تأسیسات نظری

محصولات تأسیسات ساختمانی و فنی ایرانی ( عایق الاستومری ، لرزه گیر ، سیستم ساپورت تأسیسات ، فلنج کانال ، انکربولت ، پروفیل گالوانیزه )

تأسیسات نظری

محصولات تأسیسات ساختمانی و فنی ایرانی ( عایق الاستومری ، لرزه گیر ، سیستم ساپورت تأسیسات ، فلنج کانال ، انکربولت ، پروفیل گالوانیزه )

در حوزه فنی و ساختمان سازی ، بخش تأسیسات از بخش های کلیدی و اساسی می باشد. آسایش و رفاه اعضای یک ساختمان به عملکرد صحیح سیستم های تأسیساتی برمی گردد. این سیستم ها شامل انواع تأسیسات سازه ای، فنی، بهداشتی، حرارتی و برودتی می شود.
از این رو در این وبلاگ به بررسی انواع محصولات نوین و قدیمی صنعت و ساختمان مانند عایق الاستومری ، سیستم ساپورت تأسیسات ، پروفیل گالوانیزه ، راد گالوانیزه ، انکر بولت ، فلنج کانال و سیستم لرزه گیر و ... می پردازیم.

۲ مطلب در فروردين ۱۴۰۱ ثبت شده است

دوباره عرض سلام زودهنگام دارم خدمت شما عزیزان

گفتم تا اینجا هستم و یه کم سرم خلوته یه مطلب دیگه درباره عایق که خب اونم به نوع خودش خیلی مهمه و میتوان گفت بیشتر در موضوع خرید و خدمات پس ار فروش عایق الاستومری کاربرد دارد.

وقتی مهندسین و پیمانکاران برای ساختمان درحال ساخت عایق الاستومری مخصوصا ایرانی میخرند. توقع دارند ویژگی های مشابه عایق های الاستومری خارجی با کیفیت را داشته باشد.

یکی از این ویژگی ها که تقریبا بیشتر شرکت های تولیدکننده عایق الاستومری ادعای آن را دارند. واکنش عایق در برابر آتش است یعنی با توجه به کاربرد گسترده عایق های الاستومری، رفتار اشتعالی و واکنش این نوع عایق ها در برابر آتش بسیار مهم است و یکی از شروط لازم برای داشتن ایمنی در ساختمان ها و صنایع به شمار می آید.

در کل بخوام علمی صحبت کنم. عملکرد یک ماده در برابر آتش عاملی بسیار مهم در تأمین ایمنی ساختمان است. از این رو، آزمونهای واکنش در برابر آتش یک الزام اجباری برای استانداردها و مقررات صنایع ساختمانی به شمار می آیند.

من لینک فیلمی که مدنظرم هست رو میذارم تا خودتون مستقیم توی سایتشون ببینید تا اگر براتون جذاب بود به مطالب دیگشون هم سر بزنید.

https://linkran.com/%d8%af%db%8c%d8%af%d9%86%db%8c-%d9%87%d8%a7/%d8%aa%db%8c%d8%b2%d8%b1-%d9%88-%d9%88%db%8c%d8%af%db%8c%d9%88-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4%db%8c-%d8%aa%d8%a3%d8%b3%db%8c%d8%b3%d8%a7%d8%aa%db%8c-%d9%88-%d9%81%d9%86%db%8c/%d9%88%d8%a7%da%a9%d9%86%d8%b4-%d8%b9%d8%a7%db%8c%d9%82-%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%88%d9%85%d8%b1%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%d8%a8%d8%b1-%d8%a2%d8%aa%d8%b4/

 

منبع : linkran.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ فروردين ۰۱ ، ۱۴:۱۸
M.Nazaripour

درود بر تمام خوانندگان گرامی وبلاگ و همراهانی که در این مدت با پیام هاشون پیگیر احوالاتم بودند.

مدتی از شما دور بودم و مطلب منتشر نمیکردم. مقداری درگیری کاری زیادی داشتم و ممکن است باز هم این نوع اتفاق پیش بیاد. پس پیشاپیش از حضورتون عذرخواهی میکنم.

امروز داشتم تو نت میچرخیدم به یه مقاله و از اون فوق العاده تر یه فیلم آموزشی دیدم که گفتم با شما به اشتراک بذارم تا ازش استفاده کنید.

https://www.aparat.com/v/7hkd6/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D8%A8%D8%B1%D8%B4_%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D9%82_%D9%84%D9%88%D9%84%D9%87_%D8%A7%DB%8C

 

منبع : آپارات

 

این لینک فیلم آموزش برش عایق لوله ای که تو آپارات دیدم و به نظرم کاربردی اومد. امیدوارم مورد استفاده شما هم قرار بگیره.

اما در مورد مقاله ای که خدمتتون عرض کردم. تو سایت لینکران دیدم که مثل گذشته با اجازه ادمین سایتشون براتون به اشتراک میگذارم. (اگر بر مبنای تبلیغات نمیذارید، سایتشون خیلی پیشرفت خوبی داشته تو موارد آموزشی)

راهنمای نصب و آموزش برش انواع اتصالات عایق لوله ای الاستومری

هنگام عایق کاری لوله ها با عایق های لوله ای الاستومری در برخی قسمت های لوله کشی مانند گوشه ها نیاز به اشکال خاصی از عایق با زوایای مختلف می باشد . در این مطلب قصد داریم شما را با انواع برش عایق های لوله ای الاستومری آشنا کنیم که با ساختن آن ها عملیات عایق کاری به بهترین و درست ترین شکل ممکن انجام خواهد شد پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

نکاتی که باید قبل از برش و نصب عایق در نظر داشته باشید:

  • از ابزارهای باکیفیت، به ویژه چاقو و کاتر تیز، چسب عایق تازه و قلم موی خوب برای چسب کاری استفاده کنید.
  • در لوله های بیضی شکل همیشه باید تقسیم بندی در سمت صاف و تخت لوله انجام گیرد.
  • قبل از انجام عایق کاری، در صورت وجود آلودگی، گرد و غبار، روغن یا آب روی سطح مورد نظر حتما آن را تمیز نمائید.
  • استفاده از ابعاد مناسب عایق، جهت عایق کاری درست و بهتر سطح مورد نظر بسیار مهم است پس حتما از عایق های با ابعاد مناسب استفاده کنید و در صورت نیاز با استفاده از همین آموزش آن ها را برش دهید.
  • عایق کاری را هرگز روی تجهیزات در حال کار انجام ندهید و پس از انجام عایق کاری حداکثر تا 36 ساعت صبر کنید تا چسب کاملا خشک گردد و سپس از تجهیرات استفاده نمائید.
  • به طور کلی استفاده از نوارهای درزگیر الاستومری ضروری نیست. همچنین تنها استفاده از نوار درزگیر برای اتصال لب به لب عایق ها و پوشاندن درزها کافی نیست و حتما باید درزها و لبه های عایق با چسب عایق الاستومری چسبانده شوند. سپس می توان پس از گذشت 36 ساعت از چسب کاری و خارج شدن گاز به طور کامل از حلال چسب از نوارهای درزگیر الاستومری در لبه های عایق و محل هایی که چسب کاری در آن ها انجام گرفته است استفاده نمود تا اتصال محکم تر و تمیزتری حاصل شود.
  • قبل از استفاده از چسب عایق الاستومری کیفیت آن را بسنجید و در حین کار جهت استفاده از چسب بر حسب نیاز آن را به قوطی های کوچکتر انتقال دهید تا چسب غلیظ نشود.
  • دمای ایده آل برای استفاده از چسب 15 تا 20 درجه سانتی گراد است. در صورت سرد بودن چسب می توان آن را در یک سطل آب داغ گرم کرد.
  • قبل از استفاده از چسب آن را به خوبی هم بزنید تا اجزای ته نشین شده در قوطی به خوبی مخلوط شده و چسب به طور موثر فعال شود تا آماده استفاده گردد.
  • قبل از استفاده از چسب، از چسبیده شدن آن به پرایمر یا رنگ های ضد زنگی که روی سطح تاسیسات را پوشانده اند اطمینان حاصل کنید.

نکات استفاه از چسب عایق الاستومری

  • جهت آغشته نمودن سطح تاسیسات به چسب از یک قلم مو تمیز با موهای کوتاه و محکم استفاده کنید و چسب را به صورت نازک و یکنواخت روی سطح مدنظر پخش کنید. برای سطوح بزرگتر می توان از یک غلتک رنگ (غیر فوم) نیز استفاده نمود.
  • پس از آغشته نمودن سطح به چسب، جهت حاصل شدن حداکثر نیروی چسبندگی، اجازه دهید تا چسب کمی خشک شود سپس عایق کاری را انجام دهید. زمان مورد نیاز برای خشک شدن چسب با توجه به شرایط محیطی متفاوت خواهد بود .
  • هنگام عایق کاری در فضای باز، حدالامکان سعی کنید درزهای چسبانده شده عایق(محل اتصال لبه های عایق ها) را دور از نور خورشید قرار دهید.

استفاده از چسب عایق الاستومری در محیط های گرم و مرطوب

استفاده از چسب الاستومری در دمای بالا منجر به تبخیر سریعتر حلال چسب خواهد شد این بدان معنی است که ممکن است لایه ای از رطوبت روی سطح چسب قرار گیرد و باعث شود که اتصال سطوح مورد نظر به یکدیگر به درستی انجام نشود.

تحت این شرایط، بهتر است نکات زیر به عنوان جایگزینی برای دستورالعمل های نصب رعایت گردد:

  • چسب عایق را به صورت یک لایه نازک یکنواخت هم روی سطح مورد نظر و هم روی عایق بمالید.
  • بر خلاف اتصال معمولی که باید چسب خشک گردد سپس عملیات اتصال عایق به سطح انجام گردد، در این شرایط، سطوحی که باید چسبانده شوند در حالی که خیس هستند، تحت فشار به هم نگه داشته می شوند.

توجه: با توجه به اینکه در این حالت، چسبیدن عایق به سطح در زمان کمتری انجام خواهد گرفت، بهتر است بسته به رطوبت، دما و شرایط نصب، چسب را به فاصله های مناسب مثلا یک متر روی سطح پخش نمود سپس پس از اتصال عایق روی قسمت چسب کاری شده دوباره عملیات چسب کاری و اتصال عایق با همان فاصله انجام گردد.

نکته : جهت جلوگیری از تبخیر سریع حلال چسب در محل اتصال عایق ها، درزها را باید بلافاصله پس از چسباندن، با نوار درزگیر الاستومری بپوشانید.

 

اتصال لبه های عایق در محیط های مرطوب

  1. در تمام خطوط لوله ای سرد، از چسب عایق برای چسباندن انتهای عایق به سطح استفاده کنید.
  2. چسب باید در عرض حداقل برابر با ضخامت عایق اعمال شود.

  1. جهت اتصال لبه های عایق، آن ها را با انگشتان دست از هم جدا کنید و سپس یک لایه نازک و یکنواخت از چسب را با یک قلم مو کوچک روی دو لبه اتصال بزنید.
  2. با استفاده از انگشتان دست به مفصل چسب زده فشار محکم و یکنواخت وارد کنید.

نکته: به شدت توصیه می گردد که این روش اتصال و چسب کاری برای سایر انواع لوله های داغ که در فضای باز قرار دارند نیز رعایت شود.

 

توصیه هایی برای عایق کاری تجهیزات برودتی و تهویه مطبوع

  • سطوح لوله ها و مخازن قبل از نصب عایق، باید به اندازه کافی در برابر خوردگی محافظت شوند. به طور کلی پرایمر و رنگ های ضد خوردگی مبتنی بر رزین اپوکسی و پلی اورتان با چسب های الاستومری سازگاری دارند و استفاده از آن ها روی سطوح بلامانع است.
  • وجود هر گونه صدمه یا آسیب در عایق، می تواند باعث نفوذ رطوبت در سراسر سطح عایق کاری شده گردد بنابراین از محکم بودن اتصالات چسب در نقاط بحرانی مانند فلنج ها، مقاطع T، زانوها، تکیه گاه ها و... اطمینان حاصل کنید.
  • با چسباندن مقطعی و منظم چسب عایق به سطح (چسباندن در فواصل کوتاه حداقل یک متر) در واقع سیستم عایق کاری بخش بندی خواهد شد بنابراین در صورت آسیب دیدگی در هر بخش، آسیب به بخش خاص محدود شده و به راحتی قابل تشخیص خواهد بود.
  • تمام بخش های تاسیسات، باید با ضخامت مساوی عایق، عایق بندی شوند.
  • هرگز خطوط آب سرد یا تجهیزات تبرید را در بخش هایی که بسیار نزدیک به هم هستند عایق بندی نکنید. برای اطمینان از همرفت آزاد باید فضای کافی بین اجسام عایق در نظر گرفته شود، زیرا حرکت هوا توسط همرفت آزاد محافظت بیشتری در برابر تراکم در لوله‌های سرد ایجاد می‌کند.

عایق بندی صحیح لوله ها با عایق لوله ای الاستومری

ابتدا سطح لوله ها را از وجود هر گونه گرد و غبار، خاک، روغن، آب و... تمیز کنید.

بهتر است عملیات عایق کاری در دمای محیط بین 10+ تا 35+ درجه سانتی گراد انجام گردد.

 

دو طرف عایق لوله ای را از محل درز موجود باز کنید و روی سطح لوله قرار دهید. .(در صورتی که عایق لوله ای مورد استفاده از نوع چسب دار نباشد ابتدا باید سطح لوله را با استفاده از چسب عایق الاستومری آغشته به چسب نمود و پس از کمی خشک شدن آن، عایق را روی سطح لوله چسباند و سپس در محل اتصال لبه های عایق نیز از چسب عایق الاستومری برای چسباندن لبه ها به یکدیگر استفاده نمود.)

عایق را روی لوله به صورتی قرار دهید که دسترسی به درزها آسان باشد.

در صورتی که از عایق لوله ای چسب دار استفاده می کنید پس از قراردادن عایق روی لوله، انتهای نوار کاغذی محافظ چسب لبه ها را پیدا و باز کنید و سپس پس از پوشش کامل سطح لوله توسط عایق، لبه های چسب دار عایق را به یکدیگر بچسبانید.

نوار کاغذی محافظ چسب را از دو طرف جدا کنید و به آرامی آن را از عایق دور کنید. لطفا توجه داشته باشید: نوار کاغذ محافظ را از هر دو طرف بردارید!

درز شکاف را ببندید و محکم فشار دهید تا از چسبیده شدن کامل آن ها به هم اطمینان حاصل شود.

تمام بخش های مستقیم لوله را طبق روشی که در بالا توضیح داده شد عایق بندی کنید. در نهایت تمام زانوها، قطعات T و … را عایق بندی کنید ( نمونه ای که در تصویر می بینید برش زانویی 2 تکه است که نحوه صحیح برش و ساخت آن در ویدئو بالا توضیح داده شده و همچنین در ادامه درباره آن توضیحاتی را ارائه خواهیم داد.)

در محل استفاده از اتصالات عایق الاستومری مانند زانویی ساخته شده در مرحله قبل یا محل اتصال زانویی به مکان های عایق بندی شده از چسب الاستومری برای چسباندن آن ها استفاده نمائید.

نکته : جهت اتصال بهتر لبه های عایق می توان پس از چسباندن آن ها با چسب عایق الاستومری، از نوار درزگیر الاستومری در محل اتصال لبه ها استفاده کرد تا از چسبیده شدن کامل لبه ها و عدم وجود درز و شکاف در محل اتصال لبه ها اطمینان حاصل کرد.

نحوه برش عایق های لوله ای الاستومری

راهنمای نصب و آموزش برش انواع اتصالات عایق لوله ای الاستومری

هنگام عایق کاری لوله ها با عایق های لوله ای الاستومری در برخی قسمت های لوله کشی مانند گوشه ها نیاز به اشکال خاصی از عایق با زوایای مختلف می باشد . در این مطلب قصد داریم شما را با انواع برش عایق های لوله ای الاستومری آشنا کنیم که با ساختن آن ها عملیات عایق کاری به بهترین و درست ترین شکل ممکن انجام خواهد شد پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

نکاتی که باید قبل از برش و نصب عایق در نظر داشته باشید:

  • از ابزارهای باکیفیت، به ویژه چاقو و کاتر تیز، چسب عایق تازه و قلم موی خوب برای چسب کاری استفاده کنید.
  • در لوله های بیضی شکل همیشه باید تقسیم بندی در سمت صاف و تخت لوله انجام گیرد.
  • قبل از انجام عایق کاری، در صورت وجود آلودگی، گرد و غبار، روغن یا آب روی سطح مورد نظر حتما آن را تمیز نمائید.
  • استفاده از ابعاد مناسب عایق، جهت عایق کاری درست و بهتر سطح مورد نظر بسیار مهم است پس حتما از عایق های با ابعاد مناسب استفاده کنید و در صورت نیاز با استفاده از همین آموزش آن ها را برش دهید.
  • عایق کاری را هرگز روی تجهیزات در حال کار انجام ندهید و پس از انجام عایق کاری حداکثر تا 36 ساعت صبر کنید تا چسب کاملا خشک گردد و سپس از تجهیرات استفاده نمائید.
  • به طور کلی استفاده از نوارهای درزگیر الاستومری ضروری نیست. همچنین تنها استفاده از نوار درزگیر برای اتصال لب به لب عایق ها و پوشاندن درزها کافی نیست و حتما باید درزها و لبه های عایق با چسب عایق الاستومری چسبانده شوند. سپس می توان پس از گذشت 36 ساعت از چسب کاری و خارج شدن گاز به طور کامل از حلال چسب از نوارهای درزگیر الاستومری در لبه های عایق و محل هایی که چسب کاری در آن ها انجام گرفته است استفاده نمود تا اتصال محکم تر و تمیزتری حاصل شود.
  • قبل از استفاده از چسب عایق الاستومری کیفیت آن را بسنجید و در حین کار جهت استفاده از چسب بر حسب نیاز آن را به قوطی های کوچکتر انتقال دهید تا چسب غلیظ نشود.
  • دمای ایده آل برای استفاده از چسب 15 تا 20 درجه سانتی گراد است. در صورت سرد بودن چسب می توان آن را در یک سطل آب داغ گرم کرد.
  • قبل از استفاده از چسب آن را به خوبی هم بزنید تا اجزای ته نشین شده در قوطی به خوبی مخلوط شده و چسب به طور موثر فعال شود تا آماده استفاده گردد.
  • قبل از استفاده از چسب، از چسبیده شدن آن به پرایمر یا رنگ های ضد زنگی که روی سطح تاسیسات را پوشانده اند اطمینان حاصل کنید.

نکات استفاه از چسب عایق الاستومری

  • جهت آغشته نمودن سطح تاسیسات به چسب از یک قلم مو تمیز با موهای کوتاه و محکم استفاده کنید و چسب را به صورت نازک و یکنواخت روی سطح مدنظر پخش کنید. برای سطوح بزرگتر می توان از یک غلتک رنگ (غیر فوم) نیز استفاده نمود.
  • پس از آغشته نمودن سطح به چسب، جهت حاصل شدن حداکثر نیروی چسبندگی، اجازه دهید تا چسب کمی خشک شود سپس عایق کاری را انجام دهید. زمان مورد نیاز برای خشک شدن چسب با توجه به شرایط محیطی متفاوت خواهد بود .
  • هنگام عایق کاری در فضای باز، حدالامکان سعی کنید درزهای چسبانده شده عایق(محل اتصال لبه های عایق ها) را دور از نور خورشید قرار دهید.

استفاده از چسب عایق الاستومری در محیط های گرم و مرطوب

استفاده از چسب الاستومری در دمای بالا منجر به تبخیر سریعتر حلال چسب خواهد شد این بدان معنی است که ممکن است لایه ای از رطوبت روی سطح چسب قرار گیرد و باعث شود که اتصال سطوح مورد نظر به یکدیگر به درستی انجام نشود.

تحت این شرایط، بهتر است نکات زیر به عنوان جایگزینی برای دستورالعمل های نصب رعایت گردد:

  • چسب عایق را به صورت یک لایه نازک یکنواخت هم روی سطح مورد نظر و هم روی عایق بمالید.
  • بر خلاف اتصال معمولی که باید چسب خشک گردد سپس عملیات اتصال عایق به سطح انجام گردد، در این شرایط، سطوحی که باید چسبانده شوند در حالی که خیس هستند، تحت فشار به هم نگه داشته می شوند.

توجه: با توجه به اینکه در این حالت، چسبیدن عایق به سطح در زمان کمتری انجام خواهد گرفت، بهتر است بسته به رطوبت، دما و شرایط نصب، چسب را به فاصله های مناسب مثلا یک متر روی سطح پخش نمود سپس پس از اتصال عایق روی قسمت چسب کاری شده دوباره عملیات چسب کاری و اتصال عایق با همان فاصله انجام گردد.

نکته : جهت جلوگیری از تبخیر سریع حلال چسب در محل اتصال عایق ها، درزها را باید بلافاصله پس از چسباندن، با نوار درزگیر الاستومری بپوشانید.

اتصال لبه های عایق در محیط های مرطوب

اتصال لبه های عایق - گروه صنعتی لینکران اتصال لبه های عایق - گروه صنعتی لینکران

  1. در تمام خطوط لوله ای سرد، از چسب عایق برای چسباندن انتهای عایق به سطح استفاده کنید.
  2. چسب باید در عرض حداقل برابر با ضخامت عایق اعمال شود.

اتصال لبه های عایق - گروه صنعتی لینکران اتصال لبه های عایق - گروه صنعتی لینکران

  1. جهت اتصال لبه های عایق، آن ها را با انگشتان دست از هم جدا کنید و سپس یک لایه نازک و یکنواخت از چسب را با یک قلم مو کوچک روی دو لبه اتصال بزنید.
  2. با استفاده از انگشتان دست به مفصل چسب زده فشار محکم و یکنواخت وارد کنید.

نکته: به شدت توصیه می گردد که این روش اتصال و چسب کاری برای سایر انواع لوله های داغ که در فضای باز قرار دارند نیز رعایت شود.

توصیه هایی برای عایق کاری تجهیزات برودتی و تهویه مطبوع

  • سطوح لوله ها و مخازن قبل از نصب عایق، باید به اندازه کافی در برابر خوردگی محافظت شوند. به طور کلی پرایمر و رنگ های ضد خوردگی مبتنی بر رزین اپوکسی و پلی اورتان با چسب های الاستومری سازگاری دارند و استفاده از آن ها روی سطوح بلامانع است.
  • وجود هر گونه صدمه یا آسیب در عایق، می تواند باعث نفوذ رطوبت در سراسر سطح عایق کاری شده گردد بنابراین از محکم بودن اتصالات چسب در نقاط بحرانی مانند فلنج ها، مقاطع T، زانوها، تکیه گاه ها و... اطمینان حاصل کنید.
  • با چسباندن مقطعی و منظم چسب عایق به سطح (چسباندن در فواصل کوتاه حداقل یک متر) در واقع سیستم عایق کاری بخش بندی خواهد شد بنابراین در صورت آسیب دیدگی در هر بخش، آسیب به بخش خاص محدود شده و به راحتی قابل تشخیص خواهد بود.
  • تمام بخش های تاسیسات، باید با ضخامت مساوی عایق، عایق بندی شوند.
  • هرگز خطوط آب سرد یا تجهیزات تبرید را در بخش هایی که بسیار نزدیک به هم هستند عایق بندی نکنید. برای اطمینان از همرفت آزاد باید فضای کافی بین اجسام عایق در نظر گرفته شود، زیرا حرکت هوا توسط همرفت آزاد محافظت بیشتری در برابر تراکم در لوله‌های سرد ایجاد می‌کند.

 

عایق بندی صحیح لوله ها با عایق لوله ای الاستومری

عایق بندی صحیح لوله ها با عایق لوله ای الاستومری - گروه صنعتی لینکران

ابتدا سطح لوله ها را از وجود هر گونه گرد و غبار، خاک، روغن، آب و... تمیز کنید.

بهتر است عملیات عایق کاری در دمای محیط بین 10+ تا 35+ درجه سانتی گراد انجام گردد.

 

 

 

 

عایق بندی صحیح لوله ها با عایق لوله ای الاستومری - گروه صنعتی لینکران

دو طرف عایق لوله ای را از محل درز موجود باز کنید و روی سطح لوله قرار دهید. .(در صورتی که عایق لوله ای مورد استفاده از نوع چسب دار نباشد ابتدا باید سطح لوله را با استفاده از چسب عایق الاستومری آغشته به چسب نمود و پس از کمی خشک شدن آن، عایق را روی سطح لوله چسباند و سپس در محل اتصال لبه های عایق نیز از چسب عایق الاستومری برای چسباندن لبه ها به یکدیگر استفاده نمود.)

 

 

عایق بندی صحیح لوله ها با عایق لوله ای الاستومری - گروه صنعتی لینکران

عایق را روی لوله به صورتی قرار دهید که دسترسی به درزها آسان باشد.

 

 

 

 

عایق بندی صحیح لوله ها با عایق لوله ای الاستومری - گروه صنعتی لینکران

در صورتی که از عایق لوله ای چسب دار استفاده می کنید پس از قراردادن عایق روی لوله، انتهای نوار کاغذی محافظ چسب لبه ها را پیدا و باز کنید و سپس پس از پوشش کامل سطح لوله توسط عایق، لبه های چسب دار عایق را به یکدیگر بچسبانید.

 

 

 

 

عایق بندی صحیح لوله ها با عایق لوله ای الاستومری - گروه صنعتی لینکران

نوار کاغذی محافظ چسب را از دو طرف جدا کنید و به آرامی آن را از عایق دور کنید. لطفا توجه داشته باشید: نوار کاغذ محافظ را از هر دو طرف بردارید!

 

 

 

 

عایق بندی صحیح لوله ها با عایق لوله ای الاستومری - گروه صنعتی لینکران

درز شکاف را ببندید و محکم فشار دهید تا از چسبیده شدن کامل آن ها به هم اطمینان حاصل شود.

 

 

 

 

عایق بندی صحیح لوله ها با عایق لوله ای الاستومری - گروه صنعتی لینکران

تمام بخش های مستقیم لوله را طبق روشی که در بالا توضیح داده شد عایق بندی کنید. در نهایت تمام زانوها، قطعات T و … را عایق بندی کنید ( نمونه ای که در تصویر می بینید برش زانویی 2 تکه است که نحوه صحیح برش و ساخت آن در ویدئو بالا توضیح داده شده و همچنین در ادامه درباره آن توضیحاتی را ارائه خواهیم داد.)

 

 

 

 

عایق بندی صحیح لوله ها با عایق لوله ای الاستومری - گروه صنعتی لینکران

در محل استفاده از اتصالات عایق الاستومری مانند زانویی ساخته شده در مرحله قبل یا محل اتصال زانویی به مکان های عایق بندی شده از چسب الاستومری برای چسباندن آن ها استفاده نمائید.

 

 

 

 

 

عایق بندی صحیح لوله ها با عایق لوله ای الاستومری - گروه صنعتی لینکران

نکته : جهت اتصال بهتر لبه های عایق می توان پس از چسباندن آن ها با چسب عایق الاستومری، از نوار درزگیر الاستومری در محل اتصال لبه ها استفاده کرد تا از چسبیده شدن کامل لبه ها و عدم وجود درز و شکاف در محل اتصال لبه ها اطمینان حاصل کرد.

نحوه برش عایق های لوله ای الاستومری

نحوه برش عایق های لوله ای الاستومری - گروه صنعتی لینکران نحوه برش عایق های لوله ای الاستومری - گروه صنعتی لینکران

از یک چاقو یا کاتر تیز جهت برش عایق استفاده کنید. هنگام بریدن عایق، چاقو را به صورت زاویه دار بگیرید نه به صورت عمود و در جهت درست برش بزنید.

جهت ایجاد سوراخ روی سطح عایق می توانید از برش های تیزشده لوله ها استفاده کنید.

برش ها را همیشه روی دو طرف صاف لوله ها انجام دهید و از ایجاد برش در محل های دارای بریدگی و شکاف خودداری نمائید.

الگوهای برش انواع اتصالات عایق لوله ای الاستومری

جهت ساخت انواع اتصالات عایق لوله ای مانند برش های زانویی خم و سه راهی با استفاده از عایق لوله ای الاستومری نیاز به برش عایق های لوله ای در زوایای مختلف است. تصویر روبه رو الگوی برش عایق لوله ای در زوایای مختلف است که می توانید جهت برش آسان تر عایق ها در زوایای مختلف از آن استفاده نمائید.

  1. جهت برش آسان تر عایق در زوایای مختلف می توانید یک کپی از الگو ارائه شده زوایای برش (تصویر بالا) را تهیه کنید و آن را روی میزکار خود قرار دهید. در صورتی که عایق های لوله ای را از گروه صنعتی لینکران تهیه نموده باشید الگو چاپ شده آماده قابل ارائه خواهد بود.
  2. یک عایق لوله ای را در سراسر الگو به موازات خط پایه افقی تراز کنید.
  3. زاویه برش مورد نیاز را از الگو انتخاب کرده و در امتداد این خط برش دهید.

برش انواع زانویی با عایق لوله ای الاستومری

برش زانویی 90 درجه  

برش زانویی 90 درجه عایق لوله ای الاستومری - گروه صنعتی لینکرانبرش زانویی 90 درجه عایق لوله ای الاستومری - گروه صنعتی لینکرانتوجه: خطوط زرد نشان دهنده قسمت هایی است که باید برش در آن انجام گیرد.

جهت اندازه گیری درست زاویه، حتما باید از الگوی برش استفاده گردد.

برش زانویی 45درجه

برش زانویی 45درجه عایق لوله ای الاستومری - گروه صنعتی لینکرانبرش زانویی 45درجه عایق لوله ای الاستومری - گروه صنعتی لینکران

جزئیات ضریبØ  نمایش داده شده روی تصویر برای دستیابی به زاویه 45 درجه مقادیر تقریبی هستند!

انویی با 1 قسمت میانی - 2+1 با استفاده از عایق لوله ای الاستومری

زانویی با 1 قسمت میانی - 2+1 با استفاده از عایق لوله ای الاستومری - گروه صنعتی لینکرانزانویی با 1 قسمت میانی - 2+1 با استفاده از عایق لوله ای الاستومری - گروه صنعتی لینکران

 

 

زانویی با 2 قسمت میانی - 2+2 با استفاده از عایق لوله ای الاستومری

زانویی با 2 قسمت میانی - 2+2 با استفاده از عایق لوله ای الاستومری-گروه صنعتی لینکران زانویی با 2 قسمت میانی - 2+2 با استفاده از عایق لوله ای الاستومری-گروه صنعتی لینکران

 

زانویی با 3 قسمت میانی - 2+3 با استفاده از عایق لوله ای الاستومری

زانویی با 3 قسمت میانی - 2+3 با استفاده از عایق لوله ای الاستومری- گروه صنعتی لینکران زانویی با 3 قسمت میانی - 2+3 با استفاده از عایق لوله ای الاستومری- گروه صنعتی لینکران

اتصال عرضی با عایق لوله ای الاستومری 

اتصال عرضی با استفاده از عایق لوله ای الاستومری- گروه صنعتی لینکران اتصال عرضی با استفاده از عایق لوله ای الاستومری- گروه صنعتی لینکران

اتصال لوله ای Y شکل با استفاده از عایق لوله ای الاستومری

اتصال لوله ای Y شکل با استفاده از عایق لوله ای الاستومری- گروه صنعتی لینکراناتصال لوله ای Y شکل با استفاده از عایق لوله ای الاستومری- گروه صنعتی لینکراناین قطعه از اتصال 2 زانویی 45 درجه و یک زانویی 90 درجه طبق شکل روبه رو ایجاد می شود.

 

اتصال T شکل با استفاده از عایق لوله ای الاستومری

اتصال T شکل با استفاده از عایق لوله ای الاستومری-گروه صنعتی لینکران اتصال T شکل با استفاده از عایق لوله ای الاستومری-گروه صنعتی لینکران

 

روش های ساخت اتصال T شکل

روش اول : ساخت اتصال T  شکل از طریق ایجاد حفره روی عایق لوله ای الاستومری

ساخت اتصال T شکل از طریق ایجاد حفره روی عایق لوله ای الاستومری - گروه صنعتی لینکران

توجه: خطوط زرد نشان دهنده قسمت هایی است که باید در آن ها برش انجام شود.

  1. عایق را با چاقو یا کاتر مطابق ویدئو بالا یا با یک قسمت تیز شده از لوله با قطر مناسب سوراخ کنید .
  2. عایق برش داده شده را روی لوله بلغزانید و روی لوله را با آن پوشش دهید.
  3. یک فرورفتگی نیم دایره ای در انتهای بخش شاخه لوله برش دهید. قسمت انشعاب را به لوله وصل کنید و تمام درزها را با چسب عایق الاستومری بچسبانید.

 

روش دوم : ساخت اتصال T  شکل با روش "Mitre-Block"

ساخت اتصال T شکل با روش "Mitre-Block" - گروه صنعتی لینکرانساخت اتصال T شکل با روش "Mitre-Block" - گروه صنعتی لینکران

توجه: خطوط زرد نشان دهنده قسمت هایی است که باید در آن ها برش انجام شود.

  1. مطابق شکل، دو زاویه 45 درجه در بخش انتهایی برش دهید.
  2. یک گره 90 درجه در قسمتی که عایق برش داده شده اولی را می پوشاند برش دهید. این برش باید با قطر بیرونی لوله انشعاب مطابقت داشته باشد.
  3. قطعات از قبل برش خورده را با چسب عایق الاستومری به هم وصل کنید تا یک اتصال "T شکل" تشکیل شود.

منبع : linkran.com

 

واقعااا مقاله خیلی خوبی بود و پیشنهاد میکنم یه بار دیگه حتی بخونید  تا کامل متوجه بشید.

فیلمی که لینکش رو گذاشتم هم فیلم بسیار عااالییه. اونم ببینید حتما.

امیدوارم براتون مفید واقع بشه.

 

      ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ فروردين ۰۱ ، ۱۳:۲۸
      M.Nazaripour