عایق الاستومری (فوم الاستومریک) چیست؟
درود دوباره بر همراهان وبلاگ تأسیسات نظری
امروز برای بار چندم میخوام درباره عایق الاستومری ، انواع آن و ویژگی هایش صحبت کنیم.
یکی از پرکاربردترین انواع محصولات صنعتی و ساختمانی که به تازگی مورد توجه پیمانکاران قرار گرفته است همین عایق الاستومری است.
حالا من یکی از مقالات سایت لینکران را برایتان به اشتراک میگذارم. امیدوارم مورد توجهتان قرار بگیرد.
عایق الاستومری چیست؟
عایق الاستومری از آن دسته محصولاتی است که در موارد صنعتی ، ساختمانی، پتروشیمی، و عمرانی کاربرد دارند. و در عایق کاری انواع لوله کشی ها با سایز و قطرهای مختلف ، مخازن ، کانال های تهویه هوا ، اتصالات گرمایشی و سرمایشی مورد استفاده قرار می گیرند.
همچنین لازم به ذکر است مقاومت دمایی عایق های الاستومری بین ۲۰۰ – تا ۱۰۵+ می باشد. از این رو به یکی از پرفروشترین محصولات تولیدی سالهای اخیر در حوزه صنعت و ساختمان تبدیل گشته است.
با توجه به توضیحات ارائه شده باید گفت که در این مقاله با انواع عایق الاستومری و ویژگی های عایق الاستومری آشنا شد و به طور کلی به این نتیجه رسید که در حالت کلی عایق الاستومری چیست؟
انواع عایق الاستومری
گروه صنعتی لینکران تولیدکننده و تأمین کننده مصالح نوین صنعت و ساختمان اعم از انواع عایق الاستومری مانند عایق رولی ، عایق لوله ای ، عایق صوتی ، عایق شانه تخم مرغی و … می باشد.
در این مقاله به معرفی و بررسی اجمالی ویژگی های هر کدام میپردازیم.
عایق الاستومری رولی
عایق رولی الاستومری جهت عایق کاری کانال های تهویه هوا ، لوله ها با قطرهای مختلف و سطوح صاف و یکدست مورد استفاده قرار می گیرند.
این نوع عایق ها در سایزها و ضخامت های مختلفی تولید می شوند و به صورت ساده ، روکش آلومینیوم و چسبدار موجود هستند.
عایق الاستومری لوله ای
عایق لوله ای الاستومری جهت عایق کاری لوله های با ضخامت مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. و به انواع ساده و روکش آلومینیوم تولید می شوند.
ویژگی های عایق الاستومری
- انعطاف پذیری
- نـصـب آسـان
- مقاوم در برابر فشارهای مکانیکی
- مــقــاوم در بـرابـر خــوردگــی
- مــقــاوم در بـرابـر آلـــودگــی
- ضـریـب انتقـال حـرارت پـایین
عایق الاستومری از جنس EPDM چیست؟!
پلیمرهایی مانند پلی اتیلن و پلی پروپیلن، که فاقد خواص لاستیکی هستند. و از این رو به عنوان پلاستیک مورد استفاده قرار می گیرند. با برهم زدن نظام ساختاری سلولی و انجام اعمال شیمیایی ، میتوان پلیمری با خاصیت لاستیکی به وجود آورد.
کوپلیمری که با با این روش ساخته می شود را EPR می نامند. اما با توجه به پیوند دوگانه ای که این الاستومر در ساختار شیمیایی خود دارد. باید با منومر DN نیز ترکیب شود.
و در نهایت ترپلیمری تشکیل مشود که آن را EPDM می نامند.
عایق الاستومری EPDM در دماهای خیلی پایین یا خیلی بالا مقاوم است. و در برابر مواد شیمیایی آلی و یا غیرآلی اکسید نمی شود.
منبع : linkran.com