تأسیسات نظری

محصولات تأسیسات ساختمانی و فنی ایرانی ( عایق الاستومری ، لرزه گیر ، سیستم ساپورت تأسیسات ، فلنج کانال ، انکربولت ، پروفیل گالوانیزه )

تأسیسات نظری

محصولات تأسیسات ساختمانی و فنی ایرانی ( عایق الاستومری ، لرزه گیر ، سیستم ساپورت تأسیسات ، فلنج کانال ، انکربولت ، پروفیل گالوانیزه )

در حوزه فنی و ساختمان سازی ، بخش تأسیسات از بخش های کلیدی و اساسی می باشد. آسایش و رفاه اعضای یک ساختمان به عملکرد صحیح سیستم های تأسیساتی برمی گردد. این سیستم ها شامل انواع تأسیسات سازه ای، فنی، بهداشتی، حرارتی و برودتی می شود.
از این رو در این وبلاگ به بررسی انواع محصولات نوین و قدیمی صنعت و ساختمان مانند عایق الاستومری ، سیستم ساپورت تأسیسات ، پروفیل گالوانیزه ، راد گالوانیزه ، انکر بولت ، فلنج کانال و سیستم لرزه گیر و ... می پردازیم.

۳ مطلب در دی ۱۴۰۱ ثبت شده است

سلامی دوباره به گرمی دلهای عزیزان در روزهای سرد زمستان

امروز با یه مطلب جدید و به روز اومدم خدمتتون
تو این چندسال که درخدمت شما عزیزان بودم بیشترین موردی که باهاتون درمیون گذاشتم و الحمدلله مورد استقبال هم واقع شد مقالات محصول محور صنعتی بود. از امروز ان شاالله علاوه بر مطالب فوق، یکسری مقالات بازار محور و کاربردی هم خدمتتان ارائه میدهیم که امیدواریم از خواندن آنها لذت و نهایت استفاده را ببرید.

در اولین مقاله درباره کاربرد عایق الاستومری در بیمارستان صحبت میکنیم که فکر میکنم این محصول یکی از مهمترین مصالح در ساخت بیمارستان و حتی بازسازی بیمارستان ها می باشد.

با هم این مقاله بسیار خوب را میخوانیم.

 

کاربرد عایق الاستومری در بیمارستان ها و مراکز درمانی

عایق الاستومری از آن دسته محصولاتی می باشد که امروزه طرفداران زیادی در بین پروژه های ساختمانی ، صنعتی و مسکونی پیدا نموده است.  با توجه به الزام صرفه جویی انرژی ، جلوگیری از هدر رفت حرارت، دوست دار محیط زیست بودن و همچنین نوع کاربرد عایق های الاستومری سبب گشته که از این محصول جهت جلوگیری از سرما و گرما و در برخی موارد صدا استفاده شود.

عایق های الاستومری انواع مختلفی دارند و با توجه به نوع آنها کاربردهای مختلفی در ساختمان های مسکونی ، صنایع ، فضاهای درمانی ، آزمایشگاه ها، تأسیسات ، موتورخانه ها، کارگاه ها ، کارخانه ها و … دارند.

در مقالات قبل توضیحات مفصلی درباره انواع عایق الاستومری مانند عایق الاستومری رولی ، عایق لوله ای ، عایق صدا و … ارائه شده است.

در این مقاله به بررسی کاربرد عایق الاستومری در پروژه های درمانی و بیمارستانی می پردازیم.

کاربرد عایق الاستومری در بیمارستان ها

 

 

پروژه های بیمارستانی;مهم و تأثیرگذار

پروژه های بیمارستانی از سایر پروژه ها بااهمیت تر بوده و مستلزم رعایت استاندارد های بین المللی می باشد. مراقبت های بهداشتی مورد نیاز برای بیماران، رضایتمندی کادر درمان، اثربخشی ارائه خدمات، کاهش هزینه ها و ذخیره انرژی به عنوان مهم ترین آیتم های مهم در یک پروژه بیمارستانی محسوب می گردند که در حالت کلی بر راندمان کاری و ارتقا مراقبت های پزشکی تأثیرگذار هستند.

طراحی و استفاده از تجهیزات تأسیساتی برای سیستم های تهویه هوا ، تأمین و انتقال آب و هوای گرم و سرد تجهیزات سرمایشی و گرمایشی و موتورخانه بیمارستان، تضمین کننده عملکرد واحد ساختمانی و مدیریت بهتر بیماران و کارکنان خواهند بود.

 

عایق های الاستومری مورد استفاده در پروژه های بیمارستانی

عایق های الاستومری حرارتی ، برودتی و صوتی لینکران جهت عایق کاری خطوط لوله ، اتصالات ، کانال های هوا ، و … استفاده می گردد. این عایق ها دارای گریدB آتش بوده و از پیشروی آتش جلوگیری می کند. و به دلیل اهمیت مقاومت در برابر حریق مصالح بیمارستانی، از این عایق ها استفاده می نمایند.
از طرفی دیگر فضاهای بیمارستانی به دلیل این که باید مصون از سر و صدا باشند، میتوان از فوم های جاذب صدا جهت عایق نمودن دیوارها و کف های بیمارستانی استفاده نمود.

بیمارستان ها و مراکز پزشکی برای رفاه جوامع ما حیاتی هستند. نجات جان انسان ها به تجهیزات و تجهیزات پزشکی پیشرفته بستگی دارد. انتخاب، نصب و نگهداری عایق می‌تواند تأثیر زیادی بر عملکرد بلندمدت و تمیزی یک سیستم مکانیکی در بیمارستان‌ها، امکانات پزشکی و ساختمان‌های مراقبت‌های بهداشتی داشته باشد.
علاوه بر این، عایق های الاستومری دارای خواص صوتی عالی به عنوان پوشش کانال یا پوشش در سیستم های HVAC است. فوم می تواند سر و صدای سیستم را جذب کند و ارتعاشات ناشی از ساختار کانال، فن ها یا موتورها را کاهش دهد. این یک محیط مراقبت بهداشتی ساکت‌ تر را تضمین می‌کند، به‌ ویژه جایی که نویز با فرکانس پایین یک مشکل بالقوه است.

عایق الاستومری چگونه سبب جذب صدا در بیمارستان می شود؟

بیمارستان ها مکان های پر سر و صدایی هستند. صدای کارکنان، بیماران، تجهیزات پزشکی و سیستم‌های مکانیکی با هم ترکیب می‌شوند تا جریانی ثابت از صدا ایجاد کنند که از طریق مجرای مکانیکی از فضا به فضا منتقل می‌شود. بنابراین جای تعجب نیست که مهندسان از عایق های صوتی برای کمک به کاهش این همه صدا استفاده می کنند.

عایق الاستومری چگونه سبب جذب صدا در بیمارستان می شود؟

فوم الاستومری با تبدیل انرژی صوتی به حرکت فوم به امواج صوتی واکنش نشان می دهد. این پاسخ، فوم الاستومری را به یک تضعیف کننده صوتی عالی در محدوده فرکانس پایین تا متوسط ​​تبدیل می کند که در یک سیستم مکانیکی بیشترین مشکل را ایجاد می کند. نقطه شیرین عملکرد صوتی فوم الاستومری بین ۱۲۵ هرتز تا ۵۰۰ هرتز است، اگرچه تا ۱۰۰۰ هرتز موثر است.

گروه صنعتی لینکران تولید کننده مصالح مورد نیاز بیمارستان ها

گروه صنعتی لینکران تنها برند داخلی تولید کننده عایق های الاستومری است که انواع مختلف عایق های الاستومری را متناسب با نیاز و انتخاب مشتریان با مناسب ترین قیمت تولید و عرضه می نماید.از آنجا که با توجه به نیاز پروژه ها و انتخاب مشتریان بر اساس ضخامت و طول های مختلف انواع عایق، قیمت ها متفاوت است و علاوه بر این امکان تولید عایق های الاستومری در متراژ و ضخامت های متنوع طبق نیاز مشتریان وجود دارد، قیمت ها بسیار متفاوت و متنوع هستند از این رو جهت اطلاع از قیمت عایق های الاستومری صوتی و عایق های حرارتی برودتی و دریافت مشاوره برای انتخاب مناسب ترین عایق با توجه به نیاز خود می توانید با کارشناسان گروه صنعتی لینکران در ارتباط باشید.

 

عایق صوتی رولی ساده

عایق صوتی رولی ساده

این نوع از عایق های الاستومریک به عنوان عایق صوتی با عملکرد جذب صدای بالا و قابل استفاده در ساختمان ها و تجهیزاتی که نیاز به کنترل صوت در آن ها وجود دارد استفاده می‌شود.قابل ذکر است که عملکرد کاهش سطح صوت در عایق صوتی با توجه به فرکانس منبع صوت متفاوت است. جهت نصب این نوع از عایق ها نیاز به چسب عایق الاستومری است

مشاهده صفحه محصول

عایق صوتی رولی موج دار (شانه تخم مرغی)

عایق صوتی رولی موج دار (شانه تخم مرغی)

عایق الاستومریک صوتی شانه تخم مرغی بصورت کاملا تخصصی برای جذب صدای بالا کاربرد دارد و در ساختمان ها و تجهیزاتی که نیاز به کنترل صوت در آن ها وجود دارد،قابل استفاده است

مشاهده صفحه محصول

 

نمونه پروژه های بیمارستانی لینکران

لینکران تولیدکننده و تأمین کننده عایق الاستومری پروژه های مختلفی در تهران ، شهرهای دیگر کشور ایران و همچنین دیگر کشورها بوده است.
که از میان آنها میتوان به بیمارستان های برکت ، خاتم الانبیا ، آتیه ۲ ، چشم پزشکی نور ، فیروزآبادی ، محب کوثر و … در تهران ، پارس در رشت ، چشم پزشکی نور در البرز ، دکتر بهشتی در شیراز ، حضرت قائم در مشهد ، ابوالخصیب و الزبیره در بصره عراق و …. اشاره نمود.

استفاده از عایق الاستومری در بیمارستانها و مراکز درمانی

 

منبع : گروه صنعتی لینکران linkran.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ دی ۰۱ ، ۱۵:۱۵
M.Nazaripour

سلام و صد سلام خدمت خوانندگان محترم وبلاگ تأسیسات نظری

هماطور که عرض کردم، با توجه به توافقات انجام شده بین همکاران ما و گروه صنعتی لینکران، منبعد با فراوانی مقاله و اطلاعات ساختمانی روبرو هستیم و میتونیم برای شما عزیزان به اشتراک بگذاریم. امیدواریم شما هم با اعلام نظرات خودتون ما را در بهتر شدن وبلاگ کمک کنید.

مقاله ای که الان میخوام باهاتون به اشتراک بگذارم درباره تفاوت قیمت سیستم ساپورت مدولار با ساپورت سنتی است. خب مصالح ساختمانی مانند ساپورت نیز از پیشرفت تکنولوژی بی بهره نمانده اند. ساپورت مدولار نیز دستاورد پیشرفت بی نظیر علم و فن می باشد. که به تفصیل در این مقاله معرفی می شود.

است .

سیستم ساپورت تأسیسات مدولار گروه صنعتی لینکران linkran

سیستم ساپورت تأسیسات مدولار

در سیستم ساپورت تاسیسات به روش مدولار از پروفیل های سرد نورد شده و گالوانیزه فولادی در ابعاد مختلف و برای انواع تأسیسات مکانیکال و الکتریکال سبک و سنگین استفاده میشود.
بدیهی است بسته به نوع و سنگینی بار وارده از پروفیل های سبک برای بارها و تأسیسات سبک و از پروفیل های سنگین جهت بارها و تأسیسات سنگین استفاده می شود.

 

اجزای ساپورت مدولار

از اجزای ساپورت مدولار میتوان به اتصالات نبشی لچکی ، نبشی ساده ،پایه پروفیل ، ایزی لاک ، انواع راد گالوانیزه ، بست­ های لوله ، براکت ها و … اشاره کرد. پروفیل های مورد استفاده برای تیر ، ستون و بریس ساپورت با استفاده از  پیچ و مهره و قطعات اتصال به یکدیگر متصل می شود. و روش جوشکاری به طور کامل از اتصالات سیستم ساپورت تأسیسات حذف شده است.

اجزای سیستم ساپورت تأسیسات مدولار گروه صنعتی لینکران linkran

مهمترین قسمت اجرای ساپورت سنتی

در روش سنتی از پروفیل های فولادی گرم نورد شده نظیر نیمرخ ­های فولادی ساختمانی مانند نبشی، ناودانی، تیرآهن استفاده میشود. و از میلگردها به جای راد جهت آویز گرفتن استفاده می شود. و به وسیله جوشکاری ساخته ونصب می­ گردند. استفاده از جوشکاری و نیروی متخصص در این روش مهمترین قسمت اجرای ساپورت است. همچنین عملیات روکش­کاری اعضای فولادی در روش سنتی جهت جلوگیری از خوردگی و زنگ زدگی باید انجام شود.

تاثیرگذارترین فاکتور در نحوه ی اجرا و متریال سیسنم ساپورت

یکی از اهداف اصلی برای تعریف هر پروژه ای کسب منافع اقتصادی است. در اجرای قسمت های مختلف پروژه مباحث اقتصادی یکی از تاثیرگذارترین فاکتورها در نحوه ی اجرا و متریال مورد استفاده می باشد.

سیستم ساپورت مدولار یا سنتی ؟

در وهله ی اول استفاده از ساپورت های سنتی برای پروژه مقرون به صرفه تر به نظر می رسد. اما با کمی بررسی بیشتر و با توجه به مزایای ساپورت های مدولار این ساپورت ها گزینه ی بهتری برای ساپورت تأسیسات پروژه خواهند بود.

مزایای سیستم ساپورت تأسیسات مدولار

در اینجا به تعدادی از مزایای سیستم های ساپورت تأسیسات مدولار اشاره می کنیم.

مزایای سیستم ساپورت تأسیسات گروه صنعتی لینکران linkran

۱

از مهم ترین مزایای سیستم های ساپورت مدولار ظاهر زیبا و قابل توجه آنها در مقایسه با ساپورت های سنتی است. خصوصا برای پروژه های بزرگ و شکیل وجود این نوع ساپورت ضروری به نظر میرسد.

۲

سرعت در اجرا و سهولت در نصب این ساپورت از مهم ترین مزایای ساپورت های مدولار می باشد. که این ویژگی از نظر اقتصادی کارفرمایان و پیمانکاران عزیز می باشد. و بازدهی پروژه را سرعت می بخشد.

۳

کاهش خطا در اجرای این نوع ساپورت و به حداقل رساندن خطاهای اجرایی از مهمترین مزایای سیستم مدولار می باشد.
به همین دلیل سیستم ساپورت تأسیسات مدولار بسیار مهم هستند.

۴

ساپورت های تاسیساتی مدولار به جهت وجود روکش گالوانیزه روی آنها از خوردگی و اثرات آن در امان هستند. در حالیکه در روش سنتی باید روکش کاری به طور جداگانه روی ساپورت ها انجام شود. که این امر نیز باعث کاهش سرعت در اجرا می شود. و موررد توجه پیمانکاران قرار گرفته است.

۵

ارائه خدمات مهندسی توسط کارشناسان گروه صنعتی لینکران در زمینه طراحی و نصب ساپورت های مدولار از جمله مزایای مهم سیستم ساپورت های مدولار است. که مورد توجه کارفرمایان و پیمانکاران زیادی قرار گرفته. و از این جهت ساپورت های مدولار بسیار مقرون به صرفه هستند.

۶

تعمیر و نگهداری سیستم ساپورت های مدولار و همچنین تاسیسات الکتریکال و مکانیکال به جهت امکان جداسازی قطعات و مونتاژ و نصب مجدد آنها از مزایای مهم این ساپورت ها می باشد. از این رو بسیار مورد استقبال کارفرمایان قرار گرفته است. و جایگزین مناسبی برای ساپورت های سنتی شده اند.

 

با توجه به مزایای ذکر شده و خدمات مختلفی که گروه صنعتی لینکران در زمینه تولید ، تأمین و نصب و اجرای سیستم ساپورت تأسیسات مدولار ارائه می دهد. استفاده از این ساپورت ها با توجه به میزان هزینه ی انجام شده بسیار مقرون به صرفه است. و در مقایسه با ساپورت های سنتی نظر بسیاری از کارفرمایان و پیمانکاران محترم را به خود جلب کرده است. به طوریکه در پروژه های بزرگ کشور، این نوع از ساپورت های مدولار به ساپورت های سنتی ترجیح داده شده است.

 

منبع : linkran.com

 

با ما همراه باشید...

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ دی ۰۱ ، ۱۲:۳۳
M.Nazaripour

درودی دیگر خدمت همراهان وبلاگ تاسیسات نظری

درباره مزیت های عایق کاری سطوح در پست های قبلی این وبلاگ زیاد صحبت شده اما امروز میخوام درباره عایق کاری لوله مطلبی منتشر کنم. کاملا واضح است که اگر دور لوله های آب سرد یا گرم موادی پیچیده شود. سبب کاهش تلف شدن انرژی و در نتیجه کم شدن هزینه ها می شود.

و خب طبق تحقیقاتی که ما انجام دادیم باید طبق شرایط ، اندازه و جنس لوله بهترین عایق را برای لوله کشی ها انتخاب نمود. مقاله ای که مدنظرم است برایتان منتشر کنم درباره معرفی انواع روش های عایق کاری لوله ها و مواد مختلف جهت عایق کاری می باشد. طبق توافق های صورت گرفته با واحد سایت و تبلیغات گروه صنعتی لینکران ، بنا بر این شد که مقالات این شرکت را با ذکر منبع منتشر نمایم.

با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

اهداف و دلایل اصلی برای عایق کاری لوله ها

  • تنظیم دما و بهبود راندمان انرژی (عایق کاری حرارتی برودتی لوله ها باعث کاهش انتقال حرارت و برودت از لوله ها به سطح بیرونی و افزایش کارایی و صرفه جویی در انرژی می شوند.)
  • به حداقل رساندن تراکم (هنگامی که سطح بیرونی لوله های لوله کشی خنک تر از هوای اطراف آنها باشد،تراکم ایجاد می شود. تراکم سبب جمع آوری رطوبت در سطح لوله و در نتیجه خوردگی و زنگ زدگی آن به مرور زمان خواهد شد. عایق کاری لوله ها موجب کاهش تراکم و پیشگیری از پوسیدگی و خوردگی لوله ها می گردد.)
  • کاهش صدای لوله (ماهیت رسانایی لوله ها باعث انتقال صدا و ایجاد آلودگی صوتی می گردد. وجود صداهای تصادفی و عجیب در انتقال آب و مواد از طریق لوله ها و به حداقل رساندن آلودگی های صوتی یکی از دلایل استفاده از عایق های لوله است تا از این طریق بتوان صداهای اضافی سیستم لوله کشی را کاهش داد. این امر بخصوص در مکان های خاصی مانند سینما و بیمارستان ها ضرورت بیشتری می یابد. در واقع عایق لوله به عنوان یک بافر عمل می کند و از حرکت ارتعاشات صوتی از لوله به سطح دیگری مانند کف یا دیوار جلوگیری می نماید. )
  • افزایش ایمنی و محافطت شخصی از پرسنل در محیط های صنعتی (عایق کاری لوله ها در محیط های صنعتی علاوه بر موارد ذکر شده در بالا می تواند از آسیب های احتمالی تماس بالقوه پرسنل با سطح سیستم لوله کشی مانند سوختگی در لوله های گرم و... پیشگیری نماید.)

مزایای عایق کاری لوله ها

از مهم ترین مزایای عایق کاری لوله ها می توان به موارد زیر اشاره کرد که البته به برخی از آن ها در بخش بالا که دلایل و اهداف اصلی عایق کاری لوله ها بود اشاره نمودیم :

  • تسهیل کنترل دمای سیستم لوله کشی
  • جلوگیری از جریان بخار در لوله های گرم و تراکم در لوله های سرد که موجب خوردگی و پوسیدگی لوله ها می گردند.
  • افزایش قدرت و راندمان عملیاتی سیستم های گرمایش / سرمایش
  • کاهش آسیب های عمده در لوله ها در هنگام آتش سوزی به علت ضد حریق بودن مواد عایق
  • جلوگیری از انتشار آلاینده ها در محیط
  • جذب صدا و لرزش در سیستم های لوله کشی و...

انواع عایق لوله

عایق لوله ها را می توان بر اساس پارامترهای مختلفی طبقه بندی کرد

  • بر اساس عملکرد عایق لوله
    • عایق حرارتی
    • عایق برودتی
    • عایق محافظ شخصی
    • عایق صوتی
  • بر اساس انواع مواد عایق
    • عایق سلولی
    • عایق فیبری

انواع عایق لوله بر اساس عملکرد عایق لوله

عایق حرارتی 

هدف اصلی استفاده از عایق های حرارتی در سیستم های لوله کشی گرم، حفظ حرارت و جلوگیری از انتقال آن به محیط بیرون و هدررفت انرژی است. عایق الاستومری، پشم معدنی، پشم شیشه، سیلیکات کلسیم و ... معمولاً به عنوان مواد عایق حرارتی استفاده می شوند.

عایق برودتی 

عایق برودتی در سیستم های لوله کشی سرد برای جلوگیری از انتقال حرارت از بیرون لوله و پیشگیری از تراکم ناشی از جمع آوری رطوبت روی سطح لوله که به مرور زمان موجب آسیب هایی مانند زنگ زدگی و خوردگی لوله می شوند مورد استفاده قرار می گیرد. فوم پلی اورتان، فوم پرلیت منبسط شده، فوم پلی استایرن منبسط شده و ... از مواد عایق برودتی هستند.

عایق محافظ شخصی

عایق محافظ شخصی برای جلوگیری از آسیب حرارتی به اشخاص و پرسنل کار در مراکز صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد و استفاده از آن در سطوح لوله کشی که حرارت آن ها بیش از 65 درجه سانتی گراد است امری ضروری است. حفاظ فلزی توری باز، پشم معدنی و ... به عنوان مواد عایق محافظ شخصی استفاده می شود.

معیار حفاظت شخصی این است که سطوح در معرض دید که در 600 میلی‌متر افقی یا 2100 میلی‌متر عمودی از دسترسی معمولی، پیاده‌رو یا محل کار قرار دارند باید عایق‌بندی شوند.

نمونه ای از عایق محافظ شخصی

نمونه ای از عایق محافظ شخصی که با استفاده از حفاظ فلزی توری عایق بندی شده است.

عایق صوتی

هدف اصلی استفاده از عایق صوتی لوله کاهش آلودگی صوتی و نویز (ارتعاش) تا حد قابل قبول است. حداقل ضخامت برای عایق صوتی معمولاً 75 میلی متر است. فوم آکوستیک، فایبرگلاس، فوم های پلی استر/پلی اورتان، پشم سنگ، وینیل بارگذاری انبوه و ... به عنوان مواد عایق صوتی استفاده می شوند.

 

انواع عایق لوله بر اساس انواع مواد عایق

مواد عایق از نظر آرایش و ترکیب متفاوت هستند . مقایسه این تفاوت ها منجر به رتبه بندی های متفاوت عایق ها می گردد. برخی از عایق ها در برابر شعله و دود بهتر عمل می کنند در حالی که برخی دیگر با انتقال بخار آب یا جذب آب عملکرد بهتری دارند. برخی در سیستم های سرد بهتر عمل می کنند در حالی که برخی دیگر در سیستم های گرم بهتر عمل می کنند. هیچ ماده عایق "کاملی" وجود ندارد به همین دلیل درک ویژگی های کلیدی مرتبط با هر ماده عایق در انتخاب نوع عایق مناسب، مهم است.

انواع عایق را بر اساس مواد تشکیل دهنده می توان به دو نوع سلولی و فیبری تقسیم بندی کرد.

عایق سلولی (سلول بسته)

عایق های زیر در دسته عایق های سلولی سلول بسته قرار می گیرند:

عایق پلی اتیلن (PE)

عایق پلی اتیلن (PE)

عایق الاستومری

عایق الاستومری

عایق پلی استایرن

عایق پلی استایرن

عایق پلی ایزوسیانورات

عایق پلی ایزوسیانورات

در میان عایق های سلولی، عایق های الاستومری سلول بسته انعطاف پذیر سال هاست که برای کاربردهای مختلف حرارتی-برودتی و صوتی در عایق کاری مورد استفاده قرار می گیرند و در واقع می توان گفت به دلیل مزایای متعدد از بهترین محصولات عایق های سلولی هستند.

محصولات عایق الاستومری سلول بسته از سلول های جداگانه پر شده با گاز تشکیل شده اند. این سلول های غیر متصل، در برابر رطوبت مقاومت می کنند و هدایت حرارتی عالی را ارائه می دهند.

ترکیب الاستومری محصول باعث ایجاد انعطاف پذیری فوق العاده و سهولت در نصب آن می گردد. محدوده دمایی  کاربرد عایق های الاستومری از 297- درجه فارنهایت تا 220 درجه فارنهایت به آن ها اجازه می دهد تا در طیف گسترده ای از کاربردها استفاده شوند.

در محیط های داخلی، عایق های الاستومری به دلیل ساختار سلول بسته، نیازی به روکش یا پوشش اضافی ندارند و استفاده از عایق های الاستومری ساده و بدون روکش برای عایق کاری مناسب است. برای کاربردهای خارج از منزل مثلا عایق کاری لوله ها در محیط بیرون و در معرض شدید اشعه ماوراء بنفش، یک پوشش یا روکش محافظ برای محافظت از محصول در برابر اثرات UV و سوء استفاده مکانیکی توصیه می شود.

عایق فیبری (سلول باز)

محصولات الیافی از الیاف تابیده شده تشکیل شده اند که فضاهای هوایی به هم پیوسته را ایجاد می کنند که کیفیت عایق را فراهم می کند، اما محصولی سفت و سخت ایجاد می کند که برای جلوگیری از جذب رطوبت حتما باید روکش شود. یکپارچگی روکش یک عنصر کلیدی برای سیستم عایق الیافی است و در صورت سوراخ شدن روکش به هر طریق ممکن است سیستم عایق از کار بیفتد که این نوع شرایط می تواند منجر به رشد کپک و قارچ روی عایق گردد. محصولات الیافی برای سیستم هایی با دمای بالاتر از محیط که نفوذ رطوبت یا تراکم اهمیت کمتری دارند ایده آل هستند.

محصولات زیر از عایق های فیبری سلول باز به شمار می آیند :

فایبرگلاس (پشم شیشه)

فایبرگلاس (پشم شیشه)

پشم معدنی (پشم سنگ)

پشم معدنی (پشم سنگ)

مقایسه عایق های سلولی و عایق های فیبری

[table id=1 /]

ویژگی های کلیدی عملکردی برای عایق های مکانیکی

K-factor

اندازه گیری توانایی یک ماده برای انتقال گرما از طریق رسانایی (معروف به "رسانایی حرارتی"). معمولاً با دمای "میانگین" گزارش می شود (هر چه دما بالاتر باشد ضریب k بالاتر است). هر چه ضریب k کمتر باشد، مقدار R بالاتر است و عایق عملکرد بهتری خواهد داشت.

R-value

اندازه گیری هدایت حرارتی ظاهری است، بنابراین سرعت انتقال انرژی گرمایی از طریق یک ماده یا مجموعه را توصیف می کند. هر چه مقدار R بیشتر باشد، ضریب k کمتر و عایق بهتر خواهد بود.

سرعت انتقال بخار آب

اندازه گیری عبور بخار آب از یک ماده.

جذب آب

اندازه گیری جذب/حفظ آب هنگام عبور بخار آب از عایق.

شعله و دود

اندازه گیری شاخص گسترش شعله و توسعه دود یک محصول عایق

مقایسه ویژگی های کلیدی عملکردی بین عایق های مکانیکی

[table id=2 /]

طبق مقایساتی که انجام شد می توان به این نتیجه رسید که عایق های الاستومری از نوع عایق های سلولی می توانند در بسیاری از موارد کاربرد داشته و به مناسب ترین انتخاب برای عایق کاری لوله ها تبدیل گردند.

گروه صنعتی لینکران انواع عایق های الاستومری را در کاربردهای مختلف حرارتی، برودتی و صوتی تولید و عرضه می نماید. برای مشاهده تمام محصولات عایق الاستومری می توانید از صفحه انواع محصولات عایق الاستومری دیدن فرمایید.

همچنین جهت آشنایی و کسب اطلاعات بیشتر درباره عایق های الاستومری می توانید از مطالب موجود در بخش مقالات عایق الاستومری یا ویدئوهای لینکران بازدید کنید.

عایق های لوله ای انعطاف پذیر - فوم الاستومری گروه صنعتی لینکران LINKRAN

نحوه نصب عایق لوله ای الاستومری

جهت نصب آسان عایق های الاستومری لوله ای روی سیستم های لوله کشی می توان از نوع چاک دار عایق لوله ای الاستومری که لبه های آن به صورت چسب دار است، استفاده نمود.

در صورت استفاده از عایق های الاستومری لوله ای ساده می توان آن را پس از انتخاب بر اساس قطر لوله برش داد و از چسب عایق الاستومری جهت نصب و چسباندن آن ها استفاده کرد. در پایان کار جهت اطمینان از اتصال عایق و عدم وجود درز در لبه های اتصال عایق ها از نوار درزگیر الاستومری استفاده می شود.

جهت آشنایی بیشتر با نصب عایق الاستومری و ساخت انواع اتصالات و زانویی های مورد نیاز از عایق برای عایق کاری لوله ها می توانید ویدئو آموزش برش اتصالات عایق لوله ای الاستومری را مشاهده کنید.

انواع عایق لوله ای الاستومری

عایق حرارتی برودتی لوله ای گروه صنعتی لینکران

به جز دو نوع عایق لوله ای معرفی شده در بخش بالا یعنی عایق لوله ای چاک دار و عایق لوله ای ساده، عایق های لوله ای روکش دار نیز وجود دارند که جهت استفاده در محیط های خارجی مناسب ترند. مثلا عایق الاستومری لوله ای با روکش آلومینیوم قابلیت خوبی در برابر حفاظت از تاسیسات و لوله ها در برابر اشعه UV خورشید دارد یا عایق الاستومری لوله ای با روکش پروتکت بلک علاوه بر محافظت از تاسیسات در برابر اشعه خورشید، قابلیت مهم دیگری از جمله تمیز کردن آسان مواد زائدی که به مرور زمان روی عایق قرار می گیرند را دارد و برای استفاده در مراکز تولید مواد غذایی، بیمارستان‌ها، مدارس و... مناسب ترین گزینه است.

عایق لوله ای INSPIRE | عایق لوله ای اینسپایر گروه صنعتی لینکران linkran

نوع جدیدی از عایق های الاستومری لوله ای به نام عایق لوله ای اینسپایر(INSPIRE)  نیز وجود دارند که برای اولین بار در ایران توسط گروه صنعتی لینکران به مرحله ثبت اختراع و تولید رسیده اند. این نوع از عایق های الاستومری به صورت رنگی تولید می شوند و خواص مکانیکی متفاوتی نسبت به عایق های الاستومری ساده دارند. رنگی بودن این عایق ها علاوه بر زیبایی در عایق کاری در تفکیک لوله های گرم و سرد نیز بسیار کاربردی و مناسب است.

برای آشنایی با نحوه تولید عایق های الاستومری می توانید از ویدئو های خط تولید عایق لوله ای لینکران و خط تولید عایق رولی بازدید نمائید.

چند نکته مهم در رابطه با عایق بندی لوله ها (ممکن است از پروژه ای به پروژه دیگر متفاوت باشد):

  • ضخامت عایق بر اساس اندازه لوله، دمای عملیاتی معمولی، نیاز به کنترل دما (میزان تلفات/بهره) گرما و غیره تعیین می شود. حداقل ضخامت مورد استفاده برای عایق 25 میلی متر است.
  • اگر ضخامت عایق بیش از 75 میلی متر مورد نیاز باشد می توان از چند لایه عایق استفاده نمود.
  • جهت افزایش بازدهی، تمام شیرهای موجود در سیستم لوله کشی  به غیر از شیرهای کنترل و شیرهای کمکی باید عایق بندی شوند.

 

منبع : linkran.com

 

البته باید بگم بحث محصول عایق اینسپایر رو که من قبلا هم مطالبی به تفصیل منتشر کردم بحث جالبیه و فکر میکنم گروه صنعتی لینکران خیلی در حق این محصول نوآورانه و جدیدشون جفا کرده و هیچ تبلیغاتی براش نرفته. خب شاید سیاستشون بر این مبنا بوده نمیدونم...

خیلی ممنون از همراهیتون

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ دی ۰۱ ، ۱۰:۳۳
M.Nazaripour