تأسیسات نظری

محصولات تأسیسات ساختمانی و فنی ایرانی ( عایق الاستومری ، لرزه گیر ، سیستم ساپورت تأسیسات ، فلنج کانال ، انکربولت ، پروفیل گالوانیزه )

تأسیسات نظری

محصولات تأسیسات ساختمانی و فنی ایرانی ( عایق الاستومری ، لرزه گیر ، سیستم ساپورت تأسیسات ، فلنج کانال ، انکربولت ، پروفیل گالوانیزه )

در حوزه فنی و ساختمان سازی ، بخش تأسیسات از بخش های کلیدی و اساسی می باشد. آسایش و رفاه اعضای یک ساختمان به عملکرد صحیح سیستم های تأسیساتی برمی گردد. این سیستم ها شامل انواع تأسیسات سازه ای، فنی، بهداشتی، حرارتی و برودتی می شود.
از این رو در این وبلاگ به بررسی انواع محصولات نوین و قدیمی صنعت و ساختمان مانند عایق الاستومری ، سیستم ساپورت تأسیسات ، پروفیل گالوانیزه ، راد گالوانیزه ، انکر بولت ، فلنج کانال و سیستم لرزه گیر و ... می پردازیم.

وقت همگی بخیر

بریم سراغ قسمت دوم مقاله عایق مناسب کانال های HVAC

در قسمت اول مقاله ضخامت عایق الاستومری مناسب کانال های HVAC درباره کاربرد عایق حرارتی در سیستم تهویه مطبوع ساختمان ها ، معضلات مصرف بالای انرژی ، سیستم تهویه مطبوع و معرفی انواع آن پرداختیم.

در این بخش ۳ مقاله آخر گروه صنعتی لینکران برای دسترسی راحت تر شما عزیزان گذاشته شده است. که میتوانید استفاده نمایید.

 

ضخامت-عایق-الاستومری-مناسب-کانال-های-hvac-part2 گروه صنعتی لینکران

 


 

  • رزومه بیمارستانی گروه صنعتی لینکران

    رزومه بیمارستانی گروه صنعتی لینکران

    به گزارش رسانه لینکران شرکت دانش بنیان سازه پایدار الهیه در سال ۱۳۸۵ با هدف تولید داخلی و خودکفایی و بهبود مستمر محصولات در عرصه صنعت و ساختمان با توکل بر خدا و تکیه بر تجربه و دانش مهندسین خبره ایرانی تأسیس گردید.سایت تولیدی این شرکت در زمینی به مساحت ۱۳۰۰۰ مترمربع در شهرک صنعتی […]


  • رفع لرزش در سیستم های HVAC

    امروزه با پیشرفت تکنولوژی مسئله یافتن عیوب سیستم های HVAC از منظر ایجاد سروصدا و رفع لرزش در این سیستم ها بسیار حائز اهمیت شده است. در این مقاله به بررسی نکاتی در جهت رفع لرزش در سیستم های HVAC می پردازیم. ارتعاش تأسیسات تهویه مطبوع، معمولا به دلیل جابجایی هوای زیاد صورت می گیرد. […]


  • عایق صدا چیست و چگونه کار می کند؟

    عایق صدا چیست و چگونه کار می کند؟

    عایق صدا  – عایق صوتی-  نوعی عایق تخصصی است که برای کاهش انتقال صدا در داخل و خارج از ساختمان طراحی شده است. می توان از عایق صدا برای جلوگیری از انتقال موارد زیر استفاده نمود:  عایق صدا نیز سطحی از عملکرد حرارتی را برای تنظیم بهتر دمای داخل خانه ارائه می دهند. در این […]


 


 

در این قسمت نیز به مهمترین بحث این مقاله یعنی آنالیز حرارتی سیستم های تهویه و استفاده از عایق حرارتی در این سیستم ها می پردازیم. با لینکران همراه باشید.

 

استفاده از عایق حرارتی در سیستم HVAC

 

در سیستم های تهویه مطبوع، از آنجا که بین هوای محیط خارج و هوای درون سیستم اختلاف دما وجود دارد. تبادلات دمایی به سرعت رخ داده و منجر به از دست دادن انرژی گرمایی می شود. در نتیجه برای تنظیم مجدد این دما نیاز به صرف هزینه های عملیاتی اضافه وجود داشته. و در عین حال تعادل دمایی و شرایط آسایش نیز مختل خواهد شد. در کانال های فلزی در دمای پایین اختلاف دما در محیط مرطوب باعث مشکل تراکم می شود. بنابراین بایستی حداقل ضخامت عایق مورد نیاز برای رفع مشکل تراکم از پیش تعیین شده باشد.

 

 

آنالیز حرارتی کانال HVAC

 

عملکرد حرارتی یک کانال HVAC با استفاده از معادله بقای جرم و انرژی بررسی می شود. حجم حفاظت شده نشان می دهد. که میزان هوای رفت برابر با مجموع هوای برگشتی و هوای تازه است. در حالی که معادله صرفه جویی انرژی اطلاعاتی در مورد انتقال انرژی در ورودی (جرم، گرما و کار) بدون در نظر گرفتن کانال، به ما می دهد.
تلفات حرارتی از طریق کانال HVAC معمولاً با استفاده از درجه روز و با رویکرد و معادله اصلی انتقال حرارت محاسبه می شود.

 

آنالیز بهای چرخه عمر

 

آنالیز بهای چرخه عمر معمولا برای تجزیه و تحلیل سیستم های انرژی مورد استفاده قرار می گیرد. این آنالیز نشان می دهد. که سرمایه گذاری اولیه برای اصلاح سیستم انرژی موجود که عملاً هزینه عایق کاری را به سیستم اضافه کرده. و هزینه های اولیه را افزایش می دهد. در طول عمر سیستم HVAC تا چه میزان می تواند. منجر به صرفه جویی خالص در مصرف انرژی شود. و هزینه های عملیاتی را کاهش دهد. (هزینه سوخت).

 

برآورد هزینه انرژی

برای برآورد هزینه انرژی تحمیل شده به سیستم، یک قسمت عایق کاری شده در کانال انتخاب شده است. و آنالیز هزینه چرخه عمر بر این اساس انجام می شود. این یک روش معمول است و از آن برای تعیین ضخامت بهینه عایق استفاده می شود. پارامترهای مورد استفاده در این تحلیل اقتصادی برای سیستم هوایی در جدول زیر آورده شده است.

 

روش های کاهش اتلاف انرژی

 

به منظور کاهش اتلاف انرژی به/از کانال HVAC از/به محیط اطراف، ضخامت عایق باید با کاهش هزینه عایق کاری و هزینه انرژی بهینه شود. هزینه ها شامل (انتقال حرارت) و همچنین هزینه عایق کاری (نصب و نگهداری) هستند. هزینه کل تابعی از میزان اتلاف انرژی از طریق کانال HVAC و پارامترهای اقتصادی مربوطه است. ضخامت اقتصادی و بهینه عایق برای لوله و کانال تابعی از طراحی، عملکرد و اقتصادی بودن مولفه های مربوطه است. به طور کلی، حداقل هزینه کل چرخه عمر برای تعیین ضخامت بهینه و اقتصادی عایق حرارتی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

افزایش ضخامت عایق کانال HVAC

 

با افزایش ضخامت عایق کانال HVAC، اتلاف دمایی کانال کاهش می یابد. بنابراین، هزینه انرژی مرتبط با اتلاف گرما نیز کاهش می یابد. پس از دست دادن انرژی می تواند. به عنوان داده ورودی برای یک مدل اقتصادی جهت تخمین اثر ضخامت عایق بر روی هزینه های عایق کاری و انرژی در طول عمر مورد انتظار سیستم HVAC مورد استفاده قرار گیرد. هزینه زیان انرژی در این تحلیل به ارزش خالص مصرف انرژی تبدیل می شود. با استفاده از پارامترهای اقتصادی و زمان عملیات هزینه عایق کاری با افزایش ضخامت عایق افزایش می یابد. در حالی که هزینه انرژی کاهش می یابد.

 

عایق کاری حرارتی و اثرات آن بر مصرف انرژی

 

اخیراً مطالعات متعددی در مورد اثرات اقتصادی و زیست محیطی عایق کاری حرارتی و اثرات آن بر مصرف انرژی در برای کانال های مستطیلی، دایره ای و بیضی انجام شده است. بررسی ها نشان می دهد که عایق کاری عملکرد حرارتی علاوه بر بهبود عملکرد سیستم HVAC تأثیر به سزایی بر کاهش هزینه های جاری در طی چرخه عمر آنها خواهد داشت. بدیهی است انتخاب بهینه ضخامت عایق حرارتی مورد استفاده این اثرات را بیشتر خواهد کرد. همچنین استفاده از عایق الاستومری با ضخامت درست با جلوگیری از ایجاد تراکم رطوبت بر روی کانال ها و لوله ها از آسیب دیدگی آنها جلوگیری کرده و عمر کل سیستم را افزایش خواهد داد.

 

 

امیدوارم که از این مقاله راضی باشید.
 
منبع : گروه صنعتی لینکران

روابط عمومی لینکران

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲/۱۱/۱۰
M.Nazaripour

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی