کارآمدترین روش عایق کاری صوتی
کارآمدترین روش عایق کاری صوتی
ایجاد فاصله بین دیواره ها، سقف و کف کارآمدترین روش عایق کاری ضد صوت است. نوارهای نئوپرن یا اسپیسرهای لاستیکی U شکل به جدا شدن این قسمت ها از یکدیگر کمک می کنند. یک لایه اضافی تخته را می توان با یک ترکیب ویسکوالاستیک نصب کرد.
Mass Loaded Vinyl، در ترکیب با لاستیک سلول باز یا فوم سلول بسته، انتقال صوت را بیشتر کاهش می دهد. پس از استفاده از این تکنیک ها می توان کفپوشی از چوب سخت نصب کرد. فرش و مبلمان اضافی به کاهش انعکاس ناخواسته صوت در اتاق کمک می کند.
جداسازی صوتی
استفاده از عایق صوتی و سایر ابزارهای جاذب در برابر این لرزش کمتر موثر است. به کاربر توصیه می شود ارتباط بین اتاقی را که دارای منبع سر و صدا است با دنیای خارج قطع کند. به این عمل جداسازی صوتی می گویند.
جداسازی ایده آل شامل حذف انتقال ارتعاش در مواد جامد و هوا است، بنابراین غالباً جریان هوا به داخل اتاق کنترل می شود. این کار پیامدهای ایمنی در پی دارد: در فضای جدا شده باید از تهویه مناسب اطمینان حاصل شود و نمی توان از بخاری های گازی استفاده کرد.
رستوران ها، مدارس، مشاغل اداری و مراکز بهداشتی درمانی از آکوستیک معماری جهت کاهش سر و صدا برای مشتریان خود استفاده می کنند. در ایالات متحده ، OSHA الزاماتی را تنظیم می کند که میزان قرار گرفتن کارگران در معرض برخی از سر و صداها را وضع می کند.
استفاده از عایق صوتی در شرکت ها
شرکت های تجاری گاهی اوقات از فناوری عایق صوتی استفاده می کنند، خصوصاً وقتی که دفاتر کار به صورت یکپارچه هستند. دلایل زیادی وجود دارد که سبب می شود یک شرکت تجاری از عایق صوت برای دفتر کار خود استفاده کند. یکی از بزرگترین موانع در بهره وری کارگران، اصوات منحرف کننده و مزاحمی است که توسط افرادی که با تلفن یا با همکاران و رئیسشان صحبت می کنند، ناشی می شود. عایق صوت در افزایش میزان تمرکز افراد در محیط کار نقش مهمی ایفا می کند. همچنین مهم است که مکالمات محرمانه برای همه کارکنان قابل شنیدن نباشد.
پانل های صوتی باید در بخش هایی از محیط های اداری مانند راهروها، مسیرهای تردد و دفاتر یکپارچه نصب شوند. نصب موفقیت آمیز پنل های صوتی بدین معنی است که عایق صوتی بایستی سه هدف اصلی یعنی جذب صوت، جلوگیری از انتقال صوت از یک مکان به مکان دیگر و پوشش صوت را برآورده سازد.
منبع : گروه صنعتی لینکران linkran.com