تأسیسات نظری

محصولات تأسیسات ساختمانی و فنی ایرانی ( عایق الاستومری ، لرزه گیر ، سیستم ساپورت تأسیسات ، فلنج کانال ، انکربولت ، پروفیل گالوانیزه )

تأسیسات نظری

محصولات تأسیسات ساختمانی و فنی ایرانی ( عایق الاستومری ، لرزه گیر ، سیستم ساپورت تأسیسات ، فلنج کانال ، انکربولت ، پروفیل گالوانیزه )

در حوزه فنی و ساختمان سازی ، بخش تأسیسات از بخش های کلیدی و اساسی می باشد. آسایش و رفاه اعضای یک ساختمان به عملکرد صحیح سیستم های تأسیساتی برمی گردد. این سیستم ها شامل انواع تأسیسات سازه ای، فنی، بهداشتی، حرارتی و برودتی می شود.
از این رو در این وبلاگ به بررسی انواع محصولات نوین و قدیمی صنعت و ساختمان مانند عایق الاستومری ، سیستم ساپورت تأسیسات ، پروفیل گالوانیزه ، راد گالوانیزه ، انکر بولت ، فلنج کانال و سیستم لرزه گیر و ... می پردازیم.

۴ مطلب در دی ۱۴۰۲ ثبت شده است

عصر تمامی عزیزان بخیر

دوست داشتم امروز که بعد مدتها رسیدم خدمتتون پستهای متفاوتی درباره موضوعات مختلف تأسیساتی منتشر کنم. پس در این پست اطلاعات جدیدی جهت آشنایی بیشتر شما با ساپورت تأسیساتی مدولار ارائه می دهیم. 

 

آشنایی بیشتر با ساپورت تأسیساتی مدولار

ساپورت تأسیساتی مدولار به عنوان نگهدارنده های پیش ساخته قسمت های مختلف تأسیسات مانند کابلها و لوله کشی ها شناخته می شوند. که علاوه بر سرعت نصب بالا، طول عمر تجهیزات را زیاد می کنند.
در این مقاله سعی شده تا جهت آشنایی بیشتر شما با ساپورت تأسیساتی مدولار تمامی جزئیات این محصول را ارائه دهیم.

 

 

ساپورت مدولار چیست؟

تا سالها پیش تأسیسات با استفاده از انواع ناودانی ها و نبشی ها شکل میگرفتند.  که فرآیندی زمان بر و از آن مهمتر هزینه بر بوده است. و خروجی نهایی علاوه بر این که زیبایی آنچنانی نداشته. از اصول مهندسی خاصی هم پیروی نمیکرده است.
ولی امروزه با پیشرفت تکنولوژی و فناوری های پرقدرت در بخش های مختلف مهندسی، جهت تولید ساپورت تأسیسات مدولار، به منظور استفاده در تأسیسات مکانیکی،انواع سیستم تهویه،لوله کشی ها، کانال کشی ها و … از روش های مدرن مهندسی استفاده میشود. در جدیدترین سیستم های تأسیساتی، پروفیل های فولادی گالوانیزه جهت ساخت ساپورت مدولار به کار می روند.

 

 

چرا ساپورت مدولار بهتر از ساپورت های قدیمی است؟

استفاده از پروفیل های فولادی از قدیم رایج بوده است. که امروزه مهندسین با به کارگیری دانش پیشرفته ی خود، جهت رفع مشکلات سیستم قدیمی برآمدند. و اقدام به تولید ساپورت تأسیسات به روش نوین نمودند.
همچنین که سیستم های قبلی علاوه بر صرف هزینه و زمان زیاد، از نظر ظاهری جذابیت نداشتند. و همانطور که گقته شد مهندسی ساز نیز نبودند. از این رو با ساخت ساپورت های نوین با کم کردن هزینه های ساخت و نصب ، به استانداردهای مهندسی نزدیک شده ایم. و سرعت انجام امور را بالا برده ایم.
در ایران نیز شرکت های مختلفی اقدام به تولید و ارائه انواع ساپورت تأسیسات مدولار نموده اند. که در این بین گروه صنعتی لینکران با تولید صفر تا صد محصول ایرانی با فناوریهای مهندسی و دستگاه های پیشرفته در کارخانه شرکت دانش بنیان سازه پایدار الهیه، به نوعی پرچم داراین گروه از شرکت هاست.

 

 

مزایای سیستم ساپورت مدولار

  • ظاهر شکیل و زیبا
  • نصب بسیار سریع
  • وزن سبک سیستم
  • انعطاف در برابر زلزله
  • مقاومت بالا در برابر خوردگی
  • راحت بودن نصب برای کارگران
  • استحکام و پایداری بالای تجهیزات
  • دارا بودن استانداردهای بین المللی
  • عدم نیاز به جوشکاری و سوراخکاری
  • از بین بردن عیوب سیستم های قدیمی
  • قابلیت نصب و جداسازی راحت قطعات
  • عدم نیاز به کارگران متخصص جوشکاری
  • بالا بردن عمر تجهیزات و افزایش کارآیی آنها
  • کاسته شدن هزینه های نگهداری و راه اندازی
  • عدم نیاز به رنگ و ضدزنگ به دلیل داشتن گالوانیزه

 

 

اجزای مختلف ساختمان

 یک ساختمان از اجزای مختلفی مانند سازه ای ، معماری و تأسیساتی ساخته شده است.

اجزای سازه ای مانند فونداسیون،تیرها،ستون ها، دیوارهای اصلی، کف و … تشکیل می شوند که بار ساختمان را تحمل می نمایند.

اجزای معماری نیز همانند سقف های کاذب و دیوارهای جداکننده داخلی هستند که کاملا غیرباربر به حساب می آیند.

تأسیسات ساختمان نیز مانند سیستم های تهویه،لوله کشی ها،کابل ها، کانال ها و … که انرژی و سیالات را منتقل میکنند. که معمولا ساپورت تأسیساتی مدولار در این بخش کاربرد زیادی دارد. و به صورت افقی یا قائم موجب نگهداری این تجهیزات می شود. و با اتصال به آنها سبب می شوند. تجهیزات به خوبی به وظایف خود عمل نمایند.

 

 

انواع ساپورت تاسیساتی

 

ساپورت سنتی

در این مدل ساپورت که به نام ساپورت سنتی نیز شناخته می شود.از سازه های فولادی مانند نبشی و ناودانی  تیرآهن تشکیل می شوند. و با جوشکاری به تأسیسات وصل می شوند.

ساپورت پیش ساخته مدولار

سیستم ساپورت تأسیسات مدولار از پروفیل های سوراخ دار تشکیل می شوند. که بدون نیاز به جوشکاری، با اتصال پیچ و مهره به هم وصل می شوند. و به دلیل انعطاف پذیری بالا  هنگام زلزله مقاومت بالایی دارند.

 

 

کاربرد سیستم ساپورت مدولار نوین

  • کانال‌های سیستم‌های تهویه هوای مطبوع
  • لوله‌های سرمایشی و گرمایشی
  • لوله آب شرب
  • لوله فاضلاب
  • لوله گاز

 

سیستم ساپورت مدولار سبک

سیستم‌های سبک متناسب با تاسیسات سبک اجرا می شوند. همچنین در ایجاد شبکه لوله کشی آب، کانال‌های هوا، سیستم تهویه و ساپورت سینی کابل به کار می‌رود. ورق‌های به کار رفته در این سیستم ضخامت بسیار کمی دارند.

 

سیستم ساپورت مدولار متوسط

سیستم باربری متوسط مناسب تاسیسات متوسط و نسبتا سنگین طراحی و تولید  می گردد. این نوع ساپورت در سیستم انتقال آب، سیستم گرمایشی، سیستم سرمایشی و تاسیسات الکتریکی به کار می روند.

 

طراحی مهندسی سیستم ساپورت مدولار

در روش‌های سنتی نبشی، قوطی، ناودانی و…کاربرد دارد. همچنین برای اتصالات از جوشکاری استفاد می‌شود بنابراین استحکام کمتری دارد. اما در روش‌های مدرن پیچ و مهره برای ایجاد اتصالات ساپورت به کار میروند. و از این رو مستحکم ‌تر بوده و به دلیل داشتن انعطاف، مقاومت بالایی در برابر زلزله دارند. علاوه بر این به دلیل استفاده از نرم‌افزارهای طراحی مهندسی و ساخت سازه‌ها و قطعات، پیشرفته‌‌تر هستند.

 

عدم نیاز به جوشکاری در ساپورت نوین

سازه‌های پیچ و مهره‌ای در مقایسه با سایر سازه‌ها بهتر هستند و از استانداردهای مهندسی پیروی می‌کنند. این اتصالات یکپارچگی بیشتری دارند و در برابر زلزله بسیار مقاومند. در حالی که اتصالات جوشکاری، استحکام چندانی دربرابر زلزله ندارند.

ولی سازه‌هایی که با جوشکاری ایجاد می‌شوند، با توجه به استفاده از دستگاه‌های جوش غیراستاندارد و عدم وجود جوشکاران ماهر و متخصص، کیفیت لازم را ندارند. و زمان زیادی نیز هدر می رود.

 

افزایش عمر تجهیزات با ساپورت مدولار نوین

در سیستم ساپورت مدولار نوین از بست‌ عایق‌دار برای اتصال قطعات استفاده می‌شود و از این رو مانع از سروصدا و لرزش می‌شود. در روش سنتی از گاید استفاده می‌شود که منجر به اصطکاک فلز و لوله‌ها شده و از عمر آنها کاسته می شود. اما در تاسیسات مدولار از سیستم اسلایدر ‌کمک گرفته می‌شود که ضریب اصطکاک را از ۰.۳ به ۰.۰۸ می کاهد و حرکت لوله روی سیستم ساپورت روان‌تر می‌شود و همچنین نیروی وارده بر ساپورت نیز کمتر می‌شود.

سیستم ساپورت سنتی وزن سازه را زیاد می کند. انجام ضدزنگ هم زمان‌بر و هزینه بر است. و علاوه بر اینها در زمان انجام اتصالات، ممکن است این ضدزنگ ها از بین برود.

در روش‌های سنتی برای ایجاد اتصالات میان قطعات و لوله‌ها از تکنیک‌های تماس فلز با فلز استفاده می‌شود که در کنار افزایش ضریب اطمینان، مشکلات گفته شده را نیز به همراه دارد.

سیستم ساپورت نوین هم کم هزینه هستند و هم مقاومت بالایی در برابر زنگ زدگی دارند.

 

انواع اتصالات در سیستم ساپورت مدولار

جمس و کیفیت مواد اولیه در شناخت محصولات ساپورت بسیار اهمیت دارد. تجهیزات گالوانیزه از پراستفاده ترین محصولات این بخش هستند. که هم زیبا و هم مقاوم در برابر خوردگی هستند. محصولات استیل و آهنی خیلی اقتصادی نیستند.

 

نتیجه‌گیری

امروزه با رشد فناوری و نوین شدن تجهیزات، سیستم ساپورت مدولار روبه پیشرفت است. همکاران متخصص لینکران در این حوزه، دستاوردهای خوبی در زمینه به روز کردن تجهیزات این سیستم کسب نموده اند. این نوع سیستم های ساپورت نوین به دلیل استفاده از پیچ و مهره در اتصالات، با هزینه کم و سرعت بالا نصب می شوند. و در هنگام زلزله با مقاومت بالا، آسیبی به آن نمیرسد.

 

منبع : سایت گروه صنعتی لینکران linkran.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ دی ۰۲ ، ۱۶:۳۰
M.Nazaripour

خوانندگان محترم وبلاگ نظری روزتون بخیر

امروز طوفانی شروع کردیم و هنوز قصد خسته شدن نداریم. میخوام تا عصری همینجوری پست های آماده شده براتون منتشر کنم. تا کمبود دوران غیبت رو جبران کنمlaugh

 قبلا به کرات راجع به موضوع پست امروز صحبت کردیم. ولی بدلیل اهمیت ماجرا لازم دونستم تا بصورت تأکیدی دوباره به این موضوع بپردازیم.

همانطور که در پست قبل گفتیم سروصداهای آزاردهنده موجب سلب آرامش ساکنین می شود. ول این سروصدا فقط از جانب تجهیزات مکانیکی ساختمانی نیست. ممکن است صدای خود ساکنین، سروصدای اتومبیل ها ، وسایل خانه مثلا تلویزیون و آلات موسیقی نیز باشد.

با ما همراه باشید تا بیشتر راجع به رفع این سروصداها به کمک فوم صدا صحبت نماییم.

 

عایق صدا چیست و چگونه کار می کند؟

 

 

عایق صدا  – عایق صوتی-  نوعی عایق تخصصی است که برای کاهش انتقال صدا در داخل و خارج از ساختمان طراحی شده است.

می توان از عایق صدا برای جلوگیری از انتقال موارد زیر استفاده نمود: 

  • صداهای موجود در هوا مانند صدای ماشین ها، هواپیما یا ترافیک
  • صداهای ضربه ای مانند رد پا یا وسایل ارتعاشی

عایق صدا نیز سطحی از عملکرد حرارتی را برای تنظیم بهتر دمای داخل خانه ارائه می دهند. در این مقاله، همه آن چیزی را که باید در مورد عایق صدا بدانید. مثلا نحوه عملکرد عایق صوتی و الزام استفاده از آن در خانه را پوشش خواهیم داد.

 

عایق صدا چگونه کار می کند؟

امواج صوتی در هوا حرکت می کنند. وقتی به سطحی برخورد می کنند یا منعکس می شوند یا جذب می شوند. سطوح سخت و صاف معمولاً صدا را به بهترین شکل منعکس می کنند و محیطی پر سر و صدا ایجاد می کنند. موادی که در جذب و مسدود کردن امواج صوتی خوب عمل میکنند، می‌توانند به شما در ایجاد محیطی آرام‌تر کمک نمایند.

عایق صدا به طور ویژه برای جذب امواج صوتی و کاهش انتقال نویز طراحی شده است. ضخیم تر و متراکم تر از عایق حرارتی معمولی است و آن را به گزینه ای عالی برای عایق صوتی خانه و یا محیط کار شما تبدیل می کند.

 

عایق صدا و جذب صدا

عایق صدا وظیفه مسدود کردن صدا را دارد به طوری که نتواند از فضایی به فضای دیگر منتقل شود. همچنین جذب صدا به جلوگیری از جهش صدا در اطراف یک فضا اشاره دارد. 
از انواع عایق صوتی می توان برای عایق صدای داخل خانه یا فضاهای خاص مانند تئاتر، اتاق موسیقی و … استفاده کرد. هنگامی که پنل های آکوستیک در دیوارهای داخلی نصب می شوند، به کاهش انتقال نویز بین فضاها کمک می کنند.  مثلا پنل های عایق آکوستیک بین طبقات یک خانه دو طبقه می تواند به آرام نگه داشتن محیط طبقه پایین کمک کند.
برای فضاهای تجاری، مدارس و ادارات نیز این محصول برای کنترل سطح صدا طراحی شده است. این محصولات آکوستیک داخلی بر روی دیوارها یا سقف ها نصب می شوند تا به حداقل رساندن نویز طنین دار و اکو پس زمینه کمک کنند. 

 

عایق صدا در مقابل عایق حرارتی

اگر قصد دارید خانه خود را عایق کاری صوتی کنید، ممکن است از خود بپرسید که تفاوت میان عایق صوتی و عایق حرارتی برودتی چیست .

هدف اصلی عایق حرارتی برودتی کاهش انتقال حرارت است تا خانه شما در تابستان خنک‌تر و در زمستان گرم‌تر بماند. عایق حرارتی می تواند وابستگی شما به گرمایش و سرمایش مصنوعی را کاهش دهد و بنابراین در هزینه قبض برق شما صرفه جویی می کند. 

در حالی که پنل های عایق حرارتی دارای مزایای صوتی نیز هستند. عایق های صدا به طور ویژه برای کاهش انتقال صدا طراحی شده اند. ضخیم تر و متراکم تر بودن پنل های عایق صوتی به شما کمک می کند فضایی آرام و خصوصی ایجاد کنید. 

انواع عایق الاستومری حرارتی برودتی و صوتی لینکران، هم باعث کاهش انتقال حرارت می شود. و هم به عنوان جاذب صوت عمل می کنند. از این رو از نظر هزینه ای بسیار مقرون به صرفه هستند.

 

آیا در خانه خود به عایق صدا نیاز دارم؟

اهمیت عایق صوتی را نباید دست کم گرفت. اگر خانه جدیدی می سازید یا خانه فعلی خود را بازسازی می کنید، توصیه می کنیم عایق صوتی را در نظر بگیرید. 

بهترین زمان برای نصب عایق صدا در مرحله ساخت و ساز یا نوسازی قبل از اینکه هر گونه کف یا پوشش دیوار در جای خود ثابت شود است. اگر خانه ای چند طبقه دارید، نصب عایق صدا را در دیوارهای داخلی و خارجی، سقف و بین طبقات در نظر بگیرید.

سطح سر و صدای راحت بخشی از هر خانه ای است، اما صدای بیش از حد و ناخواسته یک محیط استرس زا ایجاد می کند. عایق صوتی یکی از موثرترین راه ها برای کاهش صدای ناخواسته و ایجاد یک خانه آرام است.

 

کاربرد عایق صدا در خانه

 

 

با تشکر از همراهی شما عزیزان

منبع : سایت گروه صنعتی لینکران

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ دی ۰۲ ، ۱۵:۱۲
M.Nazaripour

سلام و وقت بخیر خدمت همراهان گرامی وبلاگ نظری

امروز به عنوان اولین مطلب بعد از چهار ماه دوری میخوایم سراغ بحث مهار لرزش تأسیسات بریم و یکی از مهمترین تجهیزات ساختمانی یعنی سیستم های hvac رو مورد بررسی قرار بدیم.

البته این مقاله به همت رسانه لینکران نگارش شده است. و ما با دوستی دیرینه و روابط کاری خوبی که با هم داریم. با ذکر منبع از آن استفاده میکنیم.

سروصدای آزاردهنده تأسیسات در ساختمان میتواند آرامش ساکنین و کارکنان آنجا را برهم بزند. از این رو مهار این سروصدا و لرزش تجهیزات مکانیکی در ساختمان ها امری ضروری به نظر می رسد.

رفع لرزش در سیستم های HVAC

امروزه با پیشرفت تکنولوژی مسئله یافتن عیوب سیستم های HVAC از منظر ایجاد سروصدا و رفع لرزش در این سیستم ها بسیار حائز اهمیت شده است. در این مقاله به بررسی نکاتی در جهت رفع لرزش در سیستم های HVAC می پردازیم. ارتعاش تأسیسات تهویه مطبوع، معمولا به دلیل جابجایی هوای زیاد صورت می گیرد. ارتعاش با روند فرسودگی اجزای سیستم بیشتر می شود. البته طراحی ضعیف تأسیسات نیز بی تأثیر نیست. لرزش های زیاد سیستم به هیچ وجه صرفه اقتصادی ندارد. و منجر به صرف هزینه های زیاد و استفاده از برق اضافی می شود. همچنین موجب کوتاه شدن عمر سرویس تجهیزات نیز می شود. با لینکران همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این زمینه خدمتتان ارائه دهیم.

 

عیب یابی لرزش سیستم های HVAC

فن های بزرگ ، پمپ های آب در لوله کشی ها، کمپرسورها و چیلرها در سیستم ها میتوانند باعث لرزش زیاد شوند. میتوان با استفاده از تجهیزات لازم و لرزه گیرهای کاربردی اثر این لرزش را بسیار کم نمود. علاوه بر این معضل ارتعاش گاهی به دلیل استفاده نامناسب از تکیه گاه ها می باشد. استفاده از لرزه گیرهای لینکران سبب به حداقل رساندن لرزش ایجاد شده بین تجهیزات و ساختار زیرین می باشد. کانال های هوا نیز به دلیل طراحی ضعیف میتوانند از منابع مهم ارتعاش باشند. و با عبور هوا باعث ایجاد سروصدا شوند.  بسیاری از سیستم های مکانیکی در تأسیسات مستعد ایجاد ارتعاش و سروصدا و لرزش های اذیت کننده هستند.

 

بهترین راه برای رفع لرزش و صدا در سیستم‌ های HVAC

همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. در مسئله لرزش سیستم های HVAC نیز بهتر است با طراحی هوشمند در راستای پیشگیری از لرزش ها برآییم. استفاده از تجهیزات با کیفیت در صنعت تأسیسات مانند لرزه گیرهای فنری و لرزه گیرهای لاستیکی یکی از اقدامات در جهت به حداقل رساندن لرزش ها می باشد. البته لازم به ذکر است ارتعاشات به طور کامل از بین نمیروند اما تا حدی کم می شوند.

همانطور که گفته شد. لرزش تجهیزات موجب افزایش هزینه ها می شود. مثلا هزینه های تعمیر و نگهداری و یا فرسودگی تأسیسات زیاد می شود. همچنین سروصدا و لرزش میتواند موجب سلب آرامش ساکنان و یا کارکنان یک محیط شود. در بخش صنعت نیز لرزش و سروصدا موجب کاهش بازدهی عملکرد تجهیزات و ماشین ها می شود.

 

ارتعاشات

معمولا نویزها توسط اجزای تحت تأثیر قرار گرفته ی خود ساختمان تولید می شوند. از این رو در طراحی ساختمان های مدرن، به این نکته توجه میشود که فضاهای مخصوص استراحت ساکنین در مجاورت فضاهای تأسیساتی و منابع نویزها نباشد. این امر علاوه بر ایجاد راحتی برای ساکنین، نیاز به استفاده از عایق های صوتی و یا لرزه گیرهای مکانیکی را با وجود کاربردی بودنشان نیز کمتر می کند.

 

نویز آیرودینامیک

تلاطم آب و هوایی و سرعت باد نیز موجب ایجاد سروصدا می شود. اثر این امر را میتوان با اندازه گیری تجهیزات تهویه و کنترل سرعت فن ها به حداقل رساند.

تجهیزات زیادی از فن های بزرگ برای تنظیم جریان هوا استفاده  می کنند. که موجب ایجاد سروصداهای مهیب می شود. همچنین این نشان دهنده اتلاف انرژی است. چرا که سرعت کم تأسیسات موجب مصرف کمتر انرژی و تولید صدای کمتری نیز می شود.

در نصب و ساخت کانال های هوا از چرخش های ناگهانی ۹۰درجه به دلیل ایجاد سروصدای فراوان باید خودداری نمود. بهترین راه برای این کارچرخش های متوالی ۴۵درجه و آرام می باشد.

 

ارتقاء تأسیسات جهت کاهش لرزش

ارتعاش تأسیسات معمولا با گذر زمان بیشتر می شود. و در بیشتر مواقع بهتر است تا تجهیزاتی تازه جایگزین آنها کنیم. مخصوصا در حالتی که تأسیسات انرژی زیادی مصرف می کنند. موتورهای فن ها و پمپ ها از تأسیساتی است که باید بعد از گذشت مدتی حتما تعویض شوند.

 

نکات مهم عیب یابی لرزش و صدا در سیستم‌ های HVAC

در ساختمان ها مشکل ارتعاش و نویز را با نگهداری مؤثر میتوان کنترل نمود. جهت کنترل لرزش تجهیزات میتوان از انواع لرزه گیر فنری و لرزه گیر لاستیکی استفاده نمود. البته درصورتی که یک قطعه بسیار قدیمی است. و لرزش و سروصدای زیادی دارد. بهتر است آن را تعویض و برای بهبود مصرف انرژی با قطعه ای جدید جایگزین نمود.

در سیستم های HVAC بیشترین میزان تولید صدا و ارتعاشات از حرکت هوا و مایعات در کانال ها و لوله ها می باشد. این حرکت باعث ایجاد لرزش و صدا می شود. به طور کلی لرزش از حرکت تکراری و مداوم گاز یا مایعی در یک موقعیت خاص به وجود می آید.

بنابراین مؤثرترین روش برای کاهش لرزش و صدا، محدود نمودن ارتعاشات تولیدی توسط تأسیسات مکانیکی می باشد.

 

لرزش و صدا

کنترل صدا در سیستم های HVAC اهمیت زیادی دارد. از آنجایی که منبع نویز از ارتعاشات همین سیستم است. باید برای طراحی بهتر تأسیسات چاره ای اندیشید. درصورتی که تأسیسات به تولید ارتعاش و صدا ادامه دهند. خرابی های زیادی برای تجهیزات آن به بار می آید.

دو روش مدیریت اینگونه لرزش ها وجود دارد. یکی پیشگیری از ورود هرگونه ارتعاش به سیستم مربوطه و تبدیل نویز به انرژی گرمایی و دیگری استفاده از لرزه گیرهای مکانیکی می باشد.

 

توصیه‌های نهایی

سروصداهای آزاردهنده و لرزش را میتوان با اقداماتی برطرف نمود. هنگام طراحی پروژه ها باید درنظر داشت که تجهیزات با اندازه مناسب و به تعداد کافی وجود دارند. همچنین لازم به ذکر است که همیشه مقدار کمی لرزش طبیعی است. ولی در طراحی باید مطمئن شد که فضاهای تأسیساتی را نزدیک فضای استراحت و کار قرار نداد. و به طور کلی تأسیسات مکانیکی را در زیرزمین و یا در پشت بام تعبیه نمود. و برای جلوگیری از ایجاد لرزش و سروصدا از انواع لرزه گیر مکانیکی اعم از لرزه گیر فنری و یا لرزه گیر لاستیکی استفاده نمود.

 

امیدوارم از این مقاله نهایت استفاده را نموده باشید. با مقالات بعدی باز هم با ما همراه باشید.

روز بخیر

 

منبع: گروه صنعتی لینکران linkran.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ دی ۰۲ ، ۱۱:۴۷
M.Nazaripour

درودی بی پایان خدمت همراهان خوب وبلاگ نظری

با عرض پوزش و تأسف نسبت به این چند ماهی که مطلب نذاشته بودیم. مشکلاتی برامون پیش اومده بود. امیدوارم عذرخواهی ما رو بپذیرید.

از امروز دوباره پرقدرت میخوایم ادامه بدیم و امید داریم شما ما رو از حمایت خودتون بی نصیب نذارید.

یه معرفی کوچیک هم برای همراهان جدید الورود وبلاگ میکنم. که بیشتر باهام آشنا بشن:

در حوزه فنی و ساختمان سازی ، بخش تأسیسات از بخش های کلیدی و اساسی می باشد. آسایش و رفاه اعضای یک ساختمان به عملکرد صحیح سیستم های تأسیساتی برمی گردد. این سیستم ها شامل انواع تأسیسات سازه ای، فنی، بهداشتی، حرارتی و برودتی می شود.
از این رو در این وبلاگ به بررسی انواع محصولات نوین و قدیمی صنعت و ساختمان مانند عایق الاستومری ، سیستم ساپورت تأسیسات ، پروفیل گالوانیزه ، راد گالوانیزه ، انکر بولت ، فلنج کانال و سیستم لرزه گیر و ... می پردازیم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ دی ۰۲ ، ۱۱:۲۶
M.Nazaripour