تأسیسات نظری

محصولات تأسیسات ساختمانی و فنی ایرانی ( عایق الاستومری ، لرزه گیر ، سیستم ساپورت تأسیسات ، فلنج کانال ، انکربولت ، پروفیل گالوانیزه )

تأسیسات نظری

محصولات تأسیسات ساختمانی و فنی ایرانی ( عایق الاستومری ، لرزه گیر ، سیستم ساپورت تأسیسات ، فلنج کانال ، انکربولت ، پروفیل گالوانیزه )

در حوزه فنی و ساختمان سازی ، بخش تأسیسات از بخش های کلیدی و اساسی می باشد. آسایش و رفاه اعضای یک ساختمان به عملکرد صحیح سیستم های تأسیساتی برمی گردد. این سیستم ها شامل انواع تأسیسات سازه ای، فنی، بهداشتی، حرارتی و برودتی می شود.
از این رو در این وبلاگ به بررسی انواع محصولات نوین و قدیمی صنعت و ساختمان مانند عایق الاستومری ، سیستم ساپورت تأسیسات ، پروفیل گالوانیزه ، راد گالوانیزه ، انکر بولت ، فلنج کانال و سیستم لرزه گیر و ... می پردازیم.

مزایای ساپورت تأسیسات

شنبه, ۲۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۱۵ ق.ظ

 

ساپورت تأسیسات در صنعت به نوعی نگهدارنده است . که در پروژه های مختلف تأسیسات استفاده می شوند . این محصول نصب و نگهداری تأسیسات را ساده تر می کند . از مزایای اصلی انواع ساپورت تأسیسات می توان به افزایش طول عمر مفید و کارآمد شدن هر چه بیشتر تجهیزات تاسیساتی اشاره کرد. ساپورت تأسیسات ، با توجه به نوع کاربری که در پروژه دارد ، در انواع مختلفی تولید می شود.

 

ساپورت تاسیساتی در صنعت واقع نوعی نگهدارنده معرفی میشود. که در پروژه های گوناگون تاسیساتی به کار گرفته می شوند. این محصول نصب و نگهداری تاسیسات را تسهیل می بخشد .از دیگر مزایای اصلی ساپورت ها می توان به افزایش طول عمر مفید و کارآمدی هر چه بیشتر تجهیزات تاسیساتی نام برد. ساپورت تاسیساتی ، با توجه به نوع کاربری آن در پروژه، در انواع مختلفی تولید می شود .

 

تقسیم انواع ساپورت تأسیسات :

  1. ساپورت سنتی : این سازه­ ها با استفاده از نیم رخ­های فولادی ساختمانی مانند نبشی، ناودانی، تیرآهن و ... میلگردها (غالباً به عنوان آویز از سقف) و جوشکاری ساخته ونصب می­ گردند. و برای نگه­داشتن لوله روی ساپورت از بست­های ساده کرپی (U-Bolt) استفاده می­شود .
     
  2. ساپورت پیش ساخته یا مدولار : این سیستم شامل پروفیل ­های C-Channel یا U-Channel سوراخدار گالوانیزه است. که با استفاده از ادوات اتصال مخصوص به خود و پیچ و مهره و بدون نیاز به هیچ گونه عملیات جوشکاری قابلیت متصل شدن به هم و تشکیل اشکال مختلف سازه­ای را دارند.در این سیستم از رادهای گالوانیزه تمام رزوه نیز برای آویز گرفتن از سقف استفاده می­شود.


     

    مزایای استفاده از ساپورت تأسیسات :

  3. پیش بینی رگلاژ مناسب
  4. سرعت بالای نصب و اجرا
  5. مقاومت مناسب در برابر خوردگی
  6. قابلیت برداشت سیستم و نصب آن در محل دیگر
  7. عدم نیاز به جوشکاری و سوراخکاری و حذف معایب آن
  8. ظاهر زیبا و مناسب برای استفاده در کربری های نمایان
  9. قابلیت نصب آسان به دلیل امکان مناسب اتصال قطعات
  10. پشتوانه فنی و خدمات مهندسی به صورت خدمات رایگان
  11. آموزش رایگان نصب و محاسبات فنی توسط تیم پشتیبانی
     

    مزایای سیستم ساپورت تأسیسات نسبت به سنتی

    - افزایش قابل توجه سرعت و سهولت در ساخت و نصب ساپورت به دلیل حذف کامل عملیات جوشکاری. به عبارتی سخت­ترین مرحله در اجرای ساپورت مدولار برشکاری پروفیل­ها و رادها است.

    - حذف کامل عملیات روکش­کاری (مانند ضدزنگ) اعضای فولادی به علت گالوانیزه بودن تمامی اجزای ساپورت مدولار. این مزیت علاوه بر محافظت بهتر اعضا در برابر خوردگی می­تواند مانند مورد فوق عامل افزایش سرعت و سهولت اجرا نیز باشد.
    - قابلیت رگلاژ یا جابجایی در راستاهای مختلف که با مکانیزم­های شرح داده شده فوق بدست می­ آید. این قابلیت شرایطی را فراهم می­کند که تجهیزات در راستای افقی و قائم به شکلی کاملا دقیق در محل تعیین شده مطابق طراحی­ها قرار گرفته و نصب گردند. در صورت عدم وجود امکان جابجایی ممکن است در اثر اشتباه در اجرا تجهیز مورد نظر روی یک یا چند ساپورت تماس نداشته باشد که این امر باعث بروز اضافه بار روی باقی ساپورت­ها می ­شود لذا خطر بالقوه عدم کفایت ساپورت در برابر بارهای افزایش یافته وجود دارد.
    - امکان باز کردن ساپورت پس از اجرا و به کارگیری تاسیسات و مونتاژ و نصب مجدد، چراکه تمامی اتصالات با مکانیزم پیچ و مهره هستند. در مبحث تعمیر و نگهداری تاسیسات این قابلیت نقش حیاتی ایفا می­کند.


    منبع : فن تاپ
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۰۶/۲۹
M.Nazaripour

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی