تأسیسات نظری

محصولات تأسیسات ساختمانی و فنی ایرانی ( عایق الاستومری ، لرزه گیر ، سیستم ساپورت تأسیسات ، فلنج کانال ، انکربولت ، پروفیل گالوانیزه )

تأسیسات نظری

محصولات تأسیسات ساختمانی و فنی ایرانی ( عایق الاستومری ، لرزه گیر ، سیستم ساپورت تأسیسات ، فلنج کانال ، انکربولت ، پروفیل گالوانیزه )

در حوزه فنی و ساختمان سازی ، بخش تأسیسات از بخش های کلیدی و اساسی می باشد. آسایش و رفاه اعضای یک ساختمان به عملکرد صحیح سیستم های تأسیساتی برمی گردد. این سیستم ها شامل انواع تأسیسات سازه ای، فنی، بهداشتی، حرارتی و برودتی می شود.
از این رو در این وبلاگ به بررسی انواع محصولات نوین و قدیمی صنعت و ساختمان مانند عایق الاستومری ، سیستم ساپورت تأسیسات ، پروفیل گالوانیزه ، راد گالوانیزه ، انکر بولت ، فلنج کانال و سیستم لرزه گیر و ... می پردازیم.

۲ مطلب در فروردين ۱۴۰۲ ثبت شده است

سلام و درود خدمت همراهان وبلاگ نظری

متاسفانه از پست قبلی استقبال خوبی نشد و این با توجه به نوع پست و کاربرد محصولی که درباره آن نوشتم کاملا دور از انتظارم بود. ممنون میشم از پست هایی که گذاشته میشه حمایت کنید تا ما هم دلگرم به ادامه مسیر شویم...

طبق برنامه ای که داشتم امروز میخواستم در ادامه پست عایق الاستومری، درباره تاریخچه عایق الاستومری و سیر تکاملی آن صحبت کنیم. فقط امیدوارم از این پست و همچنین پست قبلی که درباره کاربرد عایق الاستومری بود استقبال کنید تا منم روحیه بگیرم.

عایق الاستومری یا همان عایق پتویی که به دفعات درباره آن توضیح داده شده، نیز دارای تاریخچه ای است که در این مقاله به آن پرداخته می شود.

عایق الاستومریک که به نام عایق پتویی نیز شناخته می شود. در دهه ۱۹۵۰ گسترش یافت. معرفی آن و سایر مواد پایه پلیمری به عنوان مهم ترین جابجایی صنعتی از مواد طبیعی نظیر چوب پنبه به مواد سنتتیک و شیمیایی تلقی می شود.

استفاده از عایق حرارتی برودتی الاستومریک به سرعت در سطح جهان عمومیت پیدا کرد . یکی از دلایل اولیه این رشد سریع نیاز به انواع سدهای رطوبتی ( مانند عایق رطوبتی ) برای جلوگیری از نفوذ رطوبت بود. در دسترس بودن عایق حرارتی برودتی الاستومری به اشکال مختلف (عایق رولی، ورقه ای و لوله ای) افزایش یافت، بنابراین جنبه استفاده همگانی از این عایق ها بخصوص در موارد لوله کشی و کانال کشی  سیستم های تبرید گسترش یافت. عایق الاستومری جایگزین ساده تری به جای سایر مواد و مصالح انواع عایق حرارتی برودتی دیگر  بودند زیرا می توانستند به شکلی مطمئن به گستره وسیعی از سطوح متصل شوند، نصبشان راحت بود و عملکردشان بر اثر رطوبت یا پارگی های مختصر مختل نمی شد.

عایق الاستومری لینکران - سازه پایدار الهیه

به دلیل آگاهی از تأثیر آنها بر افزایش کیفیت هوای داخلی (IAQ)، تقاضا برای فوم الاستومریک طی فقط ۲ دهه به شدت افزایش یافت. از آنجا که فوم الاستومریک فاقد فرمالدیید یا فیبر بود و حاوی مقادیر بسیار کمی ترکیبات آلی فرار (VOC) بود، به شدت مورد تأیید طرفداران محیط زیست و کیفیت هوا قرار گرفت. به دلیل عدم تولید ذرات، سطح صاف و مقاومت رطوبتی، فوم الاستومری باعث رشد کپک نمی شود. چون کپک از مخرب ترین و مشکل ساز ترین موارد برای عایق حرارتی برودتی و سایر عایق ها محسوب می شود.

سیر تکاملی فوم الاستومریک

سیر تکاملی فوم الاستومریک - سازه پایدار الهیه

سیر تکاملی فوم الاستومری سلول بسته در سال های اولیه قرن بیستم روی داد، و تأثیر شگفت آوری بر صنایع عایق گذاشت.

مهمترین دلیل این مسأله مقاومت رطوبتی بسیار بالای فوم الاستومری بود که ماه عسل ساختاری سلولی متشکل از میلیون ها سلول است. که سدهای کوچکی با خاصیت مقاومت در مقابل عبور مایعات ایجاد می کنند. این خصیصه نه تنها پیامدهای ناشی از رطوبت (مانند کپک زدگی) را به حداقل می رساند، بلکه ثبات و افزایش عمر عملکرد دمایی را تضمین می کند.

فوم الاستومری سلول بسته نفوذ پذیری بسیار کمی در مقابل بخار آب داشته و در مقابل جذب رطوبت مقاوم است، بنابراین وجود رطوبت در سیستم های تهویه مطبوع (HVAC)، لوله کشی و برودتی سبب کاهش و تضعیف عملکرد آن نمی شود.

انواع مواد عایق

 

فوم/اسفنج

فوم و اسفنج عموماً در یک گروه دسته بندی می شوند، و در خانواده مشابهی همان مواد فوم عایق الاستومری /پلاستیکی قرار می گیرند. زیرا ساختار سلولی یکسانی دارند. بعلاوه، معمولاً تحت مشخصات صنعتی مشابهی دسته بندی می شوند. (FMVSS/UL/MIL/ASTM و …).فوم یک محصول سبک وزن سلول باز/ بسته است. که عموماً برای عایق کاری ، فیلتراسیون و منعطف سازی مورد استفاده قرار می گیرد. معمولاً، این مواد سلولی دارای چگالی کمی هستند تا به هوا اجازه دهند، در ساختار سلولی آنها حرکت کند. بعلاوه اینکه از گذشته فوم های دارای چگالی بیشتر برای عایقکاری رطوبتی مورد استفاده قرار می گرفته اند. محصولات دارای چگالی بیشتر دارای تراکم سلولی بیشتری هستند. فوم های دارای چگالی کم و متوسط دارای تراکم سلولی کمتری هستند.

اسفنج یک ماده پلاستیکی منبسط شده است. اسفنج می تواند ماحصل پروسس موادی با فرمولاسیون چندگانه و متنوع باشد. در مقایسه با فوم ها، اسفنج ها ویژگی های مکانیکی پیشرفته تری دارند. هم اسفنج و هم فوم به اشکال ورقه ای، رولی و سایر شکل های خاص طراحی شده وجود دارند. آنها می توانند بر اساس نیاز و سفارش روکش دار یا بدون روکش ، پشت چسب دار بودن یا نبودن حساس به فشار (PSA) باشند.

لاستیک

لاستیک غالباً به عنوان یک ماده  الاستومریک جامد معرفی شده است. عموماً دو نوع معمول لاستیک وجود دارد، لاستیک طبیعی و لاستیک سنتتیک. لاستیک طبیعی از درخت لاستیک به دست می آید. سایر مواد شبه لاستیکی که از منابعی به غیر از درخت لاستیک به دست می آیند غالباً به عنوان لاستیک سنتتیک شناخته می شوند.

هر چند که دقیقاً بیش از ۳۶ نوع ترکیب لاستیکی سنتتیک وجود دارد، اما جمله آن ها بطور معمول مورد استفاده قرار نمی گیرد.

ترکیبات لاستیکی حاصل تحقیقات، توسعه و مهندسی به منظور برآورد  هم سازی بسیاری از نیازهای کاربردی شامل مقاومت در برابر مایعات، دما و فشار هستند. همچنین بسیاری از مواد لاستیکی صنعتی با درجات مختلف مقاومتی می توانند برای استفاده در ساخت پارچه های مقاوم مورد استفاده قرار گیرند.

این مواد به منظور برآورده سازی گستره وسیعی از نیازهای کاربران بطور خاص قابل طراحی و ساخت هستند.

در حول محور تحقیق و توسعه در موضوع عایق حرارتی برودتی الاستومری و عایق صوتی الاستومری ، ترکیبات لاستیکی را نیز بیشتر مورد بررسی قرار خواهیم داد. دنبال کننده مطالب عایق حرارتی برودتی بویژه مقالات عایق الاستومری سازه پایدار الهیه باشید.

محافظ (EMI (Electromagnetic Interference

محافظ EMI جزو محصولاتی است که طی سالیان اخیر به منظور کمک به افزایش راندمان تجهیزات الکترونیکی مورد استفاده قرار گرفته است. همانطور که استفاده و کاربرد وسایل الکترونیکی بطور چشمگیری در حال افزایش است، به طبع آن گستره وسیعی از فرکانس ها ایجاد می شود.

در خلال سال های تحقیق و توسعه، تولید کنندگان مشخص کردند که عایق های الکتریکی، محل قرار گیری تجهیزات الکتریکی و کابل ها می توانند به شکلی موثر از بروز عوارض ناشی از این فرکانس ها جلوگیری کنند.

سازمان هایی مانند CE و FCC راهکارهایی را به شکل نیازهای قانونی برای جلوگیری از ایجاد و انتشار نویز (EMI) تهیه کرده و بسط داده اند. بر همین اساس، محافظ EMI در صنایع الکترونیکی به صورت یک الزام در آمده است.

از آنجا که انواع مختلفی از طراحی های کاربردی و نیازها در این زمینه وجود دارد، انواع مختلفی از محصولات بدین منظور ساخته شده اند.

در ادامه بحث EMI و عایق الاستومری ، بررسی میکنیم که عایق الاستومری ( عایق حرارتی و برودتی ) چگونه به کمک افزایش راندمان تجهیزات الکترونیکی پرداخته است.

 

شناخت و مقایسه انواع عایق ها

  • عایق های سلولی (Cellular Insulation)

عایق های سلولی از سلول های کوچک مجزایی ساخته شده است که یا به هم مرتبط هستند یا از هم مجزا هستند و یک ساختار سلولی را تشکیل می دهند. شیشه، پلاستیک و لاستیک می توانند پایه این ساختار باشند و بازه وسیعی از عوامل کف کننده می توانند مورد استفاده قرار گیرند. عایق های سلولی معمولاً تحت عنوان سلول باز (که سلول های آن به هم مرتبط هستند) یا سلول بسته (که هر سلول آن از سلول دیگر مجزاست) دسته بندی می شوند. عموماً، موادی که بیش از %۹۰ سلول بسته دارند در گروه مواد سلول بسته قرار می گیرند. 

  • عایق های فیبری

عایق های فیبری از فیبرهای کوچک و با قطر کم ساخته شده اند که به خوبی فاصله هوایی را حفظ می کنند. فیبرها ممکن است ارگانیک یا  غیرارگانیک باشند و معمولاً (اما نه همیشه) توسط یک ماده زمینه ای به هم متصل شده اند. فیبرهای غیرارگانیک متداول شامل شیشه، پشم سنگ، پشم سرباره و سیلیکات آلومینا هستند. عایق های فیبری تحت عنوان عایق های با پایه پشم یا پایه نسج دسته بندی می شوند. عایق های پایه نسج از فیبرها و نخ های بافته شده یا بافته نشده ساخته شده اند. فیبرها یا نخ ها ممکن است ارگانیک یا غیرارگانیک باشند.

  • عایق های بازتابنده

عایق بازتابنده و راهکارهای دیگری به منظور کاهش اثر پرتوهای دارای طول موج بلند و کاهش انتقال حرارت به/ از سطوح ساخته شده اند. برخی لز سیستم های عایق کاری بازتابنده شامل چند لایه موازی نازک فویل هستند که هدایت گرمایی انتقالی را کاهش می دهند.

معمولاً ترکیب این غلاف ها و سطوح با سایر مواد و مصالح عایق کاری مورد استفاده قرار می گیرند. ماده دیگری که گاهاً به عنوان عایق برای   لوله ها، کانال ها و مخازن مورد استفاده قرار می گیرد پوشش هایی از جنس رنگ هستند. این رنگ ها به شکل جامع و کامل مورد بررسی و آزمایش قرار نگرفته اند و نیازمند تحقیقات بیشتری جهت بررسی عملکرد می باشند.

 

مقایسه فوم الاستومری با فایبرگلاس

برای استفاده در دماهای پایین تر از دمای محیط، مانند آب چیلر، سیستم های انجماد و هر جا که امکان نفوذ آب و تقطیر وجود داشته باشد، و همچنین برای کاربردهایی مانند مسیر آب چیلر، سیستم های تبرید، HVAC، آب سرد و گرم مصرفی از دمای -۱۷۰ تا +۱۰۰ درجه سانتی گراد عایق الاستومری یک انتخاب ایده آل است. با استفاده از عایق الاستومری دمای عملکرد می تواند بطور محدود تا +۱۳۵ درجه سانتی گراد افزایش یابد.

عایق فایبرگلاس همیشه نیازمند یک غلاف است، ضخامت معمول توصیه شده برای آنها حداقی یک اینچ بوده و ضخامت های بیشتری هم دارند.

وجود تفاوت در ترکیبات و ساختار و عدم نیاز به غلاف تفاوت کلیدی بین فوم الاستومری انعطاف پذیر و فایبرگلاس است. فوم الاستومریک همانطور که از نامش پیداست حالت الاستیک و انعطاف پذیر دارد، از این رو از عایق الاستومری برای استفاده جهت عایق کاری تأسیسات و اتصالات بسیار کارآمد است.

دمای عملکرد از -۱۳۰ تا +۱۰۰ درجه سانتی گراد این امکان را ایجاد می کند که در گستره ای بسیار وسیع کاربرد داشته باشند. فوم های الاستومریک در بیشتر فضاهای داخلی داخلی نیازمند غلاف نیستند. از طرف دیگر محصولات ساخته شده از فایبرگلاس طبیعتاً خشک و محکم هستند .و به همین دلیل ساختار عایق کاری را بسیار محکم می کنند اما در مقابل لرزش ها، حرکت و انبساط و انقباض های ناگهانی مقاوم نیستند. عایق فایبرگلاس برای دماهای تا +۴۰۰ درجه سانتی گراد مناسب است، یا جایی که عایق کاری نیازمند استحکام زیاد است.

مشخصات دمایی عایق الاستومری حتی در دماهای انجماد بسیار بهتر از فایبرگلاس است. نصب آنها راحت است. و این اطمینان را ایجاد می کند. که کلیه درزها و اتصالات به خوبی عایق شده اند تا از تقطیر یا یخ زدگی پیشگیری شود.

عملکرد عایق حتی در مواجهه با لرزش، حرکات یا انبساط و انقباضات ناگهانی کاملاً حفظ می شود.

محصولات فایبرگلاس در ضخامت های یک اینچ و بالاتر اما با محدودیت های خاص خود تولید می شوند. اما عایق الاستومری در گستره وسیعی از مشخصات و ضخامت ها (از ۳mm تا ۷۵mm) تولید می شوند. این مسأله به شکلی چشمگیر زمان نصب و نیاز به نیروی انسانی اضافی را کاهش می دهد. فوم های الاستومریک به صدمات ناشی از حمل و نقل حساس نیستند و تقریباً هیچ زمانی بر اثر صدمات ناشی از حمل و نقل شاهد از بین رفتن آنها نیستیم.

 

فرآیند تولید عایق الاستومری

پروسه ساخت عایق الاستومری ( عایق پتویی – عایق رولی ) در کارخانه عایق الاستومری به شکل زیر انجام می پذیرد:

آماده سازی و مخلوط کردن مواد

سه جزء اصلی در ساخت عایق فوم سلول بسته الاستومریک مورد استفاده قرار می گیرند:

در مرحله اول تمام اجزا ذکر شده در یک میکسر بزرگ که معمولاً ۵۰۰ پوند یا بیشتر وزن دارد با هم ترکیب می شوند.

خط تولید عایق الاستومری رولی - سازه پایدار الهیه

تبدیل مواد ترکیب شده به انواع مختلف عایق

سپس مخلوط وارد دستگاه اکسترودر می شود تا به شکلی که معمولاً لوله ای یا ورق مسطح است درآید.

خط تولید عایق الاستومری رولی - سازه پایدار الهیه

حرارت دادن عایق ها در کوره و سرد کردن تدریجی آن ها

بعد از این مرحله در یک کوره تا دمای مشخصی گرم می شود، این پروسه سبب می شود تا عامل شیمیایی کف کننده از جامد به گاز تبدیل شود.

زمانی که این اتفاق رخ می دهد، هزاران سلول هوایی کوچک شکل می گیرند. سپس محصول به آرامی خنک می شود تا اطمینان حاصل گردد که این سلول ها نشکسته و سالم باقی بمانند و ساختار ماده سلول بسته را حفظ کنند.

خط تولید عایق الاستومری رولی - سازه پایدار الهیه

برش عایق

محصول نهایی را در انداره های گوناگون و با دستگاه های مخصوصی برش می زنند.

خط تولید عایق الاستومری رولی - سازه پایدار الهیه

رول کردن عایق

پس از برش عایق در متراژهای گوناگون آن را رول می کنند تا برای بسته بندی آماده شود.

خط تولید عایق الاستومری رولی - سازه پایدار الهیه

بسته بندی

سپس آن را بسته بندی می کنند تا آماده حمل و نقل شود و به دست مصرف کنندگان برسد.

فوم الاستومریک بدون استفاده از کلروفلوروکربن (CFC) و هیدروکلروفلوروکربن (HFC) ساخته می شوند، بنابراین به محیط زیست آسیبی نمی رسانند. که در ادامه مفصلا در مورد زیست محیطی بودن عایق الاستومری صحبت خواهیم کرد.

پیشرفت های اخیر عایق الاستومری در ایران

طی سالیان اخیر، پیشرفت های زیادی در زمینه تولید مواد اولیه عایق الاستومری (فوم الاستومریک) صورت گرفته که آن را برای مصارف خاص و سفارشی مناسب ساخته است.

پیشرفت عایق الاستومری در ایران

برخی از پیشرفت های عایق حرارتی برودتی و عایق صوتی الاستومری شامل موارد زیر است:

  • تولید فوم های غیر هالوژنی مناسب برای پوشش فولاد زنگ ناپذیر در دماهای بالا (تا ۲۵۰ درجه فارنهایت)
  • فوم های دما بالا برای کار در دمای تا ۳۰۰ درجه فارنهایت
  • وجود رنگ های متنوع که هزینه های مرتبط بر پرایمر و نقاشی در فضاهای بسته را کم می کند.
  • محصولات لمینت شده برای فضای باز یعنی جایی که عایق در معرض تابش اشعه UV، هوای آزاد و صدمات فیزیکی قرار دارد.

یکی از مهمترین خواص فوم الاستومری پیشرفت جدید آن به منظور امکان استفاده از مواد آنتی میکروبیال در ترکیب آن می باشد.

که در مقالات بعد درباره آن صحبت خواهد شد.

این مقاله به همت روابط عمومی شرکت دانش بنیان سازه پایدار الهیه نگارش شده که بابت همکاری و اجازه بازنشر مقالاتشان از آنها صمیمانه تشکر مینماییم.

منبع : sazehpaidar.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ فروردين ۰۲ ، ۱۰:۲۵
M.Nazaripour

درود بر همراهان خوب وبلاگ نظری

سال نو بر همگی مبارک باشه

امروز درباره موضوع مهمی که قبلا هم به آن پرداختیم صحبت میکنیم.

عایق الاستومری|کاربرد ، مزایا و انواع آن که در بخش های قبل هم به تفصیل به آن پرداخته شده است.

عایق الاستومری یکی از پرکاربردترین و مهمترین مصالح نوین صنعت ساختمان است.  عایق الاستومری (عایق پتویی) نوع خاصى از عایق هاى ساخته شده از ترکیبات پلیمرى الاستومریک هستند که بر اساس خواص شیمیایى و مشخصه هاى فیزیکى در خلال روند تولید در دو نوع و گستره کاربرد اصلی عایق حرارتى- برودتى الاستومری و عایق صوتى الاستومری مورد استفاده قرار مى گیرند.

یک فوم الاستومری ماده ای است که خواص الاستیکی یا شبه لاستیکی از خود نشان دهد. از آنجا که انواع بسیار متنوعی از مواد الاستومریک وجود دارد، آگاهی در مورد نحوه ی کاربرد به منظور تشخیص بهترین ماده برای هر منظور خاص، نقشی حیاتی دارد.

کاربرد عایق الاستومری

عایق های الاستومری از مواد سلول بسته به شمار می آیند.فوم های سلول بسته از حفره های ریزی تشکیل شده اند که به طور کامل توسط دیواره های خود احاطه شده اند و بنابراین در تبادل هوا با سلول های دیگر نیستند از این رو دارای جذب آب کمتر و نفوذپذیری بخار آب کمتر از فوم های سلول باز هستند که این موارد از مهم ترین مزیت های فوم های سلول بسته به شمار می آیند.

عایق الاستومری سلول بسته یا همان عایق پتویی از زمان اختراعش در سال ۱۹۵۴ به شکلی موفقیت آمیز به عنوان عایق لوله مورد استفاده قرار گرفته است. عایق الاستومری در گستره وسیعی از اشکال به صورت عایق لوله ای الاستومری، عایق رولی الاستومری و …در ضخامت های مختلف وجود دارد.

عایق الاستومری رولی می تواند به سادگی برای پوشش اطراف انواع تجهیزات برش کاری شود، از لوله های معمولی گرفته تا چیلرهای صنعتی بزرگ. فوم الاستومری سلول بسته متنوعی وجود دارد. که دارای تمامی کدها و استانداردهای مورد نیاز، مقاوم در برابر حریق و ضد صدا بوده و استانداردهای عملکردی لازم برای گستره وسیعی از کاربردها را دارا می باشند. که شامل موارد زیر است:

  • لوله های سیستم تبرید، خطوط آب سرد و گرم و لوله های آب سرد چیلر
  • اجزای سیستم های تهویه مطبوع (HVAC)
  • سیستم های کانال کشی در فضاهای بسته یا باز
  • چیلرها
  • سیستم های مکانیکی در صنایع، صنایع داروسازی، صنایع دریایی و کشتی سازی و زیردریایی
  • تأسیسات خورشیدی و …

مزایای عایق کاری با عایق الاستومری 

یک سیستم عایق الاستومری که به درستی  نصب شده باشد، دارای مزایای آنی و طولانی مدت است.

عایق الاستومری

عایق کاری حرارتی برودتی و صوتی ، علی الخصوص با عایق الاستومری از افراد، تجهیزات و سیستم های شما حفاظت کرده و هزینه ها را به میزان چشم گیری کاهش می دهد.

  • کاهش هزینه های انرژی
  • جلوگیری از تقطیر رطوبت
  • کاهش ظرفیت و اندازه تجهیزات مکانیکی
  • افزایش ضریب عملکرد
  • کاهش انتشار آلاینده ها
  • ایمنی و محافظت از افراد
  • عملکرد صوتی (کاهش میزان نویز)
  • حداکثر بازگشت سرمایه
  • ایجاد ظاهر بهتر
  • محافظت در برابر حریق
  • صرفه جویی در مصرف انرژی

طراحی و نصب دقیق و مناسب عایق حرارتی برودتی به سرعت نیاز به انرژی را کاهش می دهد. و سبب صرفه جویی در مصرف انرژی می شود. عایق الاستومری می تواند در لوله ها و سطوح گرم، اتلاف گرما را تا %۹۵ کاهش یابد. که متقابلا با کاهش اتلاف گرما، هزینه های انرژی به شدت کاهش پیدا میکند.

همچنین عایق الاستومری سبب حفاظت از محیط زیست می شود. مقادیر بسیار زیادی انرژی از شیرآلات و لوله های بدون عایق حرارتی و برودتی یا عایق معیوب تلف می شود.

انواع عایق الاستومری

عایق های الاستومری در دو دسته عایق حرارتی برودتی الاستومری و عایق صوتی الاستومری قرار می گیرند که هر کدام در اشکال مختلفی مانند عایق لوله ای، عایق رولی، عایق پنلی یا عایق صفحه ای تولید می شوند.

انواع عایق الاستومری گروه صنعتی لینکران - سازه پایدار الهیه

گروه صنعتی لینکران عایق های الاستومری تولیدی خود را بر اساس کاربرد و نوع شکل به اشکال زیر دسته بندی می کنند:

  1. عایق الاستومری حرارتی، برودتی و صوتی لوله ای
  2. عایق الاستومری حرارتی برودتی رولی
  3. عایق الاستومری حرارتی برودتی پنلی
  4. عایق الاستومری صوتی رولی
  5. عایق الاستومری صوتی پنلی

۱. عایق لوله ای الاستومری (حرارتی-برودتی و صوتی)

گروه صنعتی لینکران، اولین تولید کننده عایق لوله ای الاستومری با ویژگی حرارتی برودتی و صوتی در ایران می باشد. همچنین جدیدترین نوع عایق های الاستومری نیز به نام عایق اینسپایر نیز توسط لینکران تولید شده که رنگی بودن آن از بارزترین ویژگی هایش است. که آن ها را تبدیل به بهترین انتخاب جهت تفکیک لوله های رفت و برگشت تاسیساتی می کند.

۲.عایق حرارتی برودتی رولی

عایق رولی جهت عایق کاری سطوح مختلف مانند مخازن و منابع، لوله هاى با سایز بالا، کانال ها، دیواره هاى داخلى و خارجى، انواع ساختمان ها، دیواره هاى دستگاه هاى تاسیساتى و… استفاده می شوند. انواع عایق های رولی حرارتی برودتی شامل عایق رولی ساده، عایق پشت چسب دار و عایق های روکش دار با روکش پروتکت بلک و آلومینیومی هستند.

۳. عایق حرارتی برودتی پنلی

۴. عایق صوتی رولی

۵. عایق صوتی پنلی

انواع برند عایق الاستومری

سالهاست که عایق های الاستومری به دلیل داشتن مزایا و ویژگی های منحصر به فرد، به عنوان بهترین نوع عایق های حرارتی برودتی و صوتی به شمار می آیند و این موجب شده است که در سراسر دنیا عایق های الاستومری جایگاه خود را در صنعت و ساختمان پیدا کرده و تولید کنندگان مختلفی در سراسر دنیا دست به تولید انواع محصولات عایق الاستومری با برندهای مختلف بزنند.

در حال حاضر بیشتر برندهای عایق های الاستومری موجود در بازار ایران، برندهای خارجی و وارداتی هستند که بسیاری از نمایندگی های موجود در ایران اقدام به تهیه و عرضه آن ها می نمایند اما به دلیل وارداتی بودن، این محصولات علاوه بر اینکه قیمت ثابتی ندارند از خدمات پس از فروش و ضمانت هم برخوردار نیستند. پس بهترین راهکار برای خرید و استفاده از عایق های الاستومری تهیه محصولات از یک برند داخلی و معتبر با محصولات با کیفیت در سطح محصولات جهانی است که علاوه بر داشتن صرفه اقتصادی از مزایای دیگری همچون خدمات پس از فروش، بیمه و گارانتی محصولات برخوردار باشد.

برخی از پیشرفت های عایق حرارتی برودتی و عایق صوتی الاستومری شامل موارد زیر است:

  • تولید فوم های غیر هالوژنی مناسب برای پوشش فولاد زنگ ناپذیر در دماهای بالا (تا ۲۵۰ درجه فارنهایت)
  • فوم های دما بالا برای کار در دمای تا ۳۰۰ درجه فارنهایت
  • وجود رنگ های متنوع که هزینه های مرتبط بر پرایمر و نقاشی در فضاهای بسته را کم می کند.
  • محصولات لمینت شده برای فضای باز یعنی جایی که عایق در معرض تابش اشعه UV، هوای آزاد و صدمات فیزیکی قرار دارد.

یکی از مهمترین خواص فوم الاستومری پیشرفت جدید آن به منظور امکان استفاده از مواد آنتی میکروبیال در ترکیب آن می باشد.

قیمت عایق الاستومری

قیمت عایق الاستومری ایرانی نسبت به برندهای خارجی عایق های الاستومری بسیار مناسب و مقرون به صرفه تر است این در حالی است که کیفیت محصولات تولید داخل کیفیتی برابر با نمونه ها و برندهای خارجی عایق های الاستومری است. از طرف دیگر شما با خرید داخلی علاوه بر کمک به چرخه اقتصاد از خدمات پس از فروش مانند مشاوره و راهنمایی نصب، گارانتی و بیمه محصولات، انجام خدمات عایق کاری و نصب توسط افراد متخصص و… بهره مند می شوید.

گروه صنعتی لینکران به عنوان تنها برند تولید کننده عایق های الاستومری در ایران، انواع عایق الاستومری را با قیمت و کیفیت عالی در اختیار پروژه ها و مشتریان قرار می دهد از آنجا که با توجه به نیاز پروژه ها و انتخاب مشتریان امکان تولید عایق های الاستومری در متراژ و ضخامت های متنوع طبق نیاز مشتریان وجود دارد، قیمت ها بسیار متفاوت و متنوع هستند از این رو جهت اطلاع از قیمت عایق های الاستومری صوتی و عایق های حرارتی برودتی و دریافت مشاوره برای انتخاب مناسب ترین عایق با توجه به نیاز خود می توانید با کارشناسان سازه پایدار الهیه که عرضه کننده انحصاری محصولات برند لینکران است در تماس باشید یا به صورت مستقیم از گروه صنعتی لینکران اقدام به تهیه محصولات مورد نظر خود نمائید.

نتیجه گیری

عایق الاستومری یکی از بهترین انواع عایق های حرارتی و برودتی و عایق های صوتی به شمار می آیند که  از مواد سلول بسته و انعطاف پذیر (EPDM) ساخته شده اند و به دلیل داشتن ویژگی ها و مزایای متعدد مانند مقامت بالا در برابر حرارت ، برودت ، گرد و غبار و مهم تر از همه آنها رطوبت و … به عنوان بهترین جایگزین انواع عایق های سنتی شناخته می شوند.

برندهای مختلفی از عایق های الاستومری در بازار موجود هستند که بیشتر آن ها برندهای وارداتی و خارجی هستند. تنها برند تولید کننده داخلی عایق های الاستومری برند لینکران است که تهیه انواع محصولات عایق الاستومری را از نظر صرفه اقتصادی و ارائه خدمات پس از فروش و گارانتی تضمین می نماید که شاید در بسیاری از محصولات و برندهای خارجی امکان دست یابی به چنین مزایایی وجود نداشته باشد.

انواع مختلفی از عایق های الاستومری در کاربردها و اشکال مختلف توسط گروه صنعتی لینکران تولید و عرضه می گردند که می توانند در صنایع مختلف مانند صنعت ساختمان، پتروشیمی ، نفت ، خودروسازی ، کارخانه ها و … جهت عایق کاری تاسیسات و تجهیزات مورد استفاده قرار گیرند.

 

بسیار مقاله خوب و جامعی بود که از سایت لینکران با اجازه صاحب اثر برداشتم و با شما عزیزان به اشتراک  گذاشتتم.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ فروردين ۰۲ ، ۱۴:۰۳
M.Nazaripour