان می دهند.
  • فوم های الاستومری ضریب انتقال حرارت پایین و انعطاف پذیری بالایی دارند و در برابر ضربات مقاوم هستند.
  • از پراکندن شعله های آتش هنگام آتش سوزی جلوگیری می نماید.
  • نصب راحت و با توجه به وزن سبکشان حمل و نقل آسانی دارند.
  • این فوم ها در مقابل پرتوهای فرابنفش نیز مقاوم هستند.

بهترین فوم الاستومری ; تولید گروه صنعتی لینکران

فوم های الاستومری تولید گروه صنعتی لینکران که در کارخانه شمس آباد تولید انبوه می شوند. بسیار کاربردی و مقرون به صرفه هستند. عایق های الاستومری لینکران بسته به درخواست مشتریان محترم و نیاز روز بازار در ابعاد و سایزهای مختلفی تولید و ارائه می شوند.
میتوان گفت بهترین عایق الاستومری ایرانی در حال حاضر تولید شرکت سازه پایدار الهیه می باشد که با مناسب ترین قیمت و بالاترین کیفیت روانه بازار می گردد.

 

منبع : linkran.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ دی ۰۰ ، ۱۵:۱۶
M.Nazaripour

درود بر همراهان همیشگی تأسیسات نظری

امروز 19 دی ماه 1400 و من طبق روال هرروز در خدمتتون هستم با مطالب جدید تأسیساتی در وبلاگ خودتون

مطلبی که الان میخوام براتون بذارم دررابطه با عایق های صوتی که در بازار به نام جاذب صوت نیز شناخته میشوند، می باشد.

این مقاله مانند بسیاری از مطالب ما از سایت لینکران برداشته شده و امیدوارم شما هم مانند من ازش استفاده لازم رو ببرید.

مواد و ساختارهای جاذب صوت

مبارزه با آلودگی صوتی و ایجاد آرامش یکی از مواردی است که در سالهای اخیر مهندسین برای رفع آن راهکارهای متفاتی ارائه نموده اند. که از جمله برجسته ترین تلاش ها میتوان به تولید عایق های جاذب صدا  اشاره کرد.

وقتی که نویز و امواج آن منتشر می شوند و به سطوح مختلف برخورد می کنند، به سه دسته تقسیم می شوند. بخشی از امواج صوتی جذب سطوح می شوند ، بخشی دیگر در فضا منعکس می شوند و دسته آخر درون سطح انتشار می یابند. پس طراحی و ساخت سطوح آکوستیک جاذب صوت به وسیله عایق صوتی الاستومری ، بهترین راهکار برای کنترل نویز و صداهای آزاردهنده می باشد.  مقاله پیش رو به صورت اجمالی به مواد و ساختارهای جاذب صوت و نویز مورد استفاده در سطوح مختلف می پردازد.

 

نویز و مشکلات ناشی از آن

 

می‌توان نویز را صدای نامطلوب نامید. در بسیاری از موارد کاهش سطح نویز از اهمیت بالایی برخوردار است. از دست دادن شنوایی تنها یکی از تأثیرات قرار گرفتن مداوم در معرض مقادیر بالای نویز است. نویز می تواند در سیستم خواب و تکلم دخالت کرده و سبب بروز ناراحتی و مشکلات شنوایی گردد.

علاوه بر این، مقادیر بالای نویز و لرزش می تواند باعث مشکلات ساختاری مانند کاهش عمر بسیاری از تجهیزات صنعتی شود.
برای مثال در شیرهای کنترل، لرزش ایجاد شده بر اثر عدم ثبات جریان هراز چند گاهی به سیستم کنترل منتقل شده و سبب نوسانات شدید می‌شود.
اهمیت موضوع نویز می‌تواند با توجه به ضوابطی که توسط مراجع مربوطه به منظور کاهش سطح نویز تدوین شده است، کاملاً درک شود.

 

آلاینده های صوتی

عملیات صنعتی، حمل و نقل هوایی و فعالیت های ساختمانی به عنوان تولیدکنندگان اصلی نویز فرض می‌شوند، بنابراین به آنها “آلاینده‌ صوتی” می‌گویند.

مکانیسم کنترل نویز

کنترل فعال نویز

اصلاح و حذف صدا با رویکرد الکترو -آکوستیکال تحت عنوان کنترل فعال نویز نامیده می‌شود.
دو روش برای کنترل فعال وجود دارد.

روش اول : به وسیله استفاده از محرک‌هایی به عنوان منبع آکوستیک تا انتشار سیگنال‌های مزاحم و خارج از فاز را بطور کامل محدود کند.

روش دوم : استفاده از مواد منعطف، مواد ویبروالاستیک و عایق های الاستومریک صوتی به منظور بازتابش و کاهش شدت نویز است. روش اخیر به نام کنترل آکوستیک ساختاری فعال (Active Structural Acoustic Control (ASAC نامیده می‌شود.

کنترل غیر فعال نویز

کنترل غیرفعال نویز به روش‌هایی اطلاق می‌شود که هدف آنها سرکوب صدا از طریق اصلاح، بستن و محصور کردن منبع صداست.
از آنجا که در این روش به نیروی ورودی نیازی نیست، این روش معمولاً ارزانتر از روش فعال است، اما عملکرد این روش محدود به فرکانس‌های متوسط و بالاست. کنترل فعال به خوبی بر روی فرکانس‌های پایین عملکرد دارد از این رو ادغام هر دو روش می‌تواند برای کاهش نویز در ابعاد وسیع مورد استفاده قرار گیرد.

 

جذب صوت

امواج صوتی پس از برخورد با سطوح یا بازتاب می‌شوند، یا عبور می‌کنند یا جذب می‌شوند. مقادیر انرژی وارد شده به بازتاب، عبور و جذب، بستگی به مشخصات آکوستیک سطح دارد. صدای بازتاب شده ممکن است بطور کامل توسط سطوح صاف و تخت تغییر مسیر دهد یا توسط سطوح نامنظم پراکنده شود.

 

انرژی صوت توسط عملکرد همزمان مکانیسم‌های ویسکوز و حرارتی از بین می‌رود. جاذب‌هایی برای از بین بردن انرژی صوت و کاهش بازتاب آن وجود دارند. ضریب جذب صوت (α) مقداری است که برای اندازه‌گیری جذب صوت یک ماده مورد استفاده قرار می‌گیرد و به عنوان عملکرد فرکانسی موج ایجاد شده شناخته می‌شود. این مقدار به عنوان یک تناسب بین انرژی جذب شده توسط ماده نسبت به انرژی تولید شده در یک سطح تعیین می‌شود.

ضریب جذب صوت

ضریب جذب صوت می‌تواند از نظر ریاضی به شکل زیر نشان داده شود: 

که در آن:
α: ضریب جذب صوت
IR: شدت صوت بازتاب شده در یک طرف
II: شدت صوت تولید شده در همان طرف
نسبت به هم می باشند.

بر اساس معادله فوق می‌توان مشاهده کرد که ضریب جذب مواد مختلف از 0 تا 1 متفاوت است. روش‌های استاندارد متفاوتی برای اندازه‌گیری مقدار ضریب جذب صوت وجود دارد. در یکی از روش‌های معمول، یک تیوب امپدانس موج مسطح که توسط دو میکروفون تجهیز شده مورد استفاده قرار می‌گیرد. تنظیمات آزمایشی و ابعاد بر اساس ASTM E1050/ISO 10534-2 هستند (شکل 3).

روش توسط ارزیابی عملکرد انتقال انجام می‌شود، (ĥ(f بین دو میکروفون به فاصله s قرار گرفته است، و یک فاصله I از نمونه، تا ضریب جذب صوت با استفاده از معادلات زیر به دست آید:

که در آن  و گروه صنعتی لینکران linkran دامنه پیچش فشار صوت است که توسط میکروفون 1 و میکروفون 2 به ترتیب اندازه گیری می شود. k تعداد موج، s فاصله میکروفون ها و α ضریب جذب صوت است. بر اساس روش‌های استاندارد، فرکانس توسط فاصله میکروفون‌ها محدود می‌شود، همانطور که توسط قطر تیوب محدود می‌شود. همینطور توصیه شده است که گروه صنعتی لینکران linkran باشد تا انتشار مسطح موج را تضمین کند.

 

ضریب جذب صوت مواد جاذب صوت تجاری براساس میزان کاهش نویز آنها (NRC) مشخص می‌شود که در واقع میانگین ضرایب جذب صوت در فرکانس‌های 250Hz, 500Hz, 1000Hz, 2000Hz است. مقادیر میانگین برخی مواد عایق که در ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند در جدول (1) آمده است. مواد جاذب صوت بر اساس ساختارشان به دو دسته جاذب های غیر متخلخل و متخلخل دسته بندی می‌شوند.

جاذب‌های غیرمتخلخل (جاذب‌های انعکاسی)

دو نوع جاذب غیر متخلخل وجود دارد که بیشتر در صنایع کاربرد دارند. پنلی (غشایی) و Helmholtz. جاذب‌های پنلی سبک و نازک هستند و بطور خاص برای جذب امواج صوتی با فرکانس بالا ساخته شده‌اند. مقاومت ساختاری پنل سبب جذب صوت توسط آن می‌شود. جاذب‌های پنلی بر اساس هندسه آنها و مشخصات لرزه‌ای ساختاری آنها شناخته می‌شوند.

جاذب‌های Helmholtz یا جاذب‌های حفره‌ای ساختارهای سوراخ‌داری هستند که دارای حفرات بسیار کوچکی می‌باشند. مثال آنها آسترهای ضد صدایی هستند که درون پوسته موتور هواپیماها مورد استفاده قرار می‌گیرند تا صدای تولید شده از مراحل فشرده سازی و احتراق هوا را خفه کنند. ساختارهای مشابهی در فن ها و هواکش‌های سیستم سرمایش/گرمایش و تهویه مطبوع مورد استفاده قرار می‌گیرند.

جاذب‌های متخلخل

جاذب‌های صوتی متخلخل موادی هستند که ممکن است در یک سیستم تحت عناوین دیگری مانند عایق حرارتی مورد استفاده قرار گیرند، اما دارای خواص جذب صوت هم هستند. مواد جاذب مانند پشم معدنی، فایبرگلاس یا فوم های متخلخل، انعکاس صوت را کاهش می‌دهند.

جاذب‌های متخلخل در حقیقت عایق‌های حرارتی هستند که با تمهیدات ویژه‌ای به منظور کاربرد به عنوان جاذب صوت مورد استفاده قرار می‌گیرند. جاذب‌های متخلخل بیشتر برای جذب فرکانس های بالا مناسب هستند و رعایت ضخامت آنها بر اساس طول موج های مختلف بسیار مهم است.

تغییرات ضریب جذب صوت برای جاذب های مختلف گروه صنعتی لینکران linkran

مشخصات و خصوصیات فیزیکی جاذب‌های متخلخل

انتشار صوت در مواد مختلف پدیده‌ای است که توسط خصوصیات فیزیکی ماده متخلخل مدیریت می‌شود، تخلخل نامی (Ø)، انحنا (q)، مقاومت جریان (σ)، طول مشخصه ویسکوز (Ʌ) و طول مشخصه حرارتی (Ʌ’).

تخلخل

به عنوان نسبتی بین احجام متخلخل بهم پیوسته (احجام هوایی در حفرات باز) نسبت به حجم کلی شناخته می‌شود. اغلب جاذب‌های تجاری دارای تخلخل بزرگی هستند (بالاتر از 0.95). تخلخل بالاتر به معنی تأثیرگذاری راحت تر بین فازهای جامد-سیال است که سبب تضعیف بیشتر صوت می‌شود.

عایق صوتی الاستومری متخلخل گروه صنعتی لینکران linkran

که در آن:

V0: حجم فضای بهم پیوسته

VT: حجم کلی ماده متخلخل

هستند.

 

منبع : linkran.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ دی ۰۰ ، ۱۳:۱۵
M.Nazaripour

خرید بی واسطه بیم کلمپ; از کجا و چگونه؟

سلام و وقت بخیر خدمت همراهان وبلاگ تأسیسات نظری

امروز درباره یکی از انواع بیم کلمپ از انواع سیستم ساپورت تأسیسات می باشد که در سالهای اخیر در صنعت ساختمان سازی و تأسیسات بسیار مورد استفاده قرار گرفته است. اما خرید بیم کلمپ اونم با قیمتی مناسب از مشکلات بسیاری از مسئولین خرید ، پیمانکاران و مهندسین ساختمانی می باشد.

گروه ما طی تحقیقاتی که انجام داده به نتایج خوبی رسیده من باب این موضوع. خرید بیم کلمپ با قیمت مناسب و کیفیت بالا را میتوان از یکی از شرکت های داخلی پیگیری نمود. گروه صنعتی لینکران پیشرو در تولید و فروش محصولات نوین صنعت و ساختمان اعم از انواع بیم کلمپ ، ساپورت مدولار ، فلنج گانال ، لرزه گیر ها و ... محصولات خود را با قیمتی مناسب روانه بازار می نماید.

مقاله ی زیر با رضایت مسئول سایت لینکران از سایتشان برداشته شده است. امیدوارم برایتان مفید واقع شود.

خرید بی واسطه بیم کلمپ

خرید بی واسطه بیم کلمپ با قیمت مناسب دغدغه ی بسیاری از مهندسین و کارفرمایان پروژه هاست. چرا که امروزه مواد اولیه و محصولات بی کیفیت و قیمت های نامناسب در بازار سیاه بسیار زیاد شده است.
از این رو مسئولین پروژه ها علاقه مند به خرید بی واسطه از شرکت های مورد اعتماد و با سابقه هستند. که هم محصولاتی با کیفیت تحویل بگیردند. و و هم با قیمت مناسب برایشان تمام شود.

 

بیم کلمپ چیست؟

بیم کلمپ از انواع قطعات سیستم ساپورت تأسیسات است. که بدون نیاز به جوش و برش جهت نصب سازه های تأسیسات مکانیکال و الکتریکال مانند کانال های هوا، لوله های فاضلابی ، آب و آتش نشانی به کار می روند. درصورت استفاده از این قطعه در سازه ، میتوان امیدوار بود عملیات تعمیرات و نگهداری تجهیزات نیز آسان گردد.

مشخصات فنی بیم کلمپ

بیم کلمپ ها دهانه های قابل تنظیمی توسط پیچ دارند. که قابل نصب بر روی بارهای تیرآهن با انواع ضخامت هستند. و با توجه به مشخصات پیچ و گشتاور آن ، قابلیت بسته شدن با دست تا یک دور، و سفت کردن با ابزار در دورهای دیگر را دارد. پیچ ها در بیم کلمپ ها، مهره پشت بند دارند تا به صورت ایمن بر روی تیرها نصب گردند.

سایز و جنس بیم کلمپ

انواع دسته محصولات بیم کلمپ جهت اتصال تجهیزات و تأسیسات خاصی می باشند. از این رو سایزها و ضخامت های متنوعی هستند. و همچنین کاربردهای متفاوتی دارند. این تنوع در طراحی سایز و ضخامت جهت مهار تجهیزات روی تیرها کمک شایانی می کنند.

جنس این بیم کلمپ ها نیز چدن ، استیل ، فولاد و استاینلس استیل می باشد. که همچنین برای افزایش دوام آنها با توجه به نیاز تجهیرات، آبکاری و الکتروگالوانیزه می گردند. تا در فضاهای با احتمال خوردگی و زنگ زدگی بتوان از آنها استفاده نمود.

قابلیت نصب بر روی تیرآهن های متفاوت

بیم کلمپ ها با توجه به طراحی خاصی که دارند می توانند بارهای مختلفی را تحمل نمایند. که با راهنمایی صحیح مشاورین فنی شرکت میتوان مناسب ترین بیم کلمپ از نظر سایز ، ضخامت ، تحمل بیشترین بار موجود و همچنین قابلیت نصب سریع را انتخاب نمود.

 

خرید بی واسطه بیم کلمپ با قیمت مناسب
فقط در گروه صنعتی لینکران

گروه صنعتی لینکران تولیدکننده و تأمین کننده محصولات نوین صنعت و ساختمان اعم از انواع عایق الاستومری ، لرزه گیر مکانیکی ، فلنج کانال و سیستم ساپورت تأسیسات مانند پروفیل گالوانیزه ، راد و انکر مکانیکی ، بیم کلمپ و … می باشد. که سالیانی است با توکل بر خدا و پشتوانه مهندسین ایرانی شرکت سازه پایدار الهیه اقدام به تولید ملی محصولات با کیفیت و قیمت مناسب نموده است.

شما میتوانید جهت خرید بی واسطه بیم کلمپ و محصولات دیگر به صورت مستقیم از درب کارخانه واقع در شهرک صنعتی شمس آباد ، دفتر مرکزی شرکت سازه پایدار الهیه ، نمایندگی های فروش مستقیم محصولات لینکران و همچنین فروشگاه های تأسیساتی محصولات با نام تجاری لینکران اقدام نمایید.

 

بسیار هم عالی ، کوتاه و کاربردی...
امیدوارم برای شما نیز مفید بوده باشد.

با ما همراه باشید...
منبع : linkran.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ دی ۰۰ ، ۰۹:۵۳
M.Nazaripour

سلام علیکم
سلام سلامتی میاره خبsmiley
و من دوباره اینجام وقتی روی یه مطلب زوم میکنم ولش نمیکنم تا تمام جزئیاتش رو براتون بذارم و آگاهتون کنم.
یه همچی وبلاگ خوبی داریم ما

عایق لوله ای هم عنوان مطلبیه که الان براتون میذارم و امیدوارم مطلبش مورد توجهتون قرار بگیره.

 

عایق لوله ای

متخصصین حوزه پلیمر پس از تحقیقات بسیار به این نتیجه رسیده اند که بخش مهمی از انرژی از طریق لوله ها به هدر می روند. به همین دلیل سالیانی است که مبحث تولید عایقی که بتواند از هدررفت انرژی جلوگیری کند و در مصرف آن بهینه سازی نماید، در صدر مباحث تأسیساتی قرار گرفته است.
امروزه عایق لوله ای الاستومری تولیدی گروه صنعتی لینکران جایگزین عایق های قدیمی مانند عایق پشم سنگ و پشم شیشه گردیده است. ویژگی ها و صفات بارز مثبت فوم الاستومری سبب شده تا این نوع از عایق لوله ای جایگزین بدون رقیب عایق های تولیدی دیگر شود.
در این مقاله ما به بررسی ویژگی ها و مشخصات عایق لوله ای الاستومری خواهیم پرداخت.

 

عایق های لوله ای مواد یا ترکیباتی از مواد هستند که در اطراف لوله پیچیده می شوند تا از اتلاف انرژی در لوله ها و مسیر لوله کشی جلوگیری کنند. عایق های لوله ای میزان تلفات انرژی را تا حد زیادی کاهش داده و در نتیجه هزینه انرژی را کم می کنند.

کنترل چگالش

در مواردی که لوله ها در دمایی پایین تر از دمای محیط کار می کنند، احتمال متراکم شدن بخار آب در سطح لوله ها وجود دارد.
کاملاً واضح است که رطوبت به ایجاد خوردگی کمک می کند (رطوبت در مجاورت هوا باعث خوردگی فلزات می شود)، بنابراین جلوگیری از تشکیل میعانات روی لوله ها مسأله ای مهم تلقی می شود.
عایق لوله ای می تواند از چگالش جلوگیری کند، زیرا دمای سطح عایق با دمای سطح لوله متفاوت خواهد بود. به شرط آنکه:
(الف) دمای سطح عایق بالاتر از دمای نقطه شبنم هوا باشد.
(ب) عایق حاوی نوعی مانع بخار آب (Water Vapour Barrier) یا کند کننده عبور آب باشد (Water Retardant) که از عبور بخار آب از طریق عایق قرار گرفته بر روی سطح لوله جلوگیری کند، چگالش اتفاق نخواهد افتاد.

انجماد لوله

از آنجا که برخی از لوله های آب در فضای باز یا در قسمت های گرم نشده ای قرار دارند که ممکن است دمای محیط گاهی اوقات به زیر نقطه انجماد آب کاهش یابد، به طور بالقوه ممکن است آب درون لوله ها یخ بزند. هنگامی که آب منجمد می شود، منبسط شده و این انبساط می تواند باعث ترکیدگی و خرابی سیستم لوله کشی در اشکال مختلف شود.
عایق لوله نمی تواند از یخ زدگی آب ساکن درون سیستم لوله کشی جلوگیری کند، اما می تواند زمان لازم برای یخ زدگی را افزایش دهد – در نتیجه خطر یخ زدگی لوله را کاهش می دهد – . به همین دلیل، توصیه می شود لوله های در معرض خطر یخ زدگی عایق کاری حرارتی برودتی شوند.

برای یک طول مشخص، لوله ای با قطر کوچکتر حجم کمتری از آب را نسبت به یک لوله با قطر بزرگتر در خود نگه می دارد و بنابراین آب موجود در یک لوله با قطر کوچکتر به راحتی (و سریعتر) از آب موجود در یک لوله با قطر بزرگتر یخ می زند (با فرض طول معادل).
از آنجا که لوله های دارای قطر کوچکتر خطر یخ زدگی بیشتری دارند، برای حل این مشکل، معمولاً از عایق کاری همراه با سایر روش های جلوگیری از یخ زدگی استفاده می شود (به عنوان مثال عبور کابل گرمایشی، یا اطمینان از جریان مداوم آب درون لوله).

 

صرفه جویی در مصرف انرژی

عایق کاری لوله کشی خطوط رفت و برگشت آب گرم بویلر

از آنجا که لوله کشی می تواند در دماهایی بسیار متفاوت با دمای محیط کار کند و سرعت انتقال حرارت از یک لوله به تفاوت دمای بین لوله و هوای محیط اطراف بستگی دارد، اتلاف گرما از طریق لوله می تواند قابل توجه باشد. استفاده از عایق حرارتی لوله باعث ایجاد مقاومت حرارتی و کاهش جریان گرما می شود.

ضخامت های عایق حرارتی لوله، که برای صرفه جویی در مصرف انرژی مورد استفاده قرار می گیرند با هم متفاوت است، اما به عنوان یک قاعده کلی، لوله هایی که در دماهای بسیار بالا کار می کنند جریان گرمای بیشتری دارند و برای صرفه جویی در مصرف انرژی نیازمند عایق هایی با ضخامت بیشتر هستند.

محل عبور لوله کشی نیز در انتخاب ضخامت عایق تأثیر گذار است. به عنوان مثال، در بعضی شرایط، ممکن است لوله های گرمایش در یک ساختمان عایق کاری شده نیازی به عایق کاری نداشته باشند، زیرا گرمای “اتلاف شده” (یعنی گرمای انتقال یافته از لوله به هوای اطراف) می تواند “برای گرم کردن” ساختمان مفید باشد، به این ترتیب گرمای “اتلاف شده” در نهایت در سیستم عایق کاری ساختمان به دام می افتد.
برعکس، ممکن است چنین لوله هایی عایق کاری شوند تا از گرم شدن بیش از حد یا خنک شدن غیرضروری اتاق هایی که سیستم لوله کشی از آنها عبور می کند جلوگیری شود.

محافظت در برابر دمای شدید

در مواردی که سیستم لوله کشی در دمای پایین یا بسیار پایین کار می کند، در صورت تماس فیزیکی افراد با سطح لوله ها، احتمال وقوع آسیب دیدگی وجود دارد. آستانه درد انسان ها با هم متفاوت است، اما چندین استاندارد بین المللی محدودیت های توصیه شده برای دمای لمس را تعیین کرده اند. اصولاً دمای سطح عایق با دمای سطح لوله متفاوت است، و از آنجا که به طور معمول سطح عایق دارای درجه حرارت “شدید” نیست، می توان از عایق لوله برای حفظ دمای لمس سطح در یک محدوده امن استفاده کرد.

کنترل سر و صدا

لوله کشی می تواند به عنوان محل عبور و راه انتقال سر و صدا از یک قسمت ساختمان به قسمت های دیگر ساختمان عمل کند (برای مثال سر و صدای حاصل از جریان فاضلاب در سیستم لوله کشی فاضلاب ساختمان).
عایق صوتی می تواند از طریق میرا کردن صدای دیواره لوله و جدا سازی صوتی در نقاطی که لوله از درون یک دیوار یا کف ثابت عبور می کند و هر در محل های تثبیت مکانیکی لوله، از این انتقال صدا جلوگیری کند.لوله کشی همچنین می تواند باعث ایجاد نویز مکانیکی شود. در چنین شرایطی، با استفاده از یک عایق صوتی به عنوان یک مانع صوتی با چگالی بالا، می توان باعث شکست صدا در دیواره لوله شد.

عوامل موثر بر عملکرد

عملکرد نسبی عایق های لوله ای مختلف برای کاربردهای خاص می تواند تحت تأثیر عوامل زیادی باشد.
عوامل اصلی عبارتند از:

• رسانایی گرمایی (“k” or “λ” value)
• قابلیت انتشار سطحی (“ε” value)
• مقاومت در برابر بخار آب (“μ” value)
• ضخامت عایق
• تراکم

عوامل دیگری، مانند سطح رطوبت و گسستگی پیوندها، می توانند عملکرد کلی عایق لوله را تحت تأثیر قرار دهند. بسیاری از این عوامل در استاندارد بین المللی EN ISO 23993 ذکر شده است.

مواد

مواد عایق های لوله ای بسیار متنوع هستند، اما بیشتر مواد در یکی از دسته های زیر قرار می گیرند.

پشم معدنی

پشم های معدنی ، از جمله پشم سنگ و سرباره، رشته های غیر آلی فیبرهای معدنی هستند که با استفاده از چسب های آلی به هم پیوند خورده اند. پشم های معدنی قادر به کار در دمای بالا هستند و دارای عملکرد خوبی در برابر آتش هستند. از پشم های معدنی در انواع لوله ها و لوله های صنعتی که در دماهای بالاتر کار می کنند استفاده می شود.

پشم شیشه

پشم شیشه یک ماده عایق الیافی با توان تحمل حرارت بالا، مشابه پشم معدنی است. در این عایق ها رشته های معدنی الیاف شیشه با استفاده از اتصال دهنده به هم متصل می شوند.مانند پشم معدنی، از عایق پشم شیشه نیز می توان برای کاربردهای حرارتی و صوتی استفاده کرد.

فوم های الاستومری انعطاف پذیر

این فوم های لاستیکی انعطاف پذیر، از نوع فوم های سلول بسته و لاستیکی بر پایه لاستیک های NBR یا EPDM هستند. فوم های الاستومری انعطاف پذیر چنان مقاومت زیادی در برابر عبور بخار آب از خود نشان می دهند که به طور کلی نیازی به مهار کننده های اضافی بخار آب ندارند. چنین مقاومت بالایی در برابر بخار، همراه با سطح بالای انتشار پذیری لاستیک، به فوم های الاستومری انعطاف پذیر اجازه می دهد تا حتی با ضخامت های نسبتاً کم از تشکیل میعانات سطحی جلوگیری کنند.
در نتیجه، فوم های الاستومری انعطاف پذیر به طور گسترده ای در لوله های تبرید و سیستم های تهویه مورد استفاده قرار می گیرند. از فوم های الاستومری انعطاف پذیر در سیستم های گرمایش و آب گرم نیز استفاده می شود.

فوم های سخت

عایق های لوله ساخته شده از فوم سخت PIR یا PUR در بعضی از کشورها معمول هستند. عایق فوم سخت دارای کمترین عملکرد صوتی است اما مقادیر هدایت حرارتی آن کم (در حد 0.021 W/m°k یا پایین تر) است، این خاصیت به ما اجازه می دهد در حالی که از ضخامت های کمتری از عایق استفاده می کنیم، قوانین مربوط به صرفه جویی در انرژی را نیز رعایت کنیم.

پلی اتیلن

پلی اتیلن یک عایق فوم پلاستیکی انعطاف پذیر است که به طور گسترده ای برای جلوگیری از یخ زدگی لوله های آبرسانی خانگی و کاهش اتلاف گرما از طریق لوله های گرمایش خانگی استفاده می شود.عملکرد آتش پلی اتیلن در ضخامت یک اینچ  معمولاً با E84 50/25 سازگار است.

شیشه سلولی

100% شیشه در درجه اول از شن و ماسه، سنگ آهک و خاکستر سودا تولید می شود.

ایروژل

عایق ایروژل کمترین میزان رسانایی گرمایی را نسبت به سایر عایق های تجاری دارد. اگرچه در حال حاضر هیچ تولید کننده ای مقاطع لوله ای ایروژل را تولید نمی کند، اما می توان عایق رولی (پتویی) ایروژل را به دور لوله ها پیچید و به آن اجازه داد تا به عنوان عایق لوله عمل کند. استفاده از ایروژل برای عایق کاری لوله ها در حال حاضر محدود است.

محاسبات جریان گرما و مقدار R

جریان حرارت عبوری از عایق لوله را می توان با پیروی از معادلات تعیین شده در هر دو استاندارد ASTM C 680 یا EN ISO 12241 محاسبه کرد.
برای محاسبه جریان گرما، ابتدا لازم است مقاومت حرارتی  (“R-value“)برای هر لایه عایق محاسبه شود.
برای عایق کاری لوله ها، مقدار R نه تنها بر اساس ضخامت عایق و هدایت حرارتی (“k-value”) بلکه بر اساس قطر خارجی لوله و دمای متوسط ​​ماده نیز متفاوت است.

محاسبه مقاومت حرارتی در سطوح داخلی و خارجی عایق پیچیده تر است و مستلزم محاسبه ضرایب انتقال حرارت سطحی داخلی و خارجی است. معادلات این محاسبات بر اساس نتایج تجربی به دست آمده و از استاندارد به استاندارد متفاوت است (هر دو ASTM C 680 و EN ISO 12241 حاوی معادلاتی برای برآورد ضرایب انتقال گرمای سطح هستند).
تعدادی از سازمان ها مانند انجمن تولیدکنندگان عایق آمریکای شمالی و Firo Insulation برنامه های رایگان ارائه می دهند که امکان محاسبه جریان حرارت از طریق عایق لوله را فراهم می کند.

عایق لوله ای الاستومری گروه صنعتی لینکران

عایق­ حرارتی و برودتی لوله ­ای گروه صنعتی لینکران  به‌صورت پیش‌ساخته با ساختار سلولی بسته برای عایق ­کاری انواع لوله­ ها با کاربردها و جنس ­های متفاوت مانند لوله آب گرم مصرفی­،­ لوله­ های سرمایش و گرمایش مربوط به فن‌کوئل، سیستم­ های تهویه مطبوع ، انواع لوله چند لایه و لوله‌های تأسیساتی استفاده‌شده و موجب صرفه‌جویی انرژی در این سیستم‌ها می‌شوند. همچنین عایق الاستومری لوله ای از زنگ زدن لوله‌های فلزی در معرض شرایط جوی نامناسب ممانعت می‌کنند.­

عایق لوله ­ای برنـد گروه صنعتی لینکران به چهار شکل ساده ، باروکش آلومینیومی ، چاک­دار و با روکش پروتکت بلک تولید می­شود که نوع ساده آن جهت عایق­ کاری در فضاهای بسته و نوع با روکش آلومینیوم با ضخامت‌های مختلف عموماً برای استفاده در محیط‌های باز به کار گرفته می‌شود.

 

منبع : linkran.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ دی ۰۰ ، ۱۳:۵۱
M.Nazaripour

سلام دوباره خدمت همراهان وبلاگ
زود به زود دارم براتون مطلب میذارم و امیدوارم خوب حمایت کنید از صفحه خودتونheart
از عنوان متن پیداست که راجع به چی میخوام صحبت کنم : عایق رولی الاستومری یا همان فوم که در گذشته ها جهت جلوگیری از انتشار صدا و جابجایی هوای گرم و سرد استفاده میشده است.

واقعا یکی از پرکاربردترین تأسیسات نوین در صنعت ساختمان همین عایق الاستومری است که در دو نوع رولی و لوله ای تولید می شودند. که امروز و در این بخش من بیشتر راجع به عایق رولی الاستومری صحبت خواهم کرد. و این مقاله را از سایت یکی از بهترین شرکت هایی که طبق تحقیقات من در زمینه تولید عایق رولی الاستومری کار میکنند برداشتم.

عایق الاستومری ایرانی از کاربردی ترین نوع از انواع عایق حرارتی برودتی و عایق صوتی می باشد. که دارای ساختاری سلول بسته و انعطاف پذیر است.از مهمترین ویژگی های عایق الاستومری تولیدی گروه صنعتی لینکران جلوگیری از خوردگی لوله ها و اتلاف انرژی است.
همچنان که میدانیم انرژی و سوخت از جمله چالش های همیشگی در جهان است و در کشور ایران نیز بحث انرژی و راه های جلوگیری از اتلاف آن از دغدغه های مهم مسئولین و مردم گشته است.
گروه صنعتی لینکران نیز با احساس مسئولیت در این زمینه و در مسیر تحقق رسالت‌های ملی با توکل بر خدا، باور توانایی‌ها و عزمی راسخ با پشتوانه تجربیات شرکت سازه پایدار الهیه به عنوان یکی از پیشگامان عرصه تأسیسات صنعتی و ساختمانی در زمینه تولید متریال تأسیساتی اعم از انواع عایق الاستومری ایرانی گام بلندی برداشته است.

عایق چیست و انواع آن کدامند؟

عایق به موادی می گویند که از نفوذ و جابجایی مواد یا انرژی به بخشی دیگر جلوگیری به عمل می آورد و یا آن را به حداقل میرساند.
یکی از مهمترین هدف های عایق کاری ، جلوگیری از انتقال حرارت می باشد پس لازم است تا عایق تولیدی از انتقال گرما جلوگیری به عمل آورد. همچنین لازم به ذکر است عایق الاستومری ایرانی از لحاظ کاربری به پنج نوع تقسیم میشود. عایق رطوبتی ، عایق الکتریکی ، عایق حرارتی برودتی ، عایق ضد حریق و عایق صوتی همگی از انواع عایق الاستومری می باشد. که عایق حرارتی برودتی و صوتی بیشتر از دیگر انواع عایق مورد استفاده قرار می گیرند. از این رو گروه صنعتی لینکران نیز عایق های الاستومری ایرانی خود را به همین منظور به خط تولید می رساند.

ویژگی های عایق الاستومری حرارتی - برودتی

یکی از بارزترین ویژگی های عایق الاستومری ایرانی لینکران ، مقاومت حرارتی آن است. از نظر علمی هرچه مقدار R یک عایق بیشتر باشد، آن عایق از نظر حرارتی بهتر می باشد.
همچنین ویژگی های دیگری که سبب به وجود آمدن یک عایق مطلوب می شود را به اختصار عنوان می نماییم :
پایداری ، دانسیته ، قیمت مناسب ، خواص شیمیایی و اثری که بر سلامت انسان و محیط زیست می گذارد.

روش های مختلف عایق کاری

عایق کاری حرارتی به سه روش مختلف انجام می شود که در ذیل به آنها اشاره می شود :

  1. عایق کاری داخلی : افزودن یک لایه عایق رطوبتی به قسمت داخلی کار
  2. عایق کاری خارجی : افزودن یک لایه عایق حرارتی به قسمت خارجی کار
  3. استفاده از مصالح با ضریب هدایت حرارت پایین هنگام ساخت (عدم استفاده بدلیل هزینه ی بالای تولید)

هرآنچه باید درباره عایق الاستومری بدانید

معرفی عایق الاستومری و مواد پلیمری مشابه که در سال 1950 به صورت گسترده تر مورد استفاده قرار گرفته است ، موجب تحول صنعتی بزرگی گشته است. و سلایق مصرف کنندگان از مواد گیاهی، به مصرف مواد شیمیایی و مصنوعی تغییر نموده است.
از طرفی موارد استفاده از عایق بخصوص در بخش لوله کشی سرمایشی و گرمایشی زیاد شد.
از دیگر ویژگی های آن نیز میتوان به نصب آسان و عدم پارگی و سوراخ شدن اشاره نمود.

در سالهای اخیر بدلیل این که آگاهی مردم درباره کیفیت هوای داخلی (IQA) زیاد شده است، و از آنجا که عایق الاستومری ویژگی های مثبت زیادی نسبت به عایق های پشم شیشه دارد، تقاضا نیز جهت خرید عایق الاستومری افزایش پیدا کرده است. و امروزه در سراسر غرب و جهان از آن استفاده می شود.

همانطور که به آن اشاره شد عایق الاستومری از مواد سلول بسته انعطاف پذیر و بر پایه پلی وینیل کلراید(PVC)، نیتریل بوتادین رابر (NBR) و یا اتیلین پروپیلن دی ان مونومر رابرر (EPDM) تشکیل شده است.
اگرچه عایق الاستومری نسبت به عایق های پشم شیشه و پشم سنگ قیمت بالاتری دارند، ولی به دلیل بی نیازی از پوشش اضافه جهت کاربردهای با دمای پایین ، سرعت بالای نصب و انعطاف پذیری بالا خیلی مقرون به صرفه هستند و همچنین پایداری بالایی دارند.

شرکت سازه پایدار الهیه چندین سال است که با توکل بر خدا و همت جوانان ایرانی، بزرگترین و مطمئن ترین شرکت در زمینه تأمین و عرضه مصالح نوین صنعت و ساختمانی بوده است. که نمایندگی انحصاری فروش محصولات گروه صنعتی لینکران را در اختیار دارد. همچنین این شرکت عرضه کننده عایق الاستومری ایرانی برند لینکران می باشد که از نظر کیفیت با رقبای خارجی برابری می کند. با این تفاوت که با قیمتی مقرون به صرفه تر خدمت مصرف کنندگان عرضه می گردد.

مزایای عایق الاستومری ایرانی

  • محوراشباع پلیمری درساختار غیرقطبی و مقاومت برابر اوزون و اشعه ماورا بنفش
  • ضریب انتقال حرارتی کمتر از 0.034 w/mk در دمای صفر درجه سانتیگراد
  • دامنه حرارتی بین دمای 50- الی 110+ درجه سانتیگراد
  • ساختار سلولی بسته و ضریب هدایت حرارتی ثابت
  • مقاومت در برابر مواد شیمیایی ، اسیدها و بازها
  • جلوگیری از خوردگی لوله ، مخازن و داکت
  • مقاومت در برابر نفوذ بخار آب و رطوبت
  • نصب آسان با ظاهری تمیز و مرتب
  • چسبندگی و پذیرش رنگ بالا
  • غیرسمی و زیست محیط
  • بدون فیبر و تولید ریزگرد یا گردوغبار
  • بی نیاز از پوشش های فلزی در محیط باز
  • مناسب برای محیط های بافضا و جای کارکم
  • وجود پوشش های خارجی و جکتینگ های متنوع
  • انعطاف پذیری بالا و مقاوم در برابر ضربه و فشار
  • خاصیت خود خاموش شوندگی و مقاومت دربرابر حریق
  • مقاوم در مقابل آلودگی ، گرد و خاک ، رطوبت ، ریزگرد و بخار آب
  • جایگزین مناسب به جای پشم سنگ ، پشم شیشه ، پلی اتیلن ، پلی یورتان و ...

کاربرد عایق الاستومری ایرانی

انواع عایق الاستومری جایگزین خوبی برای پشم سنگ ، پشم شیشه ، پلی اتیلن و پی اورتان می باشند. از عایق الاستومری در سیستم های تهویه ، سرمایش و لوله کشی های آب گرم و سرد استفاده می شود.

 

عایق حرارتی برودتی الاستومری

جنس انواع عایق حرارتی برودتی الاستومری از نیتریل رابر فوم (NBR) می باشد. که در مصارفی مانند سیستم یخچال سازی ، تهویه مطبوع ، ایزوله کردن سقف های سوله ، کانالها ، کشتی سازی ها ، صنایع نفت ، گاز ، پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرند.

 

عایق لوله ای برای سیستم های لوله کشی گرمایشی

انواع عایق الاستومری ایرانی جهت کاهش اتلاف انرژی در سیستم های لوله کشی به کار می روند.

این عایق به دلایل زیر که مطرح می شود برای سیستم لوله کشی مناسب است.

  • محدوده کاری دمای بالا تا 125 درجه سانتیگراد
  • عدم داشتن آزبست ، ذرات معلق و گرد و غبار
  • جذب آب پایین و مقاوم در برابر رطوبت
  • انعطاف پذیری و نصب آسان
  • ضریب هدایت گرمایی پایین
  • مقاوم در برابر اوزون

عایق الاستومری رولی سیستم کانال هوا

عایق الاستومری ایرانی لینکران ، ایده آل ترین عایق برای سیستم کانال هوا به دلیل عدم وجود فیبر ، گرد و غبار و بدون حساسیت پوستی.
همچنین عایق لینکران مقاومت بالایی در مقابل رطوبت ، رشد قارچ ها و حمله حشرات دارد. و با ضریب انتقال حرارتی پایین و عمر مفید طولانی می تواند برای عایق داخلی و خارجی همه سیستم های کانال هوا استفاده نمود.

 

عایق الاستومری برای سیستم های لوله کشی سرمایشی

عایق الاستومری ایرانی تولیدی گروه صنعتی لینکران جهت کاهش اتلاف انرژی و کنترل مشکل میعان در لوله کشی های سرمایشی مورد استفاده قرار می گیرد.
این نوع عایق به دلایل زیر در سیستم های سرمایش مرکزی مورد استفاده قرار می گیرند:

  • جذب آب پایین و مقاوم در برابر آب و رطوبت
  • مطابقت کامل با استانداردهای اشتعال زایی
  • ضریب انتقال حرارتی پایین و البته ثابت
  • انعطاف پذیری و نصب آسان ( بدون نیاز به روکش در مصارف خارجی)

عایق صوتی الاستومری

از مهمترین خصوصیات عایق صوتی الاستومری میتوان به نکات زیر اشاره نمود :

  • مقاومت در دمای بین 50- الی 110+ درجه سانتیگراد
  • دوستدار محیط زیست و جلوگیری از اتلاف انرژی
  • مقاوم دربرابر دمای بالا و آتش(غیر قابل اشتعال)
  • ضریب انتقال حرارت 0.36 W/(M.K)
  • مقاوم در برابر انتشار بخار آب
  • عاری از الیاف  ، گرد و غبار
  • پیشگیری از ایجاد خوردگی
  • انعطاف پذیری بالا
  • طول عمر بالا

قابل ارائه به صورت عایق لوله ای و عایق رولی با سایز ها ، ضخامت ها و روکش های آلومینیومی ، چسبی و رنگی

 

اثرات دمایی بر عایق الاستومری ایرانی

عایق الاستومری ایرانی لینکران بر پایه NBR شامل یک مخلوط پلیمری از لاستیک نیتریل بوتادین رابر (NBR) و پلی وینیل کلراید (PVC) می باشد.
دامنه دمایی توصیه شده 50- تا 110+ درجه سانتی گراد است. مواد پلیمری موجود در عایق های الاستومری در زمان قرار گرفتن در معرض دمای شدید ، مستعد تغییرات فیزیکی می باشند.
هنگامی که در دمای پایین قرار می گیرند، سریعاً سفت شده و زمانی که دما به 50- درجه سانتی گراد برسد به طور ناگهانی سفت شده. البته این تغییرات روی عملکرد حرارتی محصول تأثیر منفی نمی گذارد. و تغییرات در خواص فیزیکی در زمان افزایش دمای محیط به صورت معکوس ، برگشت پذیر هستند.
همچنین هنگامی که در دمای خیلی بالا قرار میگیرند نیز به تدریج سفت و سخت شده. همانطور که اشاره شد این تغییرات فیزیکی برگشت پذیر هستند و روی عملکرد محصول اثر منفی نمی گذارند.

مقاومت شیمیایی عایق الاستومری ایرانی

محصولات عایق الاستومری مقاومت شیمیایی خوبی در یک دامنه ی گسترده ای از مواد شیمیایی از خود بروز می دهند. محصولات تولیدی الاستومری بر پایه EPDM و NBR هستند که نوع دوم شامل افزودنی هایی از قبیل PVC (پلی وینیل کلراید) و ABS (اکریلونیتریل بوتادین استایرن) یا سایر افزودنی های پلاستیکی هستند. از این رو مقاومت شیمیایی محصول بر اساس پلیمر اولیه ای است که محصول بر پایه آن باشد.
البته مقاومت شیمیایی محصولات الاستومری به چند پارامتر دیگر از جمله  سطح قرار گرفتن در معرض محیط ، دمای محیطی و غلظت شیمیایی نیز دارد.
و به طور کلی پارامترهای ذکر شده نقشی اساسی در تعیین قابل استفاده بودن عایق الاستومری ایرانی در فضای مورد نظر ایفا می نمایند.

عایق اینسپایر (INSPIRE)

عایق اینسپایر با خواص مکانیکی ، شیمیایی و.. متفاوت برای اولین بار در ایران توسط دستان با کفایت مهندسین ایرانی در گروه صنعتی لینکران تولید شد.

عایق رنگی الاستومری ایرانی ( عایق اینسپایر ) INSPIRE

استفاده از عایق رنگی در تاسیسات مزایای خاص خودش را داشت اما عایق اینسپایر به تجهیزات تاسیساتی ایران روحی تازه بخشید و علاوه بر عایق رنگی بودن، صفات و مشخصات ویژه ای را به همراه داشت. عایق INSPIRE در کارخانه تولید عایق الاستومری ایرانی گروه صنعتی لینکران واقع در شمس آباد واقع می باشد.

 

منبع : linkran.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ دی ۰۰ ، ۱۱:۳۶
M.Nazaripour

درود بر همراهان همیشگی وبلاگ تاسیسات نظری

یه محصول براتون آوردم خوراااااااک لوله های تأسیساتی و تفکیک لوله های سرد و گرم از هم.

عایق های لوله ای رنگیییییییییییییی... اونم با جنس الاستومری.
واقعا جای بسی قدردانی و تشکر داره از مهندسین و کارشناسان خبره ایرانی، که در این زمینه به دانش بومی دست یافتند.

این مقاله ای که الان میخوام بذارم از سایت linkran.com برداشتم. و امیدوارم شما هم با خوندنش مثل من ذوق زده بشید و براتون کاربرد داشته باشه.

عایق لوله ای INSPIRE نام جدیدترین محصول نوین پلیمری تولید گروه صنعتی لینکران است. عایق لوله ای اینسپایر با ویژگی های مکانیکی و شیمیایی خاص برای اولین بار توسط متخصصین و مهندسین ایرانی گروه صنعتی لینکران به تولید انبوه رسیده است.
عایق اینسپایر با مشخصات ظاهری و مزایای خاص خود، جلایی تازه به صنعت تأسیسات بخشیده است.
تولید عایق لوله ای INSPIRE در کارخانه شهرک صنعتی شمس آباد انجام می شود.همچنین لازم به ذکر است بازدید از خط تولید انواع عایق الاستومری لینکران ، با هماهنگی کارشناسان فروش مستقر در دفتر مرکزی شرکت سازه پایدار الهیه مقدور می باشد و گروه صنعتی لینکران با افتخار پذیرای قدوم مبارک متخصصین حوزه تأسیسات می باشد.

تاریخچه عایق کاری

مصرف انرژی و مباحث مربوط به بهینه سازی آن ، بیش از دو قرن و طی سالهایی که جهان درگیر جنگ های جهانی بود ، در سطح جهان مطرح شده است. و یکی از بهترین نظریه ها برای صرفه جویی و جلوگیری از هدررفت انرژی ، استفاده از موادی جهت پوشش تأسیسات می باشد. از اولین موادی که جهت پوشش لوله ها و تأسیسات ساختمانی و صنعتی استفاده شده است میتوان به الیاف شیشه اشاره نمود. که آن را عایق نامیدند.

اما با پیشرفت روزافزون علم در سالهای اخیر،و تمرکز بیشتر بر بازسازی خرابی های حاصل از جنگ، دانشمندان و مهندسین دریافتند. موادی که برای عایق کاری استفاده میشد. تأثیر مخرب بر محیط زیست می گذارد. به این جهت مهندسین و متخصصین حوزه صنعت پلیمر با استفاده از بکارگیری فوم الاستومری در این زمینه ، به معضلات زیست محیطی پایان بخشیدند.

تولید عایق الاستومری در ایران

گروه صنعتی لینکران در سال 1397 عنوان برترین برند تولیدکننده عایق الاستومریک را از سوی وزارت صنعت،معدن و تجارت دریافت نمود.  لینکران تنها برند ایرانی است که از صفر تا صد عایق الاستومری ایرانی را در خط تولید کارخانه خود تولید می نماید.

ایران پیشرو در تولید عایق INSPIRE

امروزه و برای اولین بار در سطح جهان ، واحد تحقیق و توسعه و مهندسین پلیمر ایرانی گروه صنعتی لینکران با روش آلیاژسازی مذاب و ایجاد انواع سلول متورم بسته شده توسط عامل فوم زا و اضافه نمودن پرکننده سازگار با آلیاژ ، توانست به تولید عایق الاستومری با رفتاری منعطف و ارتجاعی برسد. که نقش مهمی در جلوگیری از هدررفت انرژی در تأسیسات را ایفا می نماید.

عایق رولی INSPIRE نیز مانند انواع عایق رولی الاستومری ، دوست دار محیط زیست می باشد. عایق INSPIRE تمام خواص مکانیکی و شیمیایی عایق الاستومریک را در خود دارد. و با جلوگیری از هدررفت انرژی ، نقش مؤثری در صرفه جویی انرژی دارد.

عایق لوله ای INSPIRE
جدیدترین محصول لینکران

عایق حرارتی برودتی لوله ای لینکران با نظامی سلول بسته جهت عایق کاری انواع لوله ها با کاربردهای مختلف استفاده می شود. و موجب صرفه جویی در مصرف انرژِی در سیستم های تأسیساتی می گردند. همچنین عایق لوله ای الاستومری از زنگ زدگی لوله ها در شرایط نامناسب جوی نیز جلوگیری می نماید.
اکنون گروه صنعتی لینکران در جدیدترین نوآوری خود اقدام به تولید عایق لوله ای INSPIRE با ظاهری رنگی و خواصی ویژه نموده است.

عایق لوله ای INSPIRE برای اولین بار در ایران

گروه صنعتی لینکران طبق نیاز روز بازار و بنا بر خواست مشتریان محترم و جهت سهولت اجرای پروژه ها، برای اولین بار در ایران اقدام به تولید عایق لوله ای INSPIRE  نمود. که در عین زیبایی منحصر به فرد و ظاهر رنگی ، خواص مکانیکی ویژه تری نیز نسبت به انواع عایق لوله ای الاستومری ساده نیز دارند.  علاوه بر آن سبب سهولت در امر انبارداری نیز می شوند. همه رنگ های عایق های لوله ای اینسپایر دوست دار محیط زیست هستند و علاوه بر خواص هالوژن فری ، دارای گواهینامه کلاس C واکنش در برابر آتش هستند.
از بارزترین ویژگی های عایق لوله ای قرمز و آبی میتوان به قابلیت تفکیک لوله های رفت و برگشت تأسیساتی اشاره نمود.

 

مستندات مطالعات ، طراحی فرمولاسیون ، آزمایشات صورت گرفته در آزمایشگاه های تخصصی و تولید عایق INSPIRE نزد واحد تحقیق و توسعه و مهندسین فنی گروه صنعتی لینکران موجود و قابل ارائه است.

 

به نظر من واقعا برای کشورمون باعث غرور و افتخاره که به این دانش دست یافتیم.
امیدوارم مهندسین ، تأسیساتی ها ، پیمانکاران و هرکسی که مربوط به این حوزه است. از تولید ملی و داخلی حمایت کنند تا امیدی برای ادامه راه شرکت های تولیدکننده داخلی باشد.

ممنون از وقتی که برای خواندن مقاله گذاشتید.
منبع : linkran.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ دی ۰۰ ، ۱۷:۲۳
M.Nazaripour

سلام و وقت بخیر

با یه متن کوتاه سلیقه ای اومدم خدمتتون که نه تبلیغاته و نه معرفی محصولی خاص... فقط چون ازش خوشم اومد میخوام بذارم اینجا.

هم کاربردش و هم رنگش رو دوست دارم.

میتونیم بگیم جزء لوازم جانبی پروفیل های فولادی است.

درپوش های پلاستیکی پروفیل های G  که من با این شکل و کیفیت کمتر جایی دیده بودم.

این درپوش ها جهت پوشاندن انتهای باز پروفیل های ساپورت به کار می رود. که از آسیب های احتمالی انتهای تیز برش خورده پروفیل نیز جلوگیری می کند. همچنین به نظر من مهمتر از این موارد زیبایی هارمونیک ساپورت های تأسیساتی می باشد.

نکته خاص دیگری جهت بیان ندارم جز این که این درپوش ها محصول گروه صنعتی لینکران است. و تصاویر آن را از سایت linkran.com برداشتم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ دی ۰۰ ، ۱۵:۴۴
M.Nazaripour

سلام و وقت بخیر خدمت همراهان خوب وبلاگ نظری

امروز هم با یک بحث متفاوت نسبت به مطالب قبلی درخدمتتان هستیم. فرآیندهای ساخت و تولید قطعات عنوان بحث امروز است که پیشنهاد میشود حتما مطالعه بفرمایید.

در این گزارش انواع مختلف فرآیندهای ساخت و تولید قطعات صنعتی مورد بررسی قرار گرفته است. در تولید یک محصول صنعتی، سه مرحله اصلی طراحی ، انتخاب متریال خام و نوع فرآیند ساخت بایستی مورد توجه تولید کنندگان قطعات صنعتی قرار گیرد. گروه صنعتی لینکران در تولید تمامی محصولات خود، اعم از سیستم ساپورت تأسیسات ، سیستم لرزه گیر ، گوشه فلنج و انواع عایق الاستومری این مراحل مهم را در نظر گرفته و با رعایت کلیه پارامترهای موثر در هر مرحله، محصولی با کیفیت و قابل اطمینان جهت ارائه به مشتریان محترم تولید می کند.

 

فرآیند ساخت و تولید

ساخت و تولید (Manufacturing) فرآیندی است که متریال خام (Raw Material) را به محصول (Product) تبدیل می کند و شامل سه مرحله اصلی است:
1- طراحی محصول 2- انتخاب متریال خام 3- فرآیندهای بعدی که از طریق آن محصول ساخته می شود. در ادامه به توضیح این مراحل پرداخته می شود.

فرآیند طراحی محصول

این فرایند با توجه به پیچیدگی محصول و نوع متریال های مورد استفاده ، فاصله زمانی بین مفهوم اصلی (Original Concept ) و بازاریابی(Marketing) محصول ، ممکن است از چند ماه تا چند سال تغییر کند . علاوه بر این ، برای تسهیل در مونتاژ ، طراحی مجدد (Redesign) قطعات نیز باید مورد توجه قرار گیرد . طراحی محصول در سیستم های نصب و ساپورت لینکران با در نظر گرفتن پارامترهای موثر بر آن که در شکل 1 آمده است ، صورت می گیرد .

 

انتخاب متریال های مهندسی

متریال های مهندسی ، موادی هستند که برای اهداف مهندسی و ساختمانی از جمله ساخت ساختمان ، ماشین ، پل ، جاده و غیره به کار برده می شود .
انتخاب متریال مناسب جهت اهداف مهندسی یکی از مسائل سخت برای طراح است . لذا لینکران پارامترهایی از جمله در دسترس بودن متریال ، مناسب بودن متریال برای شرایط کاری در سرویس و هزینه متریال در هنگام انتخاب متریال در نظر می گیرد . طبقه بندی عمده متریال های مهندسی شامل فلزات ، پلیمرها ، سرامیک ها و کامپوزیت ها است که در شکل 2 نشان داده شده است .
از جمله مشخصات عمومی تولید انواع آلیاژها می توان به قابلیت های ریخته گری ، جوشکاری و ماشین کاری اشاره کرد (جدول1).

 

فرآیندهای ساخت و تولید

به طورکلی ، عملیات تولید و فرآیندها را می توان به صورت زیر طبقه بندی کرد :

* فرآیندهای ریخته گری (Casting Processes)
* فرآیندهای فرم دهی و شکل دهی (Forming & Shaping Processes)
* فرآیندهای جوینینگ (Joining Processes)
* فرآیندهای ماشین کاری و پایانی (Machining & Finishing Processes)

 

ریخته گری


اصولا فرآیندهای ریخته گری مواد شامل ریختن فلز مذاب به داخل حفره های یک قالب می باشد که بعد از خنک شدن فلز مذاب و منجمدشدن به شکل حفره های قالب درمی آید.
فرآیندهای ریخته گری قابلیت تولید قطعات با اشکال پیچیده به صورت یکپارچه و با حفره های داخلی را دارد. تولید قطعات خیلی بزرگ، خیلی کوچک و قطعات حفره دار با این روش بسیار اقتصادی است. اکثر فلزات را تقریبا می توان ریخته گری کرد و تنها با عملیات پایانی اندکی به شکل نهایی مطلوب (یا نزدیک شکل نهایی) تبدیل نمود. با کنترل مناسب ماده و پارمترهای فرایند، می توان قطعاتی با خواص یکسان در تمامی نقاط آن تولید کرد. لینکران نیز در تولید برخی محصولات خود از فرایندهای ریخته گری با کنترل و بهینه سازی تمامی پارامترهای موثر بر فرایند، بهره می گیرد . 

 

فرآیندهای فرم دهی و شکل دهی


فرم دهی و شکل دهی اصطلاح عمومی است که برای طیف گسترده ای از فرایندهای تولید استفاده می شود که شامل گروه بزرگی از متریال ها است.
در این پژوهش، بین دو نوع متریال اصلی که قابلیت فرم و شکل دهی دارند ، تفکیک ایجاد می کنیم:
1- فرم دهی فلزات (Metal Forming)
2- فرم دهی پلیمرها (Polymer Forming)
از نظر فرآیندی، فرم دهی فلزات به طور کلی می تواند به دو دسته طبقه بندی شود:
1- فرآیندهای تغییرشکل بالک (Bulk Deformation Processes) با مشخصه نسبت سطح به حجم پایین قطعه
2- فرآیندهای کار با ورق فلزی (Sheet metal working processes) که با نسبت سطح به حجم بالا مشخص می شوند
گروه صنعتی لینکران نیز در تولید محصولات فلزی و پلیمری خود که نیاز به فرم دهی و شکل دهی دارند از به روزترین و پیشرفته ترین دستگاه های فرمینگ و شیپینگ استفاده می کند که نتیجه آن دستیابی به محصولات باکیفیت است.

 

فرم دهی پلیمری


مواد به صورت قرص (Pellet)، گرانول (Granule) یا پودر (Powder) وارد دستگاه ها می شوند. ترموپلاستیک ها (Thermoplastics) قبل از شکل گیری ذوب می شوند زیرا این پلیمرها هنگام گرم شدن می توانند شکل بگیرند و در هنگام خنک شدن دوباره به سختی و استحکام اصلی دست یابند.
از طرف دیگر، ترموست ها (Thermosets) پلاستیک های مایع هستند که به صورت نهایی شکل گرفته و در هنگام گرم شدن به صورت دائمی، تنظیم می شوند. مذاب پلیمر (Polymer Melt) از طریق دستگاه های شکل دهنده، مجبور می شوند شکل مورد نظر محصول را ایجاد کند که همراه با انتقال حرارت (Heat Transfer) است.
رفتار جریان (Rheology) مذاب پلیمر، بر طراحی دستگاه های مختلف شکل دهی، شرایط فرایند و میزان شکل گیری محصول اثر می گذارد. سیستم های نصب و ساپورت گروه صنعتی لینکران با درنظر گرفتن عواملی نظیر در دسترس بودن متریال اولیه، سهولت فرایند، هزینه، ماندگاری، دستگاه های پیشرفته، دانش فنی و مهارت های انسانی محصولات پلیمری خود را باکیفیت و قابل اطمینان تولید می کند.

 

فرآیندهای جوینینگ


فرآیندهای جوینینگ، در طراحی و ساخت و تولید بسیار مهم هستند زیرا: نقش مهمی در انتخاب (Selection) فرایند کلی ساخت و طراحی دارند. می توانند سهم قابل توجهی در هزینه (Cost) کلی داشته باشند.
هم چنین اتصالات می توانند منبع شکست (Failure) و خرابی باشند. فرآیندهای جوینینگ در سیستم های نصب و ساپورت گروه صنعتی لینکران به صورت کلی به سه دسته طبقه بندی می شوند (نمونه محصولات تولیدی گروه صنعتی لینکران در شکل آمده است): مکانیکی (Mechanical)؛ مانند فستنرها (پرچ، پیچ و مهره)، جوشکاری (Welding)؛ مانند جوشکاری سرد، جوشکاری گرم و جوشکاری ذوبی و حالت جامد (Solid-State)؛ مانند چسب های ساختمانی.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ دی ۰۰ ، ۱۵:۱۴
M.Nazaripour