نکات اصلی در انتخاب انواع لرزه گیر صنعتی برای تجهیزات خاص (بخش دوم)
نکات اصلی در انتخاب انواع لرزه گیر صنعتی برای تجهیزات خاص (بخش دوم)
پمپ
اینرشیا بیس های بتنی برای تمامی پمپ های flexible-coupled ضروری و برای اغلب پمپ های close-coupled نیز مناسب هستند (هرچند که فونداسیون های فلزی هم قابل استفاده هستند).
پمپ های close-coupled به هیچ وجه نباید مستقیماً بر روی انواع لرزه گیر صنعتی مجزا نصب شوند زیرا جلوتر بودن ایمپلر نسبت به بدنه موتور سبب ایجاد نیروی کششی در قسمت جلوی پمپ می شود.
اولین شرط یک فونداسیون استحکام و شکل آن است به گونه ای که بتواند قسمت های مختلف پمپ صنعتی را تحت پوشش قرار دهد. حجم اصولاً فاکتور مهمی نیست . بجز برای انواع پمپ صنعتی بالاتر از 75 اسب بخار که حجم اضافی می تواند حرکت بیش از حد ایجاد شده در زمان راه اندازی را محدود کند.
انواع پمپ صنعتی بالاتر از 75 اسب بخار و پمپ های چند مرحله ای ممکن است در زمان راه اندازی حرکات بسیار شدیدی از خود نشان دهند. اگر لازم باشد بایستی این نوع از پمپ صنعتی توسط تجهیزات مهار کننده مانند لرزه گیر صنعتی که همراه با این پمپ ها ارائه می شوند نصب شوند. پمپ های بالاتر از 125 اسب بخار ممکن است نیروهای راه اندازی بزرگی تولید کنند. در این گونه موارد حتماً بایستی با یک متخصص لرزه به منظور روش نصب انواع لرزه گیر صنعتی به منظور لرزه گیر پمپ مشاوره شود.
جدول استفاده از انواع لرزه گیر صنعتی در پمپ
جدول زیر طریقه انتخاب انواع لرزه گیر صنعتی در قالب لرزه گیر پمپ را بر اساس دسته بندی تجهیزات و محل نصب آن ها مشاهده می کنیم.
برج های خنک کننده و بویلرها
به طور معمول انواع لرزه گیر صنعتی مهاردار که در قالب لرزه گیر بویلر به صورت مستقیم زیر برج های خنک کننده قرار می گیرند. انواع لرزه گیر صنعتی بسیار فشرده که برای استفاده مستقیم زیر موتور فن پیشنهاد می شوند بایستی با احتیاط مضاعف مورد استفاده قرار گیرند تا از ایستایی و ایمنی آنها در شرایط مختلف آب و هوایی اطمینان حاصل شود.
جدول استفاده از انواع لرزه گیر صنعتی در برج خنک کننده
جدول زیر طریقه انتخاب انواع لرزه گیر صنعتی در قالب لرزه گیر برج خنک کننده را بر اساس دسته بندی تجهیزات و محل نصب آن ها مشاهده می کنیم.
ادامه دارد...
منبع: لینکران