تأسیسات نظری

محصولات تأسیسات ساختمانی و فنی ایرانی ( عایق الاستومری ، لرزه گیر ، سیستم ساپورت تأسیسات ، فلنج کانال ، انکربولت ، پروفیل گالوانیزه )

تأسیسات نظری

محصولات تأسیسات ساختمانی و فنی ایرانی ( عایق الاستومری ، لرزه گیر ، سیستم ساپورت تأسیسات ، فلنج کانال ، انکربولت ، پروفیل گالوانیزه )

در حوزه فنی و ساختمان سازی ، بخش تأسیسات از بخش های کلیدی و اساسی می باشد. آسایش و رفاه اعضای یک ساختمان به عملکرد صحیح سیستم های تأسیساتی برمی گردد. این سیستم ها شامل انواع تأسیسات سازه ای، فنی، بهداشتی، حرارتی و برودتی می شود.
از این رو در این وبلاگ به بررسی انواع محصولات نوین و قدیمی صنعت و ساختمان مانند عایق الاستومری ، سیستم ساپورت تأسیسات ، پروفیل گالوانیزه ، راد گالوانیزه ، انکر بولت ، فلنج کانال و سیستم لرزه گیر و ... می پردازیم.

۱ مطلب در فروردين ۱۴۰۴ ثبت شده است

درود بر همراهان وبلاگ

امروز با یک مبحث مهم دیگه درخدمتتون هستیم. همانطور که قبلا دربارش پست گذاشتیم یکی از مهمترین و کاربردی ترین مصالح نوین صنعت ساختمان درحال حاضر عایق الاستومری است. اول چندخط توضیحات درباره خود عایق الاستومری میگذارم و بعد درباره انواع و قیمت آن صحبت میکنیم.

نمیدونم این پستها را جنبه تبلیغاتی میبینید یا از مطالب بطور کامل استفاده میکنید ولی پستهای من با این که با کمک روابط عموی شرکت لینکران گذاشته میشوند ولی هیچ ارتباطی با بحث تبلیغاتی ندارند و فقط به دلیل کامل بودن مقالات سایت این شرکت، جنبه بالا بردن اطلاعات عمومی شما عزیزان را دارند.

عایق الاستومری چیست؟

عایق الاستومری یکی از بهترین انواع عایق های حرارتی، برودتی و عایق صوتی است . این نوع عایق الاستومری از مواد سلول بسته و انعطاف پذیر (EPDM) ساخته شده و همچنین می تواند بهترین گزینه برای جایگزینی انواع عایق سنتی شود . عایق الاستومری از مواد غیرسمی تشکیل شده است و هیچگونه آسیبی به انسان و محیط زیست نمی رساند ، از این رو این عایق ها دوست دار محیط زیست هستند . علاوه بر آن قابلیت های فنی بالایی که در عایق الاستومری وجود دارد، استفاده از این عایق ها را در صنایع پتروشیمی، نفتی، خودروسازی، کارخانه ها و … ممکن ساخته است. عایق الاستومری مقامت بالایی در برابر حرارت، برودت، گرد و غبار و مهم تر از همه آنها رطوبت دارد.

مزایای عایق کاری با عایق الاستومری

مهم ترین مزایای عایق کاری با عایق های الاستومری عبارتند از:

  1. صرفه جویی در مصرف انرژی و کاهش هزینه های انرژی

  2. جلوگیری از تقطیر رطوبت و حفاظت از تجهیزات و تاسیسات در برابر آسیب های مختلف ناشی از رطوبت و بخار مانند خوردگی و زنگ زدگی
  3. محافظت از تجهیزات و تاسیسات در برابر حریق (آزمایش و بررسی در ویدئو واکنش عایق الاستومری در برابر آتش )
  4. افزایش ضریب عملکرد
  5. کاهش انتشار آلاینده ها
  6. ایمنی و محافظت از افراد در برابر حرارت یا برودت زیاد لوله ها و تجهیزات تاسیساتی
  7. کاهش میزان نویز و صدای تاسیسات 
  8. ایجاد ظاهر بهتر بخصوص در مکان هایی که تاسیسات در معرض دید هستند.

کاربرد عایق الاستومری

عایق های الاستومری به عنوان عایق حرارتی برودتی و عایق صوتی در اشکال مختلفی مانند عایق لوله ای، عایق پنلی و عایق رولی مورد استفاده قرار می گیرند و می توانند جهت عایق کاری لوله های معمولی تا چیلرهای صنعتی بزرگ و همچنین عایق کاری صوتی محیط و ساخت اتاق آکوستیک مورد استفاده قرار گیرند.

از کاربردهای گسترده عایق های الاستومری می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • عایق کاری لوله های موتورخانه و منازل جهت مصرف بهینه انرژی و پیشگیری از آسیب هایی همچون خوردگی و زنگ زدگی
  • عایق کاری لوله های سیستم تبرید، خطوط آب سرد و گرم و لوله های آب سرد چیلر
  • عایق کاری اجزای سیستم های تهویه مطبوع (HVAC)
  • عایق کاری سیستم های کانال کشی در فضاهای بسته یا باز
  • عایق کاری چیلرها
  • عایق کاری سیستم های مکانیکی در صنایع، صنایع داروسازی، صنایع دریایی و کشتی سازی و زیردریایی
  • عایق کاری تأسیسات خورشیدی و …

انواع عایق الاستومری

انواع عایق الاستومری بر اساس گستره کاربرد(حرارتی برودتی و صوتی) و اشکال مختلف (لوله ای، رولی و پنلی (صفحه ای)) در دسته های زیر قرار می گیرند.

  1. عایق لوله ای حرارتی برودتی و صوتی
  2. عایق رولی حرارتی برودتی
  3. عایق رولی صوتی 
  4. عایق پنلی حرارتی برودتی
  5. عایق پنلی صوتی

 

 

 

 

 

قیمت عایق الاستومری

همانطور که مستحضر هستید با توجه به نوسانات قیمت ارز و شرایط اقتصادی، ارائه جدول قیمت عایق الاستومری به صورت ثابت امری ناممکن است. بهتر است جهت دریافت لیست روز قیمت محصولات و اطلاعات فنی بیشتر با کارشناسان هر شرکت در تماس باشید.

ولی بصورت کلی قیمت عایق های رولی برحسب متر مربع و قیمت عایق های لوله ای بر حسب متر طول محاسبه میشود.

امیدوارم این مطلب براتون مفید بوده باشد.

منبع: سایت گروه صنعتی لینکران

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ فروردين ۰۴ ، ۱۳:۴۴
M.Nazaripour